Edulliset meikit, jotka sopivat aloittelijalle sekä ammattilaiselle!

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

Olen kerännyt tähän postaukseen aloittelijalle listan, joka sisältää laadukkaat ja edulliset meikit. Nämä tuotteet ovat loistavia myös enemmän meikkaavan kokoelmiin tai ammattilaispakkiin. Itselläni nämä ovat käytössä aktiivisesti, mutta näitä pystyn aina suosittelemaan myös vähemmän meikkaamista harrastaneille. Meikkien ei aina tarvitse maksaa paljon ollakseen laadukkaita. Edulliset meikit ovat todella lähellä sydäntäni. Miksi maksaa liikaa, jos edullisemmin voi saada yhtä hyvää; joskus jopa parempaa!

Sivellinsetti kasvomeikkiin

Edulliset real techniques siveltimet

Ensin kannattaa hankkia kunnon välineet. Ilman hyviä siveltimiä on tosi vaikea onnistua meikissä. Hyvillä siveltimillä säästät aikaa ja vaivaa todella paljon. Meikkaaminen muuttuu oikeasti helpommaksi kunnon välineillä. Siveltimien ei tarvitse silti maksaa liikaa ollakseen laadukkaita. Real Techniquesin siveltimet ovat olleet aina yksiä suosikeitani ja ovat hintatasoltaan myös loistavia. Real Techniquesin everyday essentials setti on loistava hankinta, jos et omista vielä montaakaan sivellintä tai et yhtään. Setti sisältää meikkisienen, meikkivoidesiveltimen, peiteainesiveltimen, poskipunasiveltimen sekä setting brush siveltimen, jota itse käytän esimerkiksi highlighterin levittämiseen.

Saman sarjan silmämeikkisiveltimet

Samasta Everyday essentieals sarjasta on nyt myös silmämeikkisiveltilinsetti! Laadukas kahdeksan siveltimen setti sisältää kaiken mitä silmämeikin tekemiseen tarvitset. Tämän lisäksi ei tarvitse mitään tehdäkseen erilaisia silmämeikkejä.

Hyvä edullinen kasvopaletti

Edulliset meikit listalla on pakko olla L.A. Girl, joka tekee upeita tuotteita

L.A. Girlin kasvopaletti on hyvä sellaiselle, joka ei halua hankkia kaikkea erikseen. Paletissa on kolme eri väristä poskipunaa sekä aurinkopuuteri. Poskipunien sävyt ovat tosi helppoja ja moneen meikkiin sopivia. Mukana on myös tosi neutraali puna, joka on todella hyvä aloittelevalle poskipunan käyttäjälle. Kompaktin kokoinen paletti mahtuu hyvin meikkipussiin.

Ripsitupsut ovat aloittelijan valinta!

Juhlameikkiin on kiva välillä saada hieman lisää näyttävyyttä irtoripsillä. Moni pelkää niiden käyttämistä, koska se vaatii hieman harjoittelua eikä ole aina ihan yksinkertaista. Siksi on hyvä aloittaa tupsuista! Itse käytän näitä Eyeluren duo & trio tupsuja, joiden laittaminen ei vielä niin kauaa aikaa kuin yksittäisen ripsitupsun laittaminen. Lisäksi nämä on todella paljon helpompi saada paikoilleen kuin kokonainen ripsinauha. Rohkaisen kokeilemaan!

Huippu luomiväripaletit edulliseen hintaan

L.A. Girl luomiväripaletit ovat yksiä ehdottomia suosikeitani. Hinnaltaan alle 20€ paletti sisältää 16 eri sävyä, joiden laatu lyö monet kalliit merkit. Oma suosikkini on tämä Pro Mastery paletti, jonka sävymaailma sopii hyvin todella monelle. Mukana on kylmiä sekä lämpimiä sävyjä sekä mattaa ja metallia. Tällä paletilla pärjäät arjessa kuin juhlassa. Kokonsa puolesta tämä ei mahdu pieneen meikkipussiin, mutta on todella hyvä hankinta jos silmämeikit kiinnostaa!

Loistava puuteri meikin kiinnittämiseen

Korealainen Eglips tekee loistavia puutereita. Lisäksi ne ovat tosi kivan hintaisia. Pactblur puuterit nimensä mukaisesti tasoittavat ihon pintaa ja samalla kiinnittää esimerkiksi peiteaineen hyvin paikalleen. Sopii myös hyvin rasvoittuvamman ihon korjaamiseen päivän aikana. Tämä on monen ammattilaisenkin suosikki!

Hyvä ja edullinen peiteaine

Bbia on tunnettu siitä, että heillä on laadukkaat edulliset meikit.

Bbia on myös korealainen merkki, joka tekee tosi kivoja meikkejä hyvään hintaan. Erityisesti luomiväripaletit, huulipunat ja peiteaineet ovat omia suosikeitani. Bbian peiteaine on tarpeeksi peittävä, mutta koostumukseltaan kevyen oloinen. Ei siis takerru esimerkiksi kuiviin silmänalusiin kiinni ja jää näkymään.

Kestävät silmämeikkikynät

Gel glide rajauskynät ovat omia suosikeita jo monien vuosien ajan. Muutaman euron hintaan saa todella hyviä ja kestäviä rajauskyniä. Sopii niin sisäluomen rajaamiseen kuin perinteiseen ripsientyvirajaukseen. Nämä levittyy hyvin ja helposti, mutta kuivuessaan jämähtävät hyvin paikoilleen. Ovat siis kestäviä, mutta helppoja käyttää.

LUE MYÖS: Vinkit helppoon silmämeikkiin aloittelijalle

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä