Aurinkovoide kasvoille, jolla saat samalla kauniin meikkipohjan!

Kaupallinen yhteistyö: House of Organics

Fysikaalinen aurinkovoide kasvoille, joka on maailman helpoin ja nopein meikkipohja samalla! *Alga Mariksen sävyttävä aurinkovoide kasvoille on todellinen löytö. Voidetta löytyy kahdella eri suojakertoimella sekä neljässä eri sävyssä. Tämä on ollut itselläni käytössä koko kevään ajan. Ja uskon, että tämä on kesän pelastaja! Alga Mariksen sävyttävä aurinkovoide kasvoille on fysikaalisen suojan sisältävä voide. Tämä tarkoittaa, että se toimii iholla peilin tavoin, eli heijastaa auringonsäteet iholta pois. Tämä on pääasiassa aina oma valintani aurinkovoiteissa. Fysikaalinen aurinkosuoja toimii iholla heti eikä sitä tarvitse lisätä niin usein. Lisäksi joissain maissa kemiallisten aurinkovoiteiden käyttöä on rajoitettu, koska sen haitallisuus vesistöille on suurempi. Fysikaalinen aurinkosuoja ei enää tarkoita valkoista kerrosta iholla vaan voiteet ovat kehittyneet valtavasti. Esimerkiksi tästä sävyttävästä aurinkovoiteesta ei huomaa mitään eroa kemialliseen suojaan.

Aurinkovoiteen spf ja sävyvalinta

Itse käytän pääasiassa spf30 suojakerrointa, mutta paahteisina päivinä itsekin valitsen spf50 voiteen. Jos palat herkästti tai saat esimerkiksi maksaläiskiä, niin suosittelen valitsemaan korkeamman suojakertoimen. Maksaläiskien välttämiseen paras on kunnon suojautuminen auringolta. Sävyjä on neljä, joista uusin sävy Amber on tummin. Se sopii tummalle ihosävylle ja vaalein sävy Ivory sopii vaalealle talvi-iholle. Itselläni on sävy beige, joka menee minulle kyllä keväästä syksyyn. Uskoisin, että sävy Beige sopii useimmille vaaleille ihonsävyille. Jos olet tosi vaalea, niin Ivory on parempi.

Fysikaalisen aurinkovoiteen käyttö

Alga Mariksen *sävyttävä aurinkovoide levittyy kasvoille parhaiten sormin. Ota voidetta tarpeeksi suuri määrä, jotta saat siitä parhaan suojan. Aurinkovoidetta tulisi nimittäin levittää kasvoille noin teelusikallisen verran. Ei hätää. tämä imeytyy ihoon hyvin eikä jää paksuksi kerrokseksi ihon pintaan. Levitä tuotetta sormin pyörivin liikkein. Muista myös korvat ja kaulan iho. Tämä peittää kaikki punoitukset, epätasaisuudet ja näpyt. Lopputulos on satiinisen kaunis iho. Kuivalla iholla kannattaa laittaa kerros kosteusvoidetta iholle ennen levitystä. Aurinkovoiteet kannattaa aina poistaa iholta öljymäisellä puhdistusaineella, ettei ne tuki ihoa. Tästä postauksesta löydät hyvät vinkit öljypuhdistusaineisiin sekä ohjeet meikin ja aurinkosuojan poistoon.

LUE MYÖS: Fysikaalinen aurinkosuoja kasvoille – kuusi suosikkia!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä