Diy kasvonaamio – Tee ihonhoitotuotteet kotona

Nämä ihonhoitotuotteet teet kotona! Diy kasvonaamio ja vartalokuorinta, joiden ainekset löytyy keittiöstä! Kaksi ihoa hellivää naamiota sekä vartalokuorinta olkaa hyvät. Syötävissä raaka-aineissa on monia ihoa helliviä ja ravitsevia ainesosia. Avocado on täynnä hyviä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ihoa, hunaja kirkastaa ja ravitsee, luonnonjogurtti rauhottaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa, kahvi kuorii vartalon ihon hellävaraisesti samalla kosteuttaen kahvin omilla rasvoilla. Itse tykkään käyttää tähän keitetyn kahvin puruja, jolloin purut ovat hieman hellävaraisempia iholla. Tässä omat kolme lempparireseptiäni kotikonstein tehtävään ihonhoitoon.

Diy kasvonaamio – Kosteuttava avocadonaamio

Tämä avocadonaamio on hyvä kuivalle iholle, mutta jogurtti tuo myös rauhoittavan vaikutuksen iholle. Hunaja lisää naamion ravinteita, joten iho saa tästä hyvän lisäboostin. Sopii kaikille ihotyypeille. Naamiosta tulee hauskan vihreä!

Diy kasvonaamio : Rauhoittava kauranaamio

Tässä kauranaamiossa on suomalaista kauraa, joka rauhoittaa punaisuuteen taipuvaa ihoa ja jogurtin kanssa se sopii erinomaisesti herkällekin iholle. Hunaja on luonnon ravinnerikas superfood, joten sitä kannattaa lisätä ehdottomasti mukaan. Hunajan vuoksi naamio ei ole vegaaninen, joten voi halutessaan jättää pois.

Vinkki! Kannattaa käyttää jotain hieman paksumpaa jogurttia kuten kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia. Näin naamiosta ei tule niin valuva.

Jos et kuitenkaan jaksa tehdä naamiota itse, voit kokeilla tätä rauhoittavaa luonnonkosmetiikan naamiota.

Kosteuttava vartalokuorinta

Kahvinpurut sopivat täydellisesti vartalonkuorimiseen! Lisäksi näin raaka-aine pääsee jatkokäyttöön suodatinpussista, joten raaka-aine on hyödynnetty loppuun saakka. Kookosöljy tuo paitsi herkullisen tuoksun kahvin lisäksi, mutta se samalla kosteuttaa ihoa. Vinkki! Käytä keitettyjä kahvinpuruja, jolloin rakeet eivät myöskään ole liian kovia. Hiero hellävaraisesti kaikkialle vartalon iholle. Myös pintaverenkierto kiihtyy ja iho elpyy.

Mikset kokeilisi tehdä ihonhoitotuotteet kotona? Oletko koskaan kokeillut tehdä itse ihonhoitotuotteita elintarvikkeista? Mikä on suosikki raaka-aineesi?

Luonnonkosmetiikka aiheisia postauksia löydät lisää täältä.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä