Edullinen kosmetiikka – löydä alle 10€ parhaat tuotteet!

*sisältää mainoslinkin

Rajauskynä_ Nyx Epic wear sävy *Turqoise storm

Edullinen kosmetiikka ei tarkoita huonoa kosmetiikkaa. Kaikissa hintaryhmissä on sekä huonoja, että hyviä tuotteita. Miksi maksaa kosmetiikastakaan turhaan, jos saman tuotteen tai paremman saa edullisemmin? Kosmetiikassa monilla merkeillä raaka-aineet on esimerkiksi täysin samoja. Vain merkki ja purkki on eri. Se on sitten jokaisen valinta, että haluaako maksaa myös merkistä ja sen takaa löytyvistä panostuksista esimerkiksi markkinointiin tai laadukkaampaan pakkaukseen. Keräsin tähän postaukseen muutamia omia suosikkejani edullisesta kosmetiikasta. Kaikki tuotteet on alle 10€ hintaisia.

LUE MYÖS: Edulliset meikit jotka sopivat aloittelijalle sekä ammattilaiselle

Edullinen kosmetiikka x 5

1. Catrice Ultimate Camouflage cream

*Catricen vahamainen peiteaine peittoaa kaikki kokeilemani vahamaiset peiteaineet. Vertaan tätä tuotetta Joe Blascon legendaarisiin peiteainenappeihin. Pigmenttiä nimittäin riittää ja tuote levittyy kauniisti iholle. Tämä peittää tummuuden silmien alta sekä tuo valoa kasvoille. Nykyään tästä on saatavilla myös neutralointiin sopiva persikkainen sävy, joka peittää tummuutta silmien alta ja kirkastaa. Joe Blascon tuotteista vannon Red Neutralizer napin nimeen, koska en ole ikinä kokeillut parempaa punaisuuden peittäjää. Mutta muuten valitsen Catricen. Hintaeroa on kuitenkin aika paljon. Joe Blascon peiteainenappi maksaa hieman alle 40€ ja Catricen nappi maksaa alle 4€! Käytän itse sävyä 015 pääasiassa kirkastamiseen silmien alla.

Hinta: Catrice Ultimate camouflage cream 3,49€

2. Ardell irtoripset

Ardellin irtoripset ovat edullisia, mutta tosi laadukkaita ja silmissä mukavia. Erityisesti mukavuus on itselle tosi tärkeä asia irtoripsien valinnassa. Haluan, että irtoripsissä on ohut ja joustava ripsinauha. Lisäksi ohut ja joustava ripsinauha asettuu helpommin paikoilleen ja sen saa asetettua ihan ripsien tyveen. Omat suosikkini on *Demi Wipsies malliset ripset, jotka ovat luonnollisemmasta päästä, mutta kuitenkin juhlavat. Myös *Ardellin trio tupsut ovat ihan mahtavia jos haluaa käyttää mielummin tupsuja. Tupsut ovat aloittelijalle helpompia.

Hinta: Demi Wispies irtoripset 7,90€

Hinta: Ardell trio ripsitupsut 9,90€

3. Nyx Epic Wear rajauskynät

Tosi kestävä ja sävyvalikoima loistava! *Nyxin Pein Wear rajauskynät ovat ihan mahtavia. Sopii käytettäväksi sekä luomella ripsientyvessä sekä sisäluomella. Pysyy myös sisäluomella tosi hyvin. Omat suosikkini ovat perus ruskean ja mustan lisäksi *turkoosi. Hintaa kynällä on hieman alle 10€ luokkaa. Kynä kestää todella pitkään.

Hinta: Epic Wear eyeliner liner

4. Benecos kulmakynä

*Benecoksen kulmakynä on todella edullinen luonnonkosmetiikan kulmakynä. Kynässä on täydellinen kovuus. Kevyesti painettuna tällä saa vaaleaa jälkeä ja painamalla enemmän sävy on tummempi. Käytän itse sävyä brown ja se on todella monipuolinen sävy. Sanoisin, että sopii useimmille! Tämä on ollut suosikkini jo vuosien ajan ja oli mukana myös yhdessä kosmetiikkaboksissani.

Hinta: Benecos kulmakynä 5,90€

5. Taika kosteuttava misellivesi

*Taikan kosteuttava misellivesi on kotimaista edullista luonnonkosmetiikkaa. Tämä on tosi kiva misellivesi, jos haluaa silloin tällöin puhdistaa esimerkisi aamulla kasvot veden sijaan jollakin hieman puhdistavammalla. Esimerkiksi yönaamion jälkeen. Toimii myös meikinkorjailuun. Esimerkiksi rajauksen korjailuun pumpulipuikolla. Loistava valinta misellivedeksi.

Hinta: Taika kosteuttava misellivesi 9,50€

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä