3 x meikkivoide häämeikkiin – kestävä meikkipohja aamusta iltaan

*sisältää mainoslinkin

Mikä on paras meikkivoide häämeikkiin? Tämä on jokaisen morsiamen suurin kysymys kun mietitään häämeikkiä. Jos teet häämeikin itse, niin meikkipohjan valinta on ehkä se kaikkein tärkein. Häämeikissä pohjan pitää kestää aamusta iltaan ja valokuvaus aiheuttaa vielä omat juttunsa, mitkä on hyvä ottaa huomioon. En tee itse enää häämeikkejä, mutta nämä kolme olivat jo silloin ehdottomasti käytetyimmät juuri morsiamilla. Hieman ihotyypistä riippuen voi oman valintansa tehdä. Näiden kanssa on helppo juhlia aamuun asti, koska meikki kestää kyllä.

Rasvoittuvan ihon luottotuote!

Vaikka *Estee Lauderin Double Wear ei sovi omalle kuivalle iholleni ollenkaan, on silti sanottava sen olevan rasvoittuvalle iholle paras meikkivoide häämeikkiin. Se kestää aamusta iltaan ja peittää hyvin jo ohuella kerroksella. Hyvä kosteutus kannattaa muistaa alle, erityisesti jos on vähääkään kuivuutta omalla iholla. Meikkivoiteesta on sävyjä laajalla skaalalla, joten omansa löytää jokainen. Eniten käyttämäni sävyt häämeikissä ovat olleet vaalealle iholle sävy *1N2 Ecru (neutraali sävy, joka sopii monelle vaalealle iholle). Hieman lämpimälle iholle sopii lämmin vaalea *1W2 Sand. Ruskettuneelle iholle 2W1 Dawn on loistava!

Hikoilun kestävä mineraalimeikkipohja

Mineraalimeikkipohja on siis puuterinen pohja, joka levittäessä iholle sulautuu ihoon. Vaikka kyseessä on puuteri se ei siis ole puuterinen iholla, vaan ihon omat rasvat muuttavat sen meikkivoiteen tapaiseksi iholla. Paras puoli näissä on se, että iho hengittää hyvin, meikki tuntuu tosi raikkaalle, mutta silti peittävälle ja kestävälle. Itse käytän kesäisin paljon mineraalimeikkipohjia juhlameikissä, koska itse hikoilen herkästi ja nämä kestää sen hyvin. Oma suosikkini on *Inikan sekä *Alima Puren mineraalimeikkipuuterit. Alima Puren sävyvalikoima on parempi ja tuote itsessään on edullisempi. Alima Puren meikkipuuteri levitetään iholle pyörivin liikkein *kabukisiveltimellä.

oma talvisävyni on neutral 3 ja kesällä vaihdan sävyyn beige 3

Kaiken peittävä klassikko, joka kestää!

Tämä klassikko on jo kaikkien tuntema, mutta edelleen yksi kestävimmistä pohjista. Nimittäin Joe Blascon Ultra base meikkivoide. Vahamainen nappimeikkivoide on todella peittävä, kestävä ja kaunis. Täydellinen siis häämeikkiin. Sopii myös kuivalle iholle, mutta huomioi kunnon kosteutus iholle ennen meikkiä. Levityksessä itse suosin kostutettua meikkisientä, mutta jos levität siveltimellä, niin kokeile suihkauttaa siihen ennen myös meikkisuihketta. Näin saat vahamaisen meikkivoiteen levittymään helpommin. Joe Blascon meikkivoide kestää vaikka saunomisen. Se on kestoltaan uskomaton ja peittokyvyltään loistava. Ohut kerros riittää peittämään iholta punaisuudet ja epätasaisuudet. Oma sävyni on Special lite olive 2, mutta kesällä Olive Beige 2 tai 3 sopii päivettyneelle iholle.

LUE MYÖS: Täydellinen meikkivoide kuivalle iholle – heleyttävä, kuulas ja kestävä

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä