Eroon hiusten pörröisyydestä ja kestävät kiharat – Living Proof suosikit!

Kaupallinen yhteistyö: Studio Savon

Ensisijainen tarkoitukseni hiustenhoidossa on päästä eroon hiusten pörröisyydestä. Olen aina ollut kateellinen ihmisille, jotka voivat aamuisin harjata hiuset ja lähteä ulos. Minun luonnonkiharaan taipuvat hiukseni ovat heinäkasaa muistuttava pehko, jos kosken niihin harjalla kuivana. Suoristus on siis pakollinen aina. Jopa ennen kihartamista, jotta saan raudan liukumaan hiuksen pinnalla. Tämä on ollut aina hiustenhoidossa ja muotoilussa suurin ongelmani. Hiuksiani ei ole auttanut myöskään se, että ne on melko puhki käsitelty lukuisten vaalennusten takia. Hiukseni ovat siis kuivat, karkeat ja pörröiset. Olen löytänyt monta hyvää kosteuttavaa hiusnaamiota, joilla saan hiuksiini joustavuutta ja pehmeyttä, mutta pörröisyys palaa jo pesusta seuraavina päivinä takaisin. Sain testiin tuotteita, jotka muuttivat mun hiushommat täysin. Rakkautta ihan ensi kokeilusta ja siksi halusin yhteistyön merkeillä kertoa näistä myös teille.

No Frizz-sarja! – eroon hiusten pörröisyydestä

Sain testiin Living Proofin tuotteita Studio Savonilta. Olin kuullut heidän kuivashampoostaan kovasti kehuja, mutta muut tuotteet olivat vieraampia. Savonin omistaja Kati kuitenkin vannotti minulle, että ihastuisin Frizz-sarjaan Living Proofilta. Se on tehty juuri pörröiselle, karhealle ja luonnonkiharalle hiukselle. Ja voi kuinka rakastuinkaan. Shampoo pesee hiukset kunnolla, mutta hellävaraisesti. Sopii myös curly girl metodiin eli on sulfaatiton. Hoitoaine on todella siloittava ja selvittävä. Yksi vinkki muuten on harjata hiukset suihkussa hoitoaine päässä. Näin saat hoitoaineen kaikkialle hiuksiin ja parhaan mahdollisen tuloksen. Itse vältän hiusten kuivana harjaamista, koska se saa esiin hiusten pörröisyyden. Sarjassa on myös tehohoito, joka on jo ihan omaa luokkaansa siloittavuudessa. Itse testasin myös tuota tehohoitoa ja se pitää hiukset sileinä useamman päivän. Hiukseni ei rasvoitu, joten pesen shampoolla pari kertaa viikossa, että saan muotoilutuotteet pois hiuksista.

Kuiva hoitoaine suihkeena?

Eroon hiusten pörröisyydestä tällä suihkeella!

Living Proofin kuivahoitoainesuihke on ihan ihan TIMANTTIA! De-frizzer suihke on siis kuivahoitoaine, jota suihkutetaan kuiviin hiuksiin. Se tekee välittömästi hiuksista siloisemmat, kiiltävämmät ja pehmeämmät. Käytän tätä siis joka aamu ja ilta. Ja nykyään kun herään aamulla, ei hiukseni ole niin pehko vaan laskeutuu nätisti eikä mene takkuun! Toimii loistavasti myös suoristusraudan tai kihartimen alla. Saa raudan liukumaan niin paljon paremmin hiuksilla. Käytin jo kokonaisen pullon tätä ja uusi on jo korkattu. En luovu tästä ikinä. Ainoa miinuspuoli tässä on tuoksu. Tai ei edes se tuoksu, vaan se että tämä on tosi hienojakoinen. Tämän vuoksi se pöllyää ja siksi tuntuu voimakkaalle. Joten jos olet herkkä tuoksuille tämä ei välttämättä sovi sinulle. Jos sinulla on kuiva ja pörröinen hius, niin tee itsellesi palvelus ja kokeile tätä. Et pety. Loistava myös poistamaan hiuksista sähköisyyttä, joka on talvella monelle ongelma.

Vinkki! Jos sinulla on ohut ja pörröinen hiuslaatu, kokeile Living Proofin Full shampoota ja Frizz sarjan hoitoainetta. Saat volyymia ja siloisuutta samaan aikaan!

Maailman paras hiuslakka kiharoiden tekoon

Kiharran hiuksiani useamman kerran viikossa. Suurimmalla osalla isoimpia ongelmia kiharoiden kanssa on niiden pysyminen. Ja itseasiassa se, että laittaa mahdollisimman voimakasta hiuslakkaa ei auta asiaan. Eniten kiharan pysymiseen vaikuttaa se mitä tuotteita käyttää kiharan alla. Toki myös hiusten rakenne vaikuttaa siihen iten kihara pysyy. Tämä Living Proofin Flex lakka on kuitenkin ihan loistava käytettäväksi raudan alla sekä valmiiseen kiharaan. Kyseessä on siis monitoiminen tuote! Antaa lämpösuojan, tukea ja pitoa hiukseen raudan alle sekä kiinnittää kiharan hyvin, mutta nimensä mukaisesti joustavasti. Ei siis jätä tahmeaa koppuraa. Ihan loistava tuote erityisesti siis kiharoille!

Living Proof tarjoushintaan

Studio Savonin uusitussa verkkokaupassa on nyt hyviä avajaistarjouksia Living Proofin tuotteista! Nämä No Frizz setti ja Full sarjan setti ovat tosi hyvässä alessa ja näiden kanssa on helppo tutustua sarjaan. Seteissä normaalia pienemmät koot (esim. shampoo ja hoitoaine on 60ml eli kuitenkin ihan kivan kokoiset)

No Frizz-sarjan setti sisältää:

Living Proof Frizz-setti sopii pörröiselle, kuivalle ja karhealle hiukselle, joka kaipaa siloitusta.

No Frizz ShampooSiloittava shampoo kuivalle, pörröiselle hiukselle.

No Frizz hoitoaineSilottava, pehmentävä ja kosteuttava hoitoaine.

No Frizz Intense moisture mask tehohoitoKiiltoa, sileyttä ja kosteutta. Hiukset tuntuvat sileiltä useita päiviä.

Instant De-frizzer kuivahoitoainesuihkeLÖYTÖ! Poistaa sähköisyyttä ja silottaa hiuksen pinnan heti. Tällä pääset eroon hiusten pörröisyydestä. Ei tahmaa tai rasvoita hiuksia lainkaan. Voi käyttää myös raudan alla tuomaan sileyttä.

Nourishing styling creamSiloittava hiuksiin jätettävä hoitoaine.

Perfect hair day kuivashampooEhkä suosituin kuivashampoo mitä on markkinoilla. Ei tahmaa ja pitää hiukset ilmavina ja puhtaina. Käytä puhtaaseen tyveen, niin hiukset pysyy puhtaina pidempään.

Flex hiuslakkaMonikäyttöinen hiuskiinne! Sopii käytettäväksi myös raudan alla tuomaan pitoa ja lämpösuojaa. Viimeistelee kampauksen.

Full-sarjan setti sisältää:

Living Proof Full-setti on täydellinen ohuelle tai muuten tuuheutta kaipaavalle hiukselle.

Full shampooTuuheuttava shampoo

Full hoitoaineTuuheuttava hoitoaine

Weightless tehohoitoTehokasta kosteutusta ilman latistavaa tunnetta hiuksille.

Blowout föönaussuihkeSuihke sisäsltää lämpösuojan, tuo hiuksiin muotoiltavuutta sekä nopeuttaa föönausaikaa

Full blast tyvisprayKohotusta tyvelle ilman tahmeutta!

Perfect hair day kuivashampooEhkä suosituin kuivashampoo mitä on markkinoilla. Ei tahmaa ja pitää hiukset ilmavina ja puhtaina. Käytä puhtaaseen tyveen, niin hiukset pysyy puhtaina pidempään.

Flex hiuslakkaMonikäyttöinen hiuskiinne! Sopii käytettäväksi myös raudan alla tuomaan pitoa ja lämpösuojaa. Viimeistelee kampauksen.

LUE MYÖS: Hiusten kasvivärjäys kotona

Jaa:

Facebook

2 Responses

  1. Tekisi ehdottomasti mieli testata tuota no frizz sarjaa! Hiukset luonnostaan paksut ja karkeat ja siihen päälle vaalennuksia, muistuttaa hevosen harjaa 😀 Ainut vika, että en siedä kaikkia tuoksuja, voisitko hieman kuvailla shampoon ja hoitsikan tuoksua ja onko se kovin vahva? Kiitti!

    1. Moikka

      Tuoksu on melko voimakas kyllä eli ei ole mikään tuoksuton sarja. Sellainen perinteinnen shampoo ja hoitoaineen tuoksu. Ei siis mikään karkkimainen. Perus parfyyminen enemmän.

Lue myös nämä

Lue myös nämä