Bybi uutuudet – ihana puhdistusaine sekä uudet silmänympärysvoiteet

Kaupallinen yhteistyö: Nobebeauty.fi verkkokaupan kanssa

Bybi uutuudet testissä! Bybi beauty on suosikkini luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjoista. Sen lähes kaikki tuotteet ovat itselleni sopivia. Mukana ylipäätään on mielestäni lähes poikkeuksetta loistavia tuotteita. Loppuvuodesta Bybi julkaisi uuden voidemaisen puhdistusaineen sekä kaksi silmänympärysvoidetta. Olen siitä asti näitä kaikki käyttänyt ahkerasti ja tässä pieni esittely uutuuksista ja kokemuksistani myös teille.

Sain lukijoille myös alekoodin! Tammikuun ajan Nobella on käynnissä tammialet ja koodilla MEIKKIMUIJA saat 10€ alennuksen kun ostoskorin summa on yli 50€!

Milk melt – hellävarainen puhdistusaine kasvoille

*Milk melt puhdistusaine on voidemainen/maitomainen puhdistusaine kasvoille, joka poistaa kyllä myös kasvomeikin ja jopa kevyemmän silmämeikin yksin. Käytän itse tätä kuitenkin iltaisin öljypuhdistuksen jälkeen kakkosputsarina sekä aamuisin välillä kasvojen pesuun. Monille pelkkä vesipesu riittää aamuisin hyvin, mutta jos on ollut raskas yövoide tai naamio yöllä, niin tykkään putsata tällä aamuisin. Milk Melt on hellävarainen puhdistusaine, joka sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvä öljypuhdistuksen jälkeen käytettäväksi sellaisella iholla, joka tukkeutuu helposti pelkästä öljypuhdistusaineesta. Lisäksi tuubi on tosi riittoisa 150ml pakkaus, joten tämä kestää tosi pitkään! Hinta on reilu 20€, joten kyseessä on kokoon nähden edullinen tuote.

Uudet silmänympärysvoiteet Bybiltä

Bybi uutuudet sisälsi myös kaksi uutta silmänympärysvoidetta. Silmänympärysvoiteita Bybin valikoimissa ei ole aiemmin ollut, joten kyseessä on ihan uudet tuotelisäykset. Silmänympärysvoiteet ovat molemmat tosi laadukkaita, mutta erilaisia keskenään. Näitä voi käyttää myös siten, että yötä vasten laittaa tuhdimman *Eye Plump silmänympärysvoiteen ja aamulla kevyemmän silmänalusia kirkastavan *Bright Eyed silmänympärysvoiteen. Mutta pelkästään toinenkin näistä riittää loistavasti eikä molempia missään nimessä tarvitse. Itse tykkään kummastaskin todella paljon, mutta jos kaipaat kunnon kosteutusta talvella myös silmänympärysiholle, niin kyllä tuo Eye Plump siinä vie voiton.

Eye Plump silmänympärysvoide

*Eye Plump silmänympärysvoide sisältää luonnollista retinolia eli bakuchiolia, joka on tuttua Bybin klassikosta Bakuchiol boosterista. Kyseessä on siis tuhti ja tosi kosteuttava sy-voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tukee ihon omaa kollageenin tuotantoa. Sisältää myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ja silottaa ihoa.

Bright Eyed silmänympärysvoide

*Bright Eye silmänympärysvoide on hyvä esimerkiksi meikin alle. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti ihoon. Voiteen mica-mineraalit heijastavat valoa ja siten kirkastaa silmänympäryksen ihoa. Tässä voiteessa mica on eettisesti tuotettua (yleensä mica-mineraalien louhimisessa on eettisiä ongelmia). Voide sisältää myös hyaluronihappoa sekä skvalaania, joka kosteuttaa ja pehmentää herkkää silmänympärysihoa. Sopii herkällekin iholle.

LUE LISÄÄ: Luonnollista ihonhoitoa Bybi Beautyn tuotteilla

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä