Bybi Face Base kasvovoide – mielenkiintoinen luonnonkosmetiikan uutuus

Bybi face base kasvovoide on syksyn uutuustuote

Bybi Face Base kasvovoide on uutuus, jota voit säätää omiin tarpeisiin. Bybin ehkä tunnetuimmat tuotteet ovat heidän boosterit, eli öljymäiset seerumit. Nyt he julkaisivat *Face Base kasvovoiteen, jonka sekaan voi sekoittaa haluamaansa boosteria omien tarpeiden mukaan. Voide on toimiva siis myös ihan sellaisenaankin. Erityisesti voide on hyvä herkälle ja kuivalle iholle, mutta se tasapainottaa myös liiallista talintuotantoa. Mukana on useampi kasviöljy, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Sisältää myös ihoa rauhoittavaa aloe veraa. Voide on tuoksuton, joten sopii myös tuoksuherkille. Yksi voiteen parhaita puolia on sen imeytyvyys iholle. Face Base imeytyy ihoon samantien eikä jätä iholle rasvaista tunnetta.

Ihon tehokosteutus syksyllä

bybi face base kasvovoide on kosteuttava, mutta helposti imeytyvä.
Bybin face base kasvovoide on koostumukseltaan helposti imeytyvää

Syksy muuttaa monen ihoa kuivemmaksi ja siksi onkin tärkeää kiinnittää entistä enemmän huomiota ihonhoidossa kosteutukseen. Kesällä ainakin itse huomaan, että ihoni ei ole niin kuiva. Pintakuivuus näkyykin enemmän monen iholla pelkästään kylmempinä vuodenaikoina. Itse kuulun tähän porukkaan. Nyt kun ilmat alkaa pikkuhiljaa kylmetä ja viima alkaa puhaltaa, niin kannattaa huomioida se ihonhoidossa. *Bybin Face Base ja lisättävät boosterit ovat helppo keino lisätä ihon kosteustasapainoa. Muutama tippa sekoitetaan kasvovoiteen sekaan ja levitetään kasvoille puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Mutta mikä boosteri sopii millekin iholle?

Strawberry booster – kuivalle ja pintakuivalle iholle

Bybin *Strawberry Booster on oma suosikkini syksyllä ja talvelle. Se tehokosteuttaa ihoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Voi sekoittaa kasvovoiteen sekaan tai käyttää muutama tippa sellaisenaan ihonhoidon viimeisenä askeleena. Strawberry booster on valmistettu mehuteollisuuden ylijäämästä, joten tuote on hyvin ekologinen valinta.

Blueberry booster – luonnollista suojaa ihollesi

Bybi blueberry booster tuo face base kasvovoiteeseen lisäsuojaa iholle

Kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä tehokkaassa pienessä paketissa. *Blueberry booster on myös valmistettu mehuteollisuuden ylijäämästä. Sisältää betakaroteenia jonka sanotaan suojaavan ihon pintakerrosta haitalliselta valolta. Lisäksi antaa kosteutusta iholle ja parantaa ihon kuntoa yleisesti.

Bakuchiol booster – siloittamaan juonteita ja ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä

*Bakuchiol booster on ehkä suosituin Bybin boostereista. Eikä ihme! Luonnon omaa retinolia eli bakuchiolia sisältävä öljyseerumi on ihanan siloittava ja tehokas. Toisille retinoli on liian voimakas eikä se siksi sovi kaikille herkille ihoille. Tämä luonnollinen versio siitä voi olla sellaiselle parempi vaihtoehto.

LUE MYÖS: Luonnollista ihonhoitoa Bybi Beautyn tuotteilla

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä