2 x sivellinsetti aloittelijalle

Aloittelijan kannattaa panostaa heti aluksi hyviin siveltimiin. Sivellinsetti on usein järkevin vaihtoehto aloittelijalle, kun pitää hankkia useampi sivellin kerralla. Meikkaaminen on puolet helpompaa, kun välineet ovat kunnossa. *Luxien siveltimet ovat laadukkaita, synteettisiä, vegaanisia ja käsintehtyjä. Siveltimet ovat lisäksi hypoallergeenisia, joten sopii herkälle iholle. Olen itse käyttänyt Luxien siveltimiä jo vuosien ajan. Silmämeikissä häivytys on kaiken perusta ja huonolla siveltimellä se on lähes mahdotonta saada onnistumaan. Myös kasvomeikeissä saat rajat häivyttymään oikeanlaisilla siveltimillä ja säästät aikaa ja hermojasi meikatessa. Kun haluaa kerralla ostaa useamman hyvän siveltimen, hehkutan aina sivellinsettien perään. Seteissä hinta on aina hieman edullisempi yhtä sivellintä kohden. Usein tulee vastaan settejä, joissa on kuitenkin aina joku turha sivellin seassa, mutta nämä kaksi sivellinsettiä on sellaisia, missä jokaiselle siveltimelle on käyttöä! Siveltimet on vuosien kestävä sijoitus, joten laadukkaista siveltimistä on iloa vuosien päästäkin. Käytän itse näitä siveltimiä meikatessa viikoittain ja näitä voi aina lämmöllä suositella. Lähes kaikki nämä siveltimet on myynnissä myös yksittäin, jos on tarve vain yhdelle siveltimelle.

Sain teille jaettavaksi myös alekoodin Nobebeauty.fi verkkokauppaan. Koodilla MEIKKIMUIJA saa -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista 11.5.2020 saakka. Nyt voi hankkia esimerkiksi laadukkaat siveltimet edullisesti!

Täydellinen sivellinsetti silmämeikkiin

Luxien *Smokey eye sivellinsetissä on kaksi ihan suosikkisivellintäni Luxien silmämeikkisiveltimistä! Setti sisältää neljä sivellintä:

*Tapered blending brush eli häivytyssivellin, jolla saat häivytyssävyt luomelle helposti ilman näkyviä rajoja. Harjakset tarpeeksi pitkiä häivyttämään kunnolla.

*Eye shading brush eli monikäyttöinen perussivellin, jolla saa sekä häivytettyä luomivakoa, että pakattua sävyä luomelle.

*Pencil brush joka on todellinen monitoimisivellin! Itse käytän tätä alaluomen meikkaamiseen, rajauksen häivyttämiseen, huulipunan levitykseen yms. Tämä on käytössä joka päivä!

*Small angle brush sivellin sopii sekä kulmakarvojen meikkaamiseen, että rajauksen tekemiseen. Rajauksen tekoon käy sekä geelimäiset tuotteet, että puuteriset kuten vaikka luomiväri. Myös alaluomen rajaaminen onnistuu tällä pienellä siveltimellä.

Kasvosiveltimet koko kasvoille

Luxien *Luminous face sivellinsetissä on neljä kasvosivellintä, joilla teet koko kasvomeikin.

*Detail round blender brush on alun perin ajateltu silmämeikkiin, mutta itse käytän tätä poikkeuksetta peiteaineen levittämiseen sekä silmämeikissä kumittamiseen, kun siveltimessä on hieman peiteaineen jäämiä jäljellä. Saa tosi hyvin korjailtua silmämeikkiä! Toimii hyvin myös neutraloijan levittämiseen tummille silmänalusille.

*Large Powder brush on huippusivellin aurinkopuuterille. Tarpeeksi iso, mutta kapea jotta aurinkopuuterin saa kuitenkin tarpeeksi tarkasti kohdalleen. Toki tämä toimii myös kasvojen puuterointiin.

*Large angled contour brush toimii niin kasvojen varjostamiseen kuin poskipunaankin. Varjostamiseen tämä on näppärän kokoinen ja saa hallitusti tehtyä varjostuksia kasvoille.

Flat kabuki brush on perinteinen kabuki mallinen meikkivoidesivellin. Toimii voidemaisten meikkivoiteiden levityksessä tosi hyvin. Levittää tasaisesti ja nopeasti meikkivoiteen paikalleen. Hyvä perussivellin!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä