Ammattilaisen meikit, jotka sinunkin kannattaa hankkia!

ammattilaisen meikit Danessa Myricksilta

Kaupallinen yhteistyö: nobebeauty.fi

Ammattilaisen meikit, jotka myös perusmeikkaaja voi hankkia meikkipussinsa kulmakiviksi! Olen nyt muutaman vuoden aikana tutustunut Danessa Myricksin meikkeihin ja tajunnut kuinka monipuolisia ja loistavia ne ovat.

Danessa Myricks – ammattilaisen meikit jokaiselle iholle

Danessa Myricks on meikkitaiteilija, joka tekee kosmetiikkaa suurella intohimolla. Tuotteet on suunniteltu sopimaan kaikille. Sävyvalikoima on inklusiivinen ja tuotteet sopii kaikille sukupuolille. Parasta tuotteissa on niiden monikäyttöisyys, joka onkin ammattilaiselle se varmasti paras ominaisuus. Tuotteita voi siis käyttää moniin eri tarkoituksiin ja ne on tehty myös kestämään hyvin. Osassa tuotteissa käyttö on hieman erilaista mihin on tottunut, mutta mukana on myös tosi helppoja meikkejä peruskäyttäjälle! Olen testannut merkiltä paljon tuotteita ja mielestäni löytänyt sieltä tosi hyviä tuotteita myös ihan kotimeikkaajan käyttöön.

Colorfix – voidemaiset pigmentit, jotka muuntuu moneksi!

Voidemaiset pigmentit, jotka sopii niin kulmiin, luomiin, rajaukseksi, huulimeikkiin kuin pohjameikissä varjoiksi tai poskipunaksi. Voi sekoittaa vaikka meikkivoiteen sekaan sävyä muuttamaan tai luodessasi oman täydellisen varjostusvärisi. Lisäksi nämä todellakin PYSYY. Omat suosikkini on kaikki mattaiset ruskeat ja nudet. Lisäksi metallisilla luot intensiivisen silmämeikin hetkessä. Punaiset sopii kestäväksi huulimeikiksi. Näitä löytyy myös kiiltävinä eli koostumus jää “märäksi”. Sävyjä löytyy varmasti jokaiseen makuun!

Mattaisia sävyjä:

Vasemmalta oikealle: Lift, Nude 5, Exposed, Latte, Nude 8, Beaches, Nude 11, Nude 12, Chocolate ja Black out

Metallisia sävyjä:

Ylhäältä alas: Petals, Nebula, Alien, Rebirth, Blossom ja Mermaid

Täydellinen meikkipohja täysin peittävänä tai kevyemmin

Danessan Yummy Skin pohjameikeissä on kaksi erilaista meikkivoidetta. Peittävämpi Yummy skin meikkivoide on todella peittävää. Käytän itse pääasiassa sävyä 6N ja käytän koko kasvojen iholle KAKSI TIPPAA. Levityksessä on tärkeää työstää meikkivoidetta pieni määrä kerrallaan siveltimeen ja siitä ohuelti kasvoille. Nimensä mukaisesti tämä on Yummy skin eli iho jää tosi kauniin näköiseksi.

Sävyt N4 ja N6

Jos haluaa kevyempää pohjaa, niin silloin valitsee mielummin Yummy skin tintin. Se on ohuempi ja levittyvyydeltään helpompi työstää iholle.

Sävyt: 2, 3 ja 4

Lisäksi Danessa Myricks Blurring Balm powder on todella uniikki ja kaunis voidemainen puuteri. Tuote on siis voidemaisessa muodossa, mutta iholla se muuntautuu puuterikseksi. Sitoo päivän aikana öljyjä itseensä eli pitää kiiltoa kurissa. Voi käyttää meikkivoiteen alla, päällä tai pelkästään. Tärkeää levittää ohuelti kämmenselän kautta.

Meikin pohjustus ja kiinnitys

Yummy Skin tuotesarja sisältää myös primerin, joka on enemmän ihonhoidollinen kosteuttava ja heleyttävä voide. Sisältää pientä hehkua eli jos tykkäät kuulaasta pohjasta, niin voisit tykätä tästäkin. Meikinkiinnityssuihkeita löytyy kahta mallia; Dewy ja Set It. Nimensämukaisesti Dewy tuo kuultoa ja Set It on enemmän mattaava. Molemmat lisää meikin kestoa! Sanoisin, että Dewy kuivalle iholla ja Set It rasvoittuvammalle iholle.

LUE MYÖS: Paras primer kuivalle iholle

Blurraavat poskipunat

Balm Powder koostumuksella on myös poskipunia, jotka on omia suosikkejani. Toimii hyvin niin kasvoilla, luomilla kuin huulillakin. Koostumus on ihana ja se oikeasti häivyttää ja tasoittaa ihon pintaa kauniisti. Ei näytä kuivalle ja korosta ollenkaan tekstuuria iholla. Upeat sävyt!

Sävyt: Bellini, Primadonna ja Rosen Brunch

Voidemaiset kasvomeikit

Sävyt: Light 1 ja Medium 1

Itse kuivaihoisena rakastan ylipäätään voidemaisia kasvomeikkejä. Käytän usein Danessan Balm Contouria bronzerina sävyssä medium 1. Se tuo kivasti lämpöä kasvoille. Muotoilua saa tehtyä sävyllä Light 1, vaikkei se ihan kovin viileä ole sekään. Koostumus on tosiaan sellainen balmimainen, mutta jämähtää kivasti silti kasvoille. Uusin rakkauteni on voidemainen highlight sävyssä Electric Love! Täydellinen kuulto ilman glitteriä. Ja koostumus todella ihana.

Sävy Electric Love iholla

Voidemainen paletti huulille, kasvoille ja silmiin

Käytän itse Danessan Luxe cream palettia lähinnä huulimeikkiin, mutta hyvin on sävyjä myös bronzeriksi, varjoiksi tai poskipunaksi. Monipuolinen paletti, joka sopii niin ammattilaiselle kuin intohimoiselle kotimeikkaajalle. Erityisesti, jos huulimeikkejä tykkää tehdä. Itselläni on sävy Nudist, koska se on mielestäni monipuolisempi. Silmämeikkiin käytän mielummin Color Fixejä kuin näitä nappeja. Pysyvyys on niissä parempi luomilla.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä