5 x paras meikkisivellin – näillä tekee koko meikin!

Mikä on kaikkien aikojen paras meikkisivellin silmämeikkiin? Entä monipuolisin ja paras meikkisivellin kasvomeikkiin? Viikonloppuna Instagramissa pidin meikkiliven ja eräs seuraaja kysyi mitkä ovat viisi parasta meikkisivellintä. Aihe ansaitsi mielestäni oman postauksensa. Lopulta valinnat oli aika helpot. Nämä on olleet minulla pitkään, kestäneet aikaa ja nämä toimivat tosi monipuolisesti moneen. Valitsin kolme sivellintä kasvoille ja kaksi silmämeikkiin.

Kasvomeikkisiveltimet

1. Luxie 532 round top blender

*Luxien meikkivoidesivellin on loistava meikkivoiteen levitykseen, mutta se sopii niin hyvin myös peiteaineen, voidemaisen poskipunan ja bronzerin levittämiseen! Tänäänkin tein koko kasvomeikin tällä siveltimellä. Ihan tosi nestemäisiin meikkivoiteisiin valitsisin löysemmän siveltimen, mutta muuten tällä saa levitettyä kaikki. Ihan loistava.

2. Real Techniques Setting brush

Real Techniquesin siveltimet ovat todella hyviä. Eniten käyttämäni on tämä pieni ja monipuolinen *Setting brush. Tällä levittää nestemäiset meikkivoiteet, puuteroi silmänaluset, levittää highlighterin ja miksei tällä voisi silmämeikkiäkin häivytellä. Tosi hyvä ja monipuolinen sivellin!

3. Real Techniques Blush brush

Ja toinen pitkään matkassani mukana ollut sivellin on tämä *Blush brush. Puuteristen kasvomeikkien kanssa toimiva sivellin. Nimensä mukaan poskipunalle, mutta tällä menee myös muut puuteriset kasvomeikit hyvin. Tämä ja edeltäjänsä Setiing brush löytyy molemmat myös *Everyday essentials setistä, jossa kaikki siveltimet on loistavia jos ei halua yksittäin hankkia. Setti tulee halvemmaksi.

LUE MYÖS: 2 x hyvä sivellinsetti – näillä teet koko meikin!

Silmämeikkisiveltimet

1. Mac 217s häivytyssivellin

*Mac 217 on mahtava häivytyssivellin. Se on ollut mulla vuosien ja vuosien ajan ja edelleen se toimii moitteetta. Nykyään saatavilla on synteettinen versio siitä, eli 217s sivellin, joka sekin on ihan mahtava. Jos saisin valita vain yhden häivytykseen niin se olisi tämä. Tämän nappaan aina jos se vaan on puhtaana.

2. Mac 239s sivellin

Perus silmämeikkisivellin eli *Mac 239s, jolla saa pakattua sävyä luomelle sekä kärjen avulla tehtyä tarkempaa rajaa. Tämä on ollut kestävä ja hyvä sivellin ja siksi valitsisin tämän. Näitä tämän muotoisia siveltimiä on joka merkillä, mutta jos saisin vain yhden niin keston puolesta se olisi tämä.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä