Alekoodi Nobebeauty.fi verkkokauppaan! – katso suosikit

Minulla on itselläni syntymäpäivät tulevana lauantaina 25.7. ja halusin juhlistaa sitä teidänkin kanssanne jotenkin. Pidän joka vuosi syntymäpäiväjuhlat ystävieni kanssa. Rakastan järjestää juhlia ja syntymäpäivät on aina hyvä syy juhlia. Niinpä halusin teillekin järjestää jotain, joten tässä teille ihan huikea alekoodi nobebeauty.fi verkkokauppaan 35-vuotis syntymäpäivieni kunniaksi! Nyt saatte mun iän verran alennusta mun suosikkibrändeistä!

ALEKOODI NOBEBEAUTY.FI

Koodilla MEIKKIMUIJA saatte -35% alennuksen Huxleyn, Tony Molyn, Tangle Teezerin, Luxien ja Vita Liberatan tuotteista! Eli kaikki mun suosikkibrändien tuotteet alennuksessa teille 26.7.2020 saakka.

Omat suosikkini Nobebeauty.fi valikoimista

Huxley

*Huxley on korean helmi ihonhoidossa! Tämä *trio on itselläni käytössä Huxleyn tuotteista eniten! Sisältää huikean kosteuttavan kasvoveden, kirkastavan seerumin ja kosteusvoiteen, joka sopii täydellisesti esimerkiksi meikin alle. Tästä triosta saa alennusta reilu 30€! Joten jos käytät itsekin näitä kolmea, niin nyt ne kannattaa ostaa alella varastoon.

Huxleyn cleansing water toimii hyvin putsarina aamuisin. Nyt sen saa todella edullisesti.

Toinen nosto Huxleyn tuotteista on tämä heidän kosteuttava *cleansing water. Käytän itse tätä aina aamuisin, jos olen käyttänyt tuhtia yövoidetta tai naamiota. Aamurutiiniin hyvä kasvojen puhdistus.

Lisää Huxleyn tuotteista ja omista suosikeistani voit lukea tästä aiemmasta postauksesta.

Vita Liberata

Ehdoton ykkönen omista suosikeistani on *Beauty Blur meikkivoide, joka tasaa hieman ihon sävyä ja tuo mielettömän heleyden kasvojen iholle. Hyvä myös sellaisiin päiviin kun ei jaksa meikata. Levittyy sormiin kasvoille. Käytän itse kesällä sävyä Latte ja talvella sävyä Latte light. Voit lukea näistä lisää tästä aiemmasta postauksesta. Alekoodin jälkeen hintaa jää reilu 20€ tästä normaalisti 35€ meikkivoiteesta.

hyödynnä alekoodi nobebeauty.fi verkkokauppaan ja saat tämän vita liberatan meikkivoiteen -35%!

Toki myös *Vita Liberata itseruskettavat ovat ihan omassa luokassaan. Omista suosikeistani niistä voit lukea tästä postauksesta.

Tony Moly

*Tony Moly on korealainen brändi, joka on tunnettu söpöistä eläinpakkauksistaan. Nämä ovat omia suosikeitani heiltä.

Tony Molyn ripsivärit ovat todella suosittuja! Hintaa ei paljon jää kun hyödyntää alennuksen. Alekoodi MEIKKIMUIJA toimii 26.7. saakka nobebeauty.fi verkkokaupassa.

Jos suosit 38-ripsivärejä, niin ehdoton ykkönen on tämä *Tony Molyn Panda´s dream ripsiväri! Ei tahriinnu päivän aikana luomelle eikä poskille, koska ei ole rasvaliukoinen. Tämä on tosi monen suosikki!

Oma suosikkini Tony Molyltä on heidän *voidemaiset poskipunaduot. Pink Baby on oma suosikkini. Se on sävyltään vaaleanpunaiseen ja pinkkiin taittava. Sopii hyvin vaalealle iholle.

Jos haet hyvää öljypuhdistusainetta, niin tämä *Tony Molyn Sherbert cleanser on yksi omista suosikeistani. Kaikki meikki lähtee, jopa vedenkestävä silmämeikki yhdellä tuotteella. Tuoksuu sitruksiselle, joten ei hajusteherkille. Itse rakastan tätä tuoksua. Ei ärsytä omia silmiäni yhtään.

Luxie

*Luxien siveltimet on mahtavia. Kaikki, jotka katsoo minun tutoriaaleja tiedätte, että käytän näitä jatkuvasti. Tässä muutama oma suosikkini:

*Summer Daze setti sisältää neljä loistavaa sivellintä. Kaksi sivellintä luomivärille, yhden eyeliner siveltimen ja täydellisen siveltimen varjostuksiin.

*Face Essential sivellinsetti sisältää kaiken mitä tarvitset kasvomeikin levittämiseen! Näillä levität meikkivoiteen (myös mineraalimeikkipuuterin), puuterin, aurinkopuuterin, poskipunan, peiteaineen, kasvonaamion..Jos siis etsit settiä missä on kaikki, tämä on hyvä vaihtoehto!

Yksittäisenä silmämeikkisiveltimenä tämä on yksi parhaimpia. *Luxien 213 eye shader toimii loistavasti niin puuteristen kuin voidemaisten luomivärien levitykseen. Ja alekoodilla hintaa jää reilu 8€!

Tangle Teezer

*Tangle Teezer on ainoa hiusharja mitä käytän. Harjasin juuri mökillä normaalilla harjalla kun oma harjani jäi kotiin ja muistin miksi en käytä muita harjoja. Tämä on paras. Ei revi eikä katko. Selvittää takkuisimmankin tukan ja voin luvata, että oma luonnonkihara pörröni on välillä aika kaaos. Jos sinulla on pitkä tai paksu hius, valitse *tämä leveämpi versio. Lyhyempään tai ohuempaan hiukseen menee tämä *perus varrellinen. Ja ehdottomasti varrellinen on oma suosikkini!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä