Miten saada rajaus pysymään? – kestävät rajauskynät

*sisältää mainoslinkin

Yksi eniten kysytty kysymys minulta; miten saada rajaus pysymään silmän sisäluomella? Tartuin haasteeseen ja olen nyt koittanut etsiä mahdollisimman pysyvät rajauskynät tähän tarkoitukseen. Mys pari vinkkiä miten voi edesauttaa hyvää pysyvyyttä. Mutta käydään ensin kolme parasta kynää läpi.

Nyx Epic Wear geelirajauskynä

Nyx Cosmeticsin *geelirajauskynät on tosi kestäviä ja vielä aika edullisiakin. Lisäksi näissä on tosi kivaa se, että näitä on saatavilla tosi monissa eri sävyissä! Myös vaaleana nudena, joka toimii loistavasti silmien kirkastamiseen ja suurentamiseen. Esimerkiksi morsiusmeikissä usein käytetty tai jos silmät punoittaa.

Makeup Forever Aqua resist geelirajauskynä

Tilasin aikanaan Sephorasta tämän Makeup Foreverin vedenkestävän rajauskynän ja olen tykännyt tästä kovasti nimenomaan kestonsa takia. Pysyy hyvin paikoillaan ylä -ja alaluomella. Ruotsin Sephorasta on helppo ja edullinen tilata näitä. Potimaksut on yleensä 5€ luokkaa ja toimitus on nopeaa.

LUE MYÖS: Miten tilata Ruotsin Sephorasta

Artdeco Soft Eyeliner waterproof

*Artdecon rajauskyniä käytin paljon silloin kun tein meikkaajana töitä. Ne on hyviä ja kestäviä kyniä. Liukuu hvyin luomen sisäpinnalla kuin luomellakin. Saa pehmennettyä rajausta helposti myös luomella, mutta kannattaa pehmennellä jälkeä heti levityksen jälkeen. Nämä jämähtävät paikoilleen melko nopeasti.

Vinkit miten saada rajaus pysymään

Muutama hyvä vinkki miten saada rajaus pysymään luomella sekä sisäluomella.

1. Sisäluomen rajaus kannattaa tehdä lähelle ripsiä eli välttää laittamasta kynää lähelle silmää. Silmä on kostea ja siten se saa helposti värin liikkumaan. Keskity siis ripsien lähellä olevaan alueeseen.

2. Luomelle tehtävä rajaus geelikynällä pysyy paremmin paikoillaan kun pohjustat luomet *luomivärinpohjustajalla. Se auttaa hyvin, ettei myöskään rajauskynä tahriinnu päivän mittaan, kun luomet rasvoittuu.

3. Luomella oleva rajaus kannattaa kiinnittää vielä samanvärisellä luomivärillä paikoilleen, jolloin se kestää pidempään.

LUE MYÖS: Miten tehdä kissaarajaus ja muita eyeliner vinkkejä

Parhaat hiustuotteet kihartamiseen, pesuun ja muotoiluun

*sisältää mainoslinkin

Hiustuotteista kysellään paljon ja ne ovatkin olleet blogissa erityisen luettuja. On siis aika käydä läpi parhaat hiustuotteet. Mukana on siis hiustenhoitotuotteet, muotoilutuotteet sekä välineet. Tästä löytyy kaikki mitä käytän aina uudelleen ja uudelleen. Jokaista näistä olen ostanut useamman purkin. Mitkä ovat siis ne minun parhaat hiustuotteet?

Hiusten pesu- ja hoitotuotteet

Tässä lueteltuna kaikki eniten käyttämäni pesu ja hoitotuotteista. Kyseessä siis poispestävät tuotteet.

Korjaa hiuksen rakennetta – K18 hoitonaamio

K18 hoito on kotona tehtävä rakennetta korjaava hoito

*K18 jätettävä hoitonaamio on hiuksen rakennetta korjaava ja oikeasti hiuksia muuttava tuote. Se saa hiuksista uskomattoman sileät, kiiltävät ja ilmavat. Ei latista hiuksia vaan tekee niistä luonnollisen joustavat.

Syväpuhdistava shampoo – K18 Detox shampoo

Syväpuhdistava shampoo on must jos käyttää K18 hoitoa tai omistaa vaaleat hiukset. Erityisesti tämä K18 detox-shampoo on todella hyvä. Käytän n. 2 x kuussa. Loistava käyttää ennen K18 hoitoa.

Pitää vaaleat hiukset kirkkaina ja sileinä – Loreal Metal DX shampoo ja hoitonaamio

Lorealin Metal DX shampoo ja hoitonaamio on hoitavimmat mitä olen kokeillut. Hiukset ovat pesun jälkeen pehmeät ja kosteutetut. Shampoo kirkastaa vaaleiden hiusten väriä ja se on oikeasti yksi isoimpia juttuja siihen, että vaaleat hiukset ei kellastu tai tummu. Sain nämä joskus testiin mun kampaajalta ja siitä lähtien olleet kokoajan käytössä.

Parasta kuivalle päänahalle – Briogeo kuoriva shampoo

Päänahkaa tehokkaasti kuoriva *Briogeon shampoo on itselleni tosi tärkeä, koska sairastan psoriasista. Päänahkani siis hilseilee ja on tosi kuiva. Kuorinta ennen lääkettä auttaa tosi paljon, mutta kaikkien kannattaa aika ajoin kuoria pääänahkaansa.

Loistava hopeashampoo ilman hajusteita – Sim Blonde shampoo

Tykkään kotimaisen Simin *Blonde shampoosta. Se on hajusteeton, ei liian sininen ja hellävarainen. Ei kuivata hiuksia korpuiksi. Muista syväpuhdistus ennen hopeashapoota! Pitää vaaleat hiukset kivan viileinä.

Muotoilutuotteet

Tämä kategoria sisältää parhaat ja minun eniten käytetyt muotoilutuotteet hiuksille. Eli kaikki mitä pesun jälkeen hiuksissa käytän.

Todella tehokas tyvikohottaja – Four Reason Root booster tyvikohottaja

Laitan föönin alle kosteaan hiustentyveen Root Boosteria aina. Se saa hiuksista kuohkeat ja nostaa tyveä kivasti. Helppo tapa saada lisää kuohkeutta.

Kuivashampoo ilman tekstuuria – Living Proof Advanced kuivashampoo

Minulla on karhea hius, joten en halua liikaa tekstuuria hiuksiini. Jos haluan puhtautta hiuksiin ilman pesua tai freesata lookkia, niin Living Proofin uusi *advanced kuivashampoo ei tuo tekstuuria ollenkaan, mutta puhdistaa hiukset heti.

Paras hiuskiinne kiharan alle ja päälle – Living Proof Control hiuskiinne

*Control suihketta käytän ihan aina kiharoissa. Sisältää lämpösuojan, kostaussuojan ja kiinteen. Laitan kihartimen alle sekä kiharoiden päälle. Todellinen monitoimisuihke.

Sileyttä latvoihin ilman rasvaisuutta – Ghd Dramatic engind

Sain tämän *Dramatic ending ihmeseerumin hiuksille jostain pr-tapahtumasta. Ilman mitään odotuksia otin se käyttöön ja siitä asti se on ollut aina lavuaarin reunalla. Tämä on siis karheita hiuksia siloittava aine, jota laitetaan kuiviin latvoihin. Se poistaa karheuden hiuksista ilman, että se näkyy hiuksissa. Ihmeaine!

Voimakasta tukea tyveen – Maria Nila Power powder

Voimakasta tukea hiuksiin ja erityisesti tyvelle *Power powderilla. Käytän tätä aina kun teen pienempia kiharoita ja haluan kunnon muhkean kiharapilven. Toimii myös loistavasti lyhyessä hiuksessa sekä verho-otsiksessa.

Hoitava lämpösuoja föönin alle – Maria Nila Cream heat spray

Maria Nilan *Cream heat spray toimii jätettävänä selvittävänä hoitoaineena sekä lämpösuojana föönin alla. Ihanan hoitava suihke. Käytän aina föönin alla.

Kaunista kiiltoa hiuksiin – Kevin Murphy Shimmer me blonde kiiltosuihke

kultainen versio toimii myös vaaleissa hiuksissa!

Ihana viileänsävyinen *Kevin Murphyn kiiltosuihke blondeille. Saatavilla myös kultaisena versiona, joka sopii kaikille. Sopii täydellisesti kiharan viimeistelyyn!

Kiiltoa ja siloitusta hiuksiin – Maria Nila hiusöljy

*Maria Nilan hiusöljy on kivan tuhti karheille hiuksille. Käytän pesun jälkeen latvoille sekä kiharoiden avaamisessa hieron tätä ensin kämmeniin.

Hiusten muotoiluvälineet

Nämä neljä muotoiluvälinettä on mun ride or die tuotteet kihartamiseen, suoristamiseen sekä muotoiluun.

Nopein tapa tehdä kestävät kiharat – Hot Tools 25mm Curlbar kiharruspuikko

Mun ride or die kiharrin on *Hot Toolsin Curlbar 25mm koossa. Muotoilun ansiosta sen käyttö on helppoa. Ei tarvitse väännellä käsiä ihme asentoihin eikä oikeastaan edes nostaa. Nopeat ja helpot laineet ja kiharat ihan joka kerta.

Kampaamomainen föönaus kotona helposti – Hot Tools Volymizer fööniharja

*Hot Toolsin fööniharja on tosi kätevä. En osaa föönata harjan kanssa, mutta tällä saa samankaltaisen lopputuloksen helposti. Harjaan muutamassa osiossa ylöspäin harjaa nostaen, jotta saan tyvelle nostetta. Tuo kiiltoa ja pehmeyttä hiuksiin. Kuin olisi kampaajalla käynyt.

Loistava suoristamiseen tai kiharoiden tekoon – Hot Tools Evolve muotoilurauta

*Evolve muotoilurauta on tosi näppärä sekä suoristamiseen, että kihartamiseen ja muotoiluun. Kelluvat levyt, nopea kuumeneminen sekä automaattinen virrankatkaisu. Nämä on mun kolme vaatimusta raudalle. Tästä ne löytyy.

Näyttävät kiharapilvi – GHD Thin Wand

Näyttävän kiharapilven tekeminen vaatii pientä kiharruspuikkoa. *GHD Thin Wand on loistava valinta! Vaikka GHD kiharruspuikko on pieni, sillä saa myös loivempaa kiharaa aikaan kun tekee isompia osioita. Joten se on oletettua monipuolisempi. Tällä saa nopeasti muutaman sekunnin kiharrusajalla per osio tosi kestävää kiharaa aikaan.

LUE MYÖS: Paras hiusharja takkuuntuville hiuksille x 4!

Lottie London meikit – mitä kannattaa hankkia?

Kaupallinen yhteistyö: *Oletkaunis.fi

*sisältää mainoslinkin

Lottie London meikit saapui *Oletkaunis.fi verkkokaupan valikoimaan aiemmin tänä vuonna. Olen testaillut laajasti siitä asti näitä tuotteita ja etsinyt, että mitkä kannattaa pistää hankintalistalle. Merkin tuotteista löytyy nimittäin todellisia helmiä ja tosi kiinnostavia tuotteita. Ja mikä parasta, nämä ovat edullista kosmetiikkaa!

ALEKOODI!

Koodilla JONNA20 saat kaikesta *oletkaunis.fi verkkokaupan tuotteista -20% alennusta 1.9. asti.

Mikä ihmeen Lottie London?

Lottie London meikit ovat englantilaista kosmetiikkaa, jossa hinta on edullinen ja laatu erinomainen. Kaikki Lottie London meikit ovat eläinkokeettomia, vegaanisia sekä parabeenittomia. Tuotteet ovat trendikkäitä ja hyvin mietittyjä. Tuotoista lahjoitetaan myös hyväntekeväisyyteen, joissa kohteina ovat LGBTQ+ oikeuksia puolustava Kaleidosscope Trust järjestö sekä Spread a smile järjestö, joka tukee sairaalahoitoatarvitsevia lapsia sekä heidän perheitään. Lue lisää hyväntekeväisyyskohteista täältä. Ihan mahtavaa, että tämän merkin tuotteita saa tilattua kotimaisesta kosmetiikan verkkokaupasta.

Mitä kannattaa hankkia?

Feikkipisamat helposti!

Lottie Londonin best sellerinä on *Freckle Tint, jolla saa helposti tehtyä luonnolliset ja kestävät feikkipisamat. Tämä on minusta Lottien mielenkiintoisin tuote ja yksi suosikeistani. Painelen eri kokoisia ja mallisia jälkiä nenänvarteen ja poskille ja sitten töpöttelen sormella päältä ja vierestä. Tällä tavalla saa jäljestä kevyempää ja jälkiä tulee myös muualle ihoon. Tosi kiva tuote!

Oma suosikkini: Sävy *deep sopii minulle, mutta sävy *light sopii loistavasti jos haluat lämpimämmän jäljen!

Luomiväripaletit

Rakastan luomivärejä ja erityisen lähellä sydäntäni on pienemmät luomiväripaletit. Nykyään kaikki tekee jättiläismäisiä paletteja, mutta minä kaipaan usein vain muutamaa sävyä arjessa. Ja sellaista palettia joka sopii meikkipussiin! Lottielta löytyy loistavia yhdeksän pannun paletteja eri väreissä. Ovat tosi käyttökelpoisia sävyjä ja valinnan varaa on hyvin niin kylmissä kuin lämpimissä sävyissä.

Oma suosikkini: *The Rusts paletti

Mahtavat huultenhoitotuotteet

Rakastan tuhteja huulivoiteita ja huulinaamioita. Lottien *huulivoide on tosi hyvä dupe Laineigen suositulle *huulivoiteelle (hintaeroa melkein 20€!)! Sopii käytettäväksi yönaamiona huulille tai ihan normaalisti huulivoiteena. Saa huulet ihanan pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Lisäksi olen täysin koukussa Lottien *Oil Slick huuliöljyyn. Se on hoitava, mutta samalla niin kauniin kiillon huulille tuova. Ei yhtään tahmainen vaan oikeasti todella miellyttävän hoitava. Niin kaunis ja saatavilla eri sävyissä.

Oma suosikkini: *Oil Slick huuliöljy sävyssä Peachy cheeks

Loistavia siveltimiä edullisesti

Lottien siveltimet on kauniita ja toimivia. Lisäksi niitä saa ostettua yksittäin ja saatavilla on myös kätevä *viiden siveltimen setti. Kaikki kokeilemani siveltimet ovat olleet tosi hyviä. Erityisesti *meikkivoidesivellin on ollut kovassa käytössä. Samalla siveltimellä levittyy myös voidemaiset muut kasvomeikit.

Oma suosikkini: *Dence buffer meikkivoidesivellin

Voidemaiset poskipunat

Rakastan voidemaisia poskipunia, joten olin tosi innoissani kun niitä Lottielta löytyi. Kivan läpikuultavia koostumukseltaan, joten iholle jää kiva dewy lopputulos. Kuitenkin sävyä tulee hyvin. Itse tykkään enemmän ehkä pannussa olevista kuin tuubeista, mutta tosi kauniita nämä ovat ja olleet ahkerassa käytössä.

Oma suosikkini: *Sävy soft rose

LUE MYÖS: Parhaat edulliset meikkivoiteet – kaikki alle 20€!

Round Lab tuotteet vihdoin Suomeen – palkittua korealaista kosmetiikkaa

Kaupallinen yhteistyö: Yeppo.fi

Yeppo toi korealaisen Round Lab tuotteet vihdoin myös suomalaisten saataville. Round Lab tuotteet ovat palkittua korealaista kosmetiikkaa, jota pääsin jo keväällä testailemaan ennakkoon. Tuotteet ovat upeita koostumuksiltaan sekä valikoimissa on muutama eri linja eri ihon tarpeille.

Alekoodi!

Koodilla JONNA20 saat kaikista Yeppon tuotteista -20% alennuksen. Toimii verkkokaupassa sekä myymälöissä, jotka löytyy Helsingin Triplasta sekä Tampereen Ratinasta. Voimassa 19.8.2022 asti.

Round Lab palkittu klassikko – Dokto toner

Ensimmäisenä haluan nostaa esille tämän ehkä kaikkein tunnetuimman ja palkituimman Dokto tonerin eli kasvoveden. Kyseessä on vesimäisen koostumuksen kasvovesi, joka pitää sisällään Round Labin oman patentoidun entsyymin (HATCHING-EX-07), joka uudistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Tämä sopii siis herkällekin iholle, joka kaipaa hellävaraista kuorintaa. Tätä voi siis käyttää ihan päivittäin! Dokto toner on voittanut useita palkintoja Koreassa. Tuotetta käytetään kuten normaalia kasvovettä eli muutama tippa kämmenelle ja siitä hierotaan käsiin ja painellaan kasvoille ja kaulan iholle puhdistuksen jälkeen. Sisältää myös ihania ihoa kosteuttavia ja pehmentäviä ainesosia. Kasvovesi on hajusteeton!

Kenelle tuote sopii: Kaikki ihotyypit

Soybean tuotteet ikääntyvälle iholle

Round Labin Soybean sarja on erityisesti ikääntyvälle iholle suunniteltu, joten ne ylläpitää ihon elastisuutta ja kimmoisuutta. Tuotteet ovat tehokosteuttavia ja esimerkiksi sarjan maitomainen toner on ihanan kosteuttava iholla. Se sopii herkälle ja kuivalle iholle loistavasti. Soybean toner on hajusteeton, parabeniton sekä alkoholiton. Kasvovesi tuo iholle vesikosteutta, mutta samalla se vahvistaa ihon suojakerrosta tehden ihosta elastisen ja kosteutetun.

Soybean sarjan kasvovoide on tuhti voide, joka kuitenkin imeytyy helposti kasvojen ja kaulan iholle. Tämä on ollut ihana tuote kuivalle iholleni. Ravitseva ja kiinteyttävä kasvovoide sopiikin erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Sisältää myös keramideja, jotka uudistaa ihoa.

Kenelle tuotteet sopii: Ikääntyvä iho, veltostunut iho

Birch Juice sarja kosteusköyhälle ja kuivalle iholle

Koivunmahla on tuttu varmasti meille suomalaisille sen terveysvaikutuksista sisäisesti, mutta se on erinomainen raaka-aine myös ihonhoidossa. Roun Labin Birch Juice sarjan tuotteet sisältää koivunmahlauutetta sekä hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta itseensä. Tuotteet ovat siis erinomaisia nimenomaan kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, mutta se on koostumukseltaan paljo kevyempää kuin esimerkiksi Soybean linjan voide. Birch Juice kosteusvoide on geelimäisempi ja jättää iholle vain kosteuden lukitsevan kalvon. Se sopii siis varmasti myös epäpuhtaalle iholle hyvin.

Birch Juice seerumi on aivan ihana! Pakkaus on kätevä pumppupullo ja seerumi itsesään on geelimäistä. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ennen voidetta. Jos siis ihosi kaipaa hieman extrakosteutta, niin tämä on hyvä vaihtoehto kasvoveden jälkeen. Itse en suosi juuri lainkaan geelipuhdistusaineita, koska ne on usein liian puhdistavia.

Round Labin Birch Juice geelipuhdistusaine on kuitenkin tosi kosteuttava putsari. Korealaiset osaa tuotteiden formuloinnin ja tässäkin koostumus on ihan täydellinen. Paksu geelimäinen tahna vaahtoaa veden kanssa ja tätä oikeasti tarvitsee tosi pienen nokareen. Tämä ei poista meikkiä kasvoilta, mutta toimii erinomaisesti kaksoispuhdistuksen toisena osana tai meikittömien kasvojen puhdistamiseen.

Kenelle tuottee sopii: Kuiva ja kosteusköyhä iho

Irtoripset juhliin ja festareille! – valitse tyyliisi sopivat ripset

Kaupallinen yhteistyö: Depend.fi

Moni haluaa boostata meikkiä laittamalla irtoripset juhliin tai festareille. Loppukesän festarit on vielä edessä, joten vielä on monta juhlalookkia tekemättä! Käytitpä sitten luonnollisia tai näyttävämpi ripsiä, niin näistä löydät takuulla itsellesi sopivat ripset.

Irtoripset juhlameikissä

Irtoripset sopii juhliin hyvin, koska niillä saa aina hieman näyttävämmän meikin. Vaikka muuten tekisi ihan perusmeikin, niin irtoripset tekee lookista aina juhlavan. Irtoripsiä on niin monia erilaisia, että jokainen löytää itselleen sopivat varmasti. Luonnollista lopputulosta hakiessa voi käyttää pelkkiä ripsitupsuja, jotka on myös helpompi asettaa paikoilleen. Jos taas etsii näyttävämpää kokonaisuutta, niin silloin kannattaa valita ripsirivit. Tosin Dependin valikoimassa on myös todella luonnollisia ripsirivejä, joilla saa pieniinkin silmiin luonnolliset ripset. Postauksen lopussa on omat suosikkini luonnollisista sekä näyttävämmistä ripsistä. Ja toisin kuin luullaan vieläkin, niin ripset pysyy silmissä hyvin vaikka koko festaripäivän oikein laitettuna ja oikeilla tuotteilla.

Näin saat irtoripset kestämään silmissä:

1. Leikkaa ripsinauha sopivan pituiseksi. Liian pitkä ripsinauha roikkuu silmäkulman yli ja siten se ei pysy paikoillaan.

2. Käytä kestävää liimaa, joka sopii omiin silmiisi. Itse tykkään tosi paljon Dependin erikseen myytävästä liimasta, mutta myös heidän ripsien mukana tuleva pieni liima on samaa tuotetta!

3. Anna liiman hetki kuivahtaa ennen asettamista silmiin! Dependin liima on valmiiksi hieman tönkömpää ja sen kanssa ei tarvitse odottaa kuin muutama sekunti.

4. Naita ripset yhteen ripsiasettimien avulla. Ripsien asettamiseen tarkoitetut pinsetit auttaa myös liittämään omat ripset ja ripsirivin toisiinsa. Näin ne pysyy paremmin myös paikoillaan. Paina ripsipinsetit ja omat ripset siis yhteen.

5. Aina sattuu vahinkoja ja ripsinauha saattaa alkaa repsottaa kulmista. Huolehdi siis, että liimaa on erityisesti kulmissa hyvin kun asetat ripset paikoilleen.

Kivat luonnolliset irtoripset juhliin

Intelligence ripset silmissä

Omat suosikkini kaikkein luonnollisimmista kokonaisista ripsistä ovat Everyday Eye Natural sarjan Intelligence ripset. Ne ovat lyhyet kulmista, joka luo heti luonnollisemman lookin. Ja nämä ovat tosi maltillisen pituiset ja paksuiset. Lisäksi näissä on todella kevyt ripsinauha, joten ripset eivät silmissä juuri tunnu!

Knowledge ripset silmissä

Toiset hieman näyttävämmät, mutta vielä todella kevyet ripsinauhat ovat Everyday eye natural sarjan Knowledge ripset. Ne ovat keskeltä hieman pidemmät kuin muuten, joten ne luo kivasti pyöreyttä silmän muotoon. Lisäksi näissä yksitäiset ripset ovat enemmän whispy mallisia kuin ihan suoraan kaartuvia.

Varma valinta on aina käyttää ripsitupsuja luonnollisissa lookeissa. Erityisesti jos vierastaa niiden käyttöä. Ne ovat ehdottomasti helpoimmat laittaa itselle, jos ei ole kokemusta. Elegance ripsitupsut on kivoja, koska niissä on kaksi tupsua yhdessä, joten niitä ei tarvitse laittaa niin montaa kuin yksittäisiä! Moni tykkää laittaa esimerkiksi kaksi duo tupsua ulkonurkkaan korostamaan kissamaista muotoa silmissä.

Näyttävät ripset festareille!

Power ripset silmissä

Everyday Eye Volume 3D sarjan Power on tosi kivat whispy tyyliset ripset, jotka pitenee ulkonurkkaan. Sillä saa heti kissamaisen efektin silmiin, joka näyttää aina tosi kivalle!

Jos on kaukana toisistaan olevat silmät eikä halua korostaa sitä, niin älä valitse näitä vaan ota keskeltä pitkät ripset, kuten Wispy sarjan Passion ripset.

Faux Mink sarjan Style ripset ovat jo tosi näyttävät, joissa on tuuhempia osioita pitkin ripsinauhaa. Nämä luo tosi näyttävän lookin!

LUE MYÖS: Kulmien värjäys kotona – helpot niksit muotoiluun!

Meikkimuijan meikkiboksi vol 2! – Mitä boksissa oli?

*sisältää mainoslinkin

Uusin Meikkimuijan meikkiboksi tuli myyntiin 8.7.2022 ja tämä oli toinen pelkästään meikkeihin liittyvä boksi. Boksi myytiin loppuun saman päivän aikana. Tällä kertaa bokseja tehtiin isompi määrä, jotta mahdollisimman moni se ehtisi ostamaan. Tuntui itsestäkin mukavammalle, että ihmiset ehtivät ostamaan tämän ilman paniikkia. Ja se on aina ollut kurjaa kun joku on heti ostamassa, eikä silti ole ehtinyt itselleen boksia nappaamaan. Mutta nyt toivottavasti ainakin melkein kaikki halukkaat sen saivat! Mitä boksissa sitten oikein oli?

Boksin teema ja ajatus

Boksin teemana oli tällä kertaa kestävä kesämeikki. Etukäteen olin kertonut, että boksissa on seitsemän täysikokoista tuotetta, joista viisi on meikkejä ja kaksi vahvasti meikkiin liittyviä tuotteita. Halusin tästä boksista ehjän kokonaisuuden ja punaisen langan olevan kestävässä kesämeikissä. Kuitenkin niin, että kaikki tuotteet olisi tosi käyttötuotteita monelle. Boksia tehdessä aina on paljon liikkuvia osia ja monet asiat muuttuu matkan varrella. Tämän boksin kohdalla kuitenkin saatiin tehtyä tosi ehjä kokonaisuus, vaikka muuttujia todella oli. Sain monta ihan suosikkituotetta mukaan ja tuotteita, jotka sopii täydellisesti toisiinsa. Tästä olen erityisen mielissäni ja niin olette tekin olleet palautteen perusteella.

Meikkimuijan meikkiboksi sisälsi seuraavat tuotteet:

Makeup Eraser 7-day set

Makeup Eraser on itselläni käytössä joka päivä. Erityisesti pidän näistä seitsemän pienemmän kasvoliinan seteistä, koska nämä menee kätevästi monena päivänä. Mukana oli pesupussi, jonne voi aina laittaa likaisen liinan ja pestä kaikki viikon loputtua. Tosi hyviä poistamaan esimerkiksi kestäviä silmämeikkejä ilman kovaa hankausta. Käytän öljypuhdistusainetta, mutta silti esimerkiksi tuo Never Die ripiväri ei tahdo lähteä hyvin. Nämä liinat auttaa siinä paljon!

Tony Moly Wonder Apricot deep cleansing oil

Tony Molyn *apricot öljyputsari on todella tehokas ja hyvä puhdistamaan jopa vedenkestävän silmämeikin. Öljypuhdistus on lisäksi hellävarainen iholle ja kätevä, koska kaikki meikki lähtee kerralla. Ei vahvaa tuoksua ja iho jää ihanan pehmoiseksi tämän jäljiltä.

VINKKI! Ota reilusti, jos poistat vedenkestävää ripsiväriä!

Bbia Never die mascara

THE ripsiväri eli *Bbian Never Die. Kestää mitä vaan ja tuo pituutta reilusti. Erottelee kauniisti myös. Tosi pieni harja on helppo käyttää. Pitää taivutukset aamusta iltaan ja siksi minä tätä rakastan. Jos haluan lisää tuuheutta, niin laitan tätä vain vähän tyveen ja sitten tuuehuttavaa muuten. Tällä tavalla saat taivutukset pysymään. Hankala poistaa, mutta edellä mainituilla vinkeillä se onnistuu hyvin.

Beautyblender Bounce puuteri

Mun suosikki kiinnityspuuterini on *Bounce puuteri. Heijastaa vähän valoa, joten on tosi kiva kesään. Lisäksi toimii kuivalla iholla vaikka koko kasvoilla ilman, että tarraa kuiviin kohtiin kiinni. Sävy Canary, joka sopii kaikille.

Kimchi Chic The Happy Palette, You make me happy

Ypu make me happy paletti on mun suosikkini Kimchin luomiväripaleteista. Siinä on mun enitenkäyttämät ruskeat, joilla taikoo meikin arkeen kuin juhlaan. Lisäksi herkullisia kirkkaita sävyjä, joita voi käyttää yksin tai eri yhdistelmissä. Metalliset tosi metallisia ja mattaiset häivyttyy helposti. Tosi hyvä paletti.

About Tone Turn On shade shading bronzerpaletti

Korelainen About Tone paletti vei mun sydämen kun se tuli Yeppolle myyntiin ja pääsin sitä testaamaan. Mukana sävy varjostukseen ja lämpimämpi sopii tuomaan päivetystä. Sopii myös silmämeikissä käytettäväksi.

Suva Beauty Paint + Prime luomivärinpohjustaja, sävy Tweed

Kestävän silmämeikin salaisuus on hyvä luomenpohjustaja! *Suvan pohjustaja tuo tasaisen pohjan luomimeikkiin ja lisää meikin kestoa huomattavasti. Levitetään pieni määrä luomille ja taputellaan sormin ohuelti koko luomelle. Päälle kevyt puuterointi, niin sävyt häivyttyy helpommin.

LUE MYÖS: Viisi meikkiä loppuelämän ajaksi – mitä valitsisin?