Elokuun kauneussuosikit ja kehnot kosmetiikat

Elokuun kauneussuosikit ja kehnot kosmetiikat listalle löytyi molempiin kategorioihin jälleen useampia tuotteita. Mukana jälleen sekä meikkejä, että kosmetiikkaa.

Elokuun kauneussuosikit

MAKETHEMAKE tyynymeikkivoide

vasemmalla sävy 2,5 ja oikealla sävy 4

*MAKETHEMAKE tyynymeikkivoide on ihanan kevyt, mutta tarpeeksi peittävä. Eniten tässä tykkään käyttömukavuudesta. Tämä oikeasti kulkee mukana ja meikkipohjaa on helppo korjailla pitkin päivää!

Makeup Revolution Pro new neutral shadow paletti

Kirjoitin postuaksen Makeup Revolutionin uutuuksista sekä vanhoista suosikeistani juuri, jolloin sain testiin uutuuksia heiltä. Tämä *glitterinen luomiväripaletti vei sydämeni. Sävyt on kivan neutraaleja ja sopivat tosi monelle. Lisäksi mukana on tosiaan pari glitteriä, joten tällä taikoo vaikka minkälaisia juhlameikkejä syksyn ja talven juhliin!

Essence Make a wish little fish paletti

Ostin Essencen Make a wish little fish paletin ohikulkumatkalla Tokmannista ja testasin tätä välittömästi. Luomivärit olivat parhaimpia mitä Essenceltä olen kokeillut. Ihan siis mielettömän kermaisia ja pigmenttisiä sävyjä! Harmi kun nämä Essencen paletit on usein vaan hetken myynnissä.

Hourglass highlighter trio

Hourglass on yksi suosikkimerkkini kosmetiikassa. Sain vihdoin heidän *highlighter trion ja olen täysin rakastunut siihen! Kolme ihanaa sävyä, jotka kaikki on itselleni käyttösävyjä, joten mikään ei mene haaskuun. Tumminkin on melko vaalea, joten vaalealle iholle nämä sopii kaikki. Ei glitterinen ollenkaan, joka on omasta mielestäni vain hyvä asia.

Kasvohoito

Kävin Porissa Kauneussalissa Lifting code kasvohoidossa elokuussa ja en muista koska olisin ollut niin rentoutuneessa tilassa. Hoito kesti 1,5 tuntia ja sen aikana hierottiin niin kasvoja, päätä, rintakehää kuin käsivarsiakin. Hoito oli siis ehdottomasti todella rentouttava ja iho oli hoidon jälkeen silminnähden kirkkaampi, kosteutetumpi ja kimmoisampi. Kuten kosmetologini Hanna sanoi, kyseessä on oikea tuhkimohoito. Vahva suositus!

Evolven tuotteet

Pakko nostaa tähän suosikit osuuteen vielä luonnonkosmetiikasta *Evolven ihonhoitotuotteet. Testasin sarjan läpi ja pitkästä aikaa tuli vastaan sarja, josta kaikki tuotteet on hyviä ja jää itselle käyttöön! Luonnonkosmetiikkaa, joka on tosi monelle ihotyypille sopivaa.

Kehnot kosmetiikat

Physicians formula silk foundation elixir

Physicians formulan uusi nyt syyskuussa kauppoihin tuleva silk elixir meikkivoide ei ollut omaan mieleen. Juokseva meikkivoide sai minut jo innostumaan, mutta kyseessä oli SUPER peittävä meikkivoide, joka ohusti levitettynä näytti aluksi ihan hyvältä, mutta hetken kuluttua kasvoja kiristi ja meikkivoide tuntui tosi pakkelimaiselta iholla.

Whamisan öljypuhdistusaineen uusi koostumus

Olen täällä blogissani hehkuttanut aina Whamisaa. Se on yksi suosikkimerkeistäni korealaisesta kosmetiikasta. Heidän *Deep rich toner on kasvovesi. jonka nimeen vannon omassa ihonhoitorutiinissani. Myös *Whamisan öljyputsari on ollut suosikkini pitkään. Nyt he muuttivat hieman tuotteidensa ainesosia ja koostumuksia. Ostin uuden version puhdistusöljystä ja se sai silmäni vuotamaan. Kyselin mikä on muuttunut ja kuulemma hasselpähkinäöljyn pitoisuutta on nostettu. Ilmeisesti siis se ärsytti omia silmiäni. Harmi, sillä aiemmin tämä oli omille silmilleni täydellinen!

Beauty Garden puhdistusbalmi

Testasin elokuussa paljon eri puhdistustuotteita. Tämä Beauty Gardenin orvokkibalmi ei noussut hitiksi. Kyseessä oleva balmimainen öljypuhdistusaine poisti kyllä meikit, mutta itse balmi jäi kasvoille. Eli ei huuhtoudu vedellä. Ja koska saatavilla on myös puhdistusaineita, jotka huuhtoutuu vedellä valitsen sellaisen mielummin. Ei jatkoon.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä