3 x helppo Euphoria meikki – inspiroidu hittisarjan upeista meikeistä!

Kaupallinen yhteistyö: *Nobebeauty.fi

Helppo Euphoria meikki jokaiseen tyyliin. On värikästä, glitteriä ja niiden yhdistelmää! Katsoin tuossa muutama viikko sitten Euphoria sarjan ja jäin niin kovaan koukkuun heti. En pelkästään sarjaan vaan myös siinä oleviin meikkeihin. Ah, kuinka ihania nämä sarjan meikit olivat. Haluaisin tehdä toisinnon niistä jokaisesta. Päädyin kuitenkin tekemään nämä kolme lookkia.

Rue & glitter – sarjan ehkä tunnetuin meikki

Ihanan rosoisen Ruen meikki kuvastaa jotenkin täydellisesti tätä hahmoa. Meikki on vähän nuhruinen, mutta niin ihanan glitterinen. Heti kun Kimchi Chic Beautyn uutuudet tuli Noben verkkokauppaan, niin tiesin että ne sopii tähän täydellisesti. Meikki on tosi yksinkertainen. Todella helppo Euphoria meikki! Peruspohja, ei mitään ihmeellistä. Kulmat puskamaiset, silmissä rajauskynää ripsien päällä häivytettynä ja sisäluomella mustaa sekä ylhäällä, että alhaalla. Tämän meikin juttu on pieniglitterinen highlighter ja isompihileinen glitteri. *Kimchi Chicin Glam Tears sävyssä Opal oli ihan täydellinen tähän!! Lisäsin uutta *glitteriä myös sen päälle. Kimchin glitterit on voidepohjaisia, eli ne voi painella suoraan iholle kiinni. Näissä oli mukana sydämiä ja tähtiä, joten ne sopi tähän täydellisesti.

Avaintuotteet:

*Kimchi Chic Beauty – Glam tears sävyssä Opal

*Kimchi Chic Beauty – Glam Sharts sävyssä Supernova

Maddien värikäs silmämeikki

Tämä Maddien värikäs silmämeikki on kiinnostava, koska sen värikombo on ihanan överi. Värit riitelee keskenään ja juuri siksi ne nousee hienosti esille siinä. Lisäksi graafinen muoto on upea. Meikki on muuten aika perus yhdistelmä 90-lukua ja 2020-luvun kauneusmeikki. On varjoa poskilla ja huulissa nudekiilto yhdistettynä tummempaan rajaukseen. Silmämeikissä käytin Kimchi Chic Beautyn uutta *Send me sprinkles värikästä luomiväripalettia, jossa oli täydelliset sävyt tämän toteuttamiseen. Kannattaa hankkia tämänlaisia luomivärirajauksia varten hyvä teräväreunainen sivellin, jolla saa tarkkaa linjaa piirrettyä. Itsellä oli käytössä *Made by Mitchellin ME7 sivellin. Tämä meikki vaati irtoripset ja *House Of Lashesin Can´t Lash without on nykyään suosikkini näyttävistä ripsistä!

LUE MYÖS: 5 x meikkisivellin – näillä tekee koko meikin

Avaintuotteet:

*Kimchi Chic Beauty – Powder Contour Tawny

*Kimchi Chic Beauty – Send me Sprinkles lupmiväripaletti

*Kimchi Chic Beauty – High Key gloss Natural

*Kimchi Chic Beauty – Huultenrajayskynä sävyssä Cinnamon

*House Of Lashes – Can´t lash without! tekoripset

Cassien turkoosi glittermeikki

Tämä turkoosi glittermeikki on upea ja erityisesti yhdistettynä kirkkaan oranssiin huulimeikkiin. Euphoria on tunnettu glitteristään, joten valitsin myös toisen glittermeikin. Lisäksi oli pakko päästä testaamaan *Kimchin turkoosia glitteriä, joka näyttii upealle. Tämä on tosi näyttävä meikki ja tämän toteuttamiseen sopii täydellisesti Karla Cosmeticsin klassikkosävy Lullaby tai *Moonlight! Käytin Karlan voidemaista *Moonlight sävyä, joka on todella intensiivisen sävyinen ja helppokäyttöinen. Se levittyy helposti graafiseen muotoon tarkkarajaisella siveltimellä. Euphorian meikeissä on myös se ihanaa, että useimmiten kasvomeikki on todella ohut ja jopa näkymätön. Iho näyttää iholle ja se sopii sarjan teinihahmoille loistavasti. Tässäkään meikissä pohjalla on mattaista meikkivoidetta hieman, mutta ei varjostuksia, poskipunia tai muita. Meikki keskittyy siis vahvaan silmämeikkiin ja huulimeikkiin. Kulmat ovat tosi luonnolliset. Huulimeikissä käytin Kimchin upeaa kirkkaan oranssia rajauskynää koko huulilla sävyssä *Tangelo. Lisäsin päälle kiilloksi *Laneigen Lip Sleeping maskia!

Avaintuotteet:

*Kimchi Chic Beauty – Glam Sharts Super Galactic

*Kimchi Chic Beauty – Huultenrajauskynä sävyssä Tangelo

*Kimchi Chic Beauty – A really good foundation

*Karla Cosmetics – Shadow Potion sävyssä Moonlight

*Laneige – Lip Sleeping Mask

LUE MYÖS: Suva Beauty saapui suomeen! – Upeita uv-linereita ja glitterpaletteja!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä