Evolve ihonhoitotuotteet – vegaanista luonnonkosmetiikkaa

Kaupallinen yhteistyö: Nobebeauty.fi

Evolve ihonhoitotuotteet tulivat myös Nobebeauty verkkokauppaan myyntiin ja on mahtavaa, että luonnonkosmetiikka valtaa jo monia verkkokauppoja. Evolven tuotteet ovat palkittuja enkä ihmettele syytä. *Evolve on Englantilainen ihonhoitosarja, jonka ihonhoitotuotteet ovat täysin vegaanisia ja eläinkokeettomia. Lisäksi Evolve ihonhoitotuotteet ovat käsityötä ja yksinkertaisuudessaan todella tehokkaita. Itse rakastan myös näiden minimalistista ulkonäköä, lasipulloja ja tyylikästä muotoilua. Vaikka sehän pitäisi olla aina toissijainen asia ihonhoidossa. Mutta purkkihullu mikä purkkihullu! Evolven puhdistusbalmi on ollut yksi luonnonkosmetiikan suosikkipursareistani jo pitkään, joten olin iloinen kun sain tämän sarjan testiin sekä teille esiteltäväksi osana luonnonkosmetiikka lauantai sarjaani.

Hellävaraiset ja tehokkaat puhdistustuotteet

Puhdistus on ihonhoidon tärkein osa. Ja eritysesti hellävarainen sellainen. Vaahtomaiset ja geelimäiset puhdistusaineet yleensä pesevät liian tehokkaasti, jolloin ihon oma suoja häiriintyy. Tällöin tulee kuivuutta, epäpuhtauksia ja jopa liiallista rasvoittumista. Iho alkaa tuottaa rasvaa kun pesu vie sitä liikaa iholta pois. Siksi hellävarainen pesu on kaiken perusta.

Cleansing melt öljypuhdistus

Evolvella on tosiaan huippusuosittu *Cleansing melt, joka on siis voidemainen öljypuhdistusaine. Balmia otetaan kuivalla sormella purkista ja levitetään kuiville kasvoille kuivilla käsillä. Kaikki meikki sulaa pois ja iho puhdistuu hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Itse pyyhin lopuksi kostealla musliiniliinalla, joka tehostaa puhdistusta. Mutta voi myös huuhdella pelkällä lämpimällä vedellä. Iho jää todella pehmeäksi ja kosteutetuksi.

LUE LISÄÄ: Edullista luonnonkosmetiikkaa

Liquid crystal misellic cleanser

Evolvella on myös *misellivesi, joka toimii loistavasti iltaisin kaksoipuhdistuksen toisena vaiheena öljypuhdistuksen jälkeen. Lisäksi tämä on niin hellävarainen ja kosteuttava, että tätä voi käyttää kätevästi myös aamuisin ihon nopeaan puhdistukseen vanulapun kanssa. Olen tykännyt tästä tosi paljon! Itse suosin aamuisin simppeliä ja nopeaa ihonhoitoa, johon ei itselläni kuulu kaksoispuhdistus.

Hoitavat naamiot

Naamiot ovat ihonhoidon tehohoitoja, joita voi käyttää esimerkiksi kerran viikossa. Itse valitsen aina naamion sen mukaan mitä ihoni kaipaa. Kosteutta? Kuorintaa? Kimmoisuutta? Kirkkautta? Evolven valikoimissa on useampi naamio, joista kaksi on kuorivia naamioita. Mukana sekä rakeeton, että rakeellinen kuoriva naamio. Omien mieltymysten ja ihon mukaan voi siis valita. Hoitavia, ravitsevia ja tehokkaita ovat kaikki kolme.

Radiant glow mask – rakeellinen kuoriva naamio

Evolve ihonhoitotuotteet on tunnettu naamioistaan. Oma pitkäaikainen suosikkini on heidän *Radiant glow mask, joka on kuoriva naamio. Itse suosin pitkälle happo ja entsyymikuorintoja, koska ihoni ei kestä kaikkia rakeellisia kuorintoja. Tämä on kuitenkin poikkeus. Kookoksenkuorirakeet ovat pieniä ja tuote niin hoitavaa, että naamio on silti hellävarainen. Tästä huolimatta nimensä mukaisesti jättää ihanan glown iholle. Kuorii kuolleen ihosolukon vieden kaiken sameuden ihon pinnalta mennessään. Iho jää pehmeäksi, sileäksi ja kosteutetuksi. Tuoksuu kaakaolle, ei sellaiselle makealle vaan sellaiselle huumaavalle.

Miracle mask – hedelmähappoja sisältävä kuoriva naamio

Kuoriva rakeeton *Miracle mask naamio. Eli tässä naamiossa on kuorivana ainesosana luonnosta saatuja AHA-happoja ja glykolihappoa. Kyseessä on siis entsymaattisesti kuoriva naamio. Sopii kaikille ihotyypeille ja on hellävarainen. Tämä on siis hyvä valinta, jos ihosi ei kestä yhtään rakeellisia kuorintoja. Erityisen hyvä epäpuhtaalle iholle poistamaan ihon tukkeumia.

Bio-retinol gold mask – kultainen kiinteyttävä naamio

Kultainen *Bio-retinol naamio, joka sisältää luonnollista retinolia. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta täydellisesti ikääntyvälle iholle. Silottaa, kiinteyttää ja kosteuttaa. Kosteusköyhälle iholle mys tosi toimiva naamio, vaikka ei vielä ikääntyvän ihon tuotteita kokisi tarvitsevansa. Lisäksi siis kuinka paljon tämä harakka nauttii siitä miltä tämä näyttää! Kultaa purkki täynnä.

Ravitsevat seerumit eri tarpeisiin

Seerumit ovat ihonhoidossa tarkoitettu käytettäväksi tarpeen mukaan. Perus ihonhoidossa et joka päivä tarvitse välttämättä seerumia. Seerumi on täsmäase ihonhoidossa kun iho kaipaa jotain tai sillä torjutaan jotain ongelmia. Evolven seerumit ovat helppoja perusseerumeita, jotka tuo iholle kosteutta ja kimmoisuutta.

Hyaluronic serum 200 – Kosteusköyhän ihon pelastaja

*Evolven Hyaluronihapposeerumi on palkittu ja monen suosikki. Enkä ihmettele! Tosi täyteläisen paksu seerumi imeytyy ihoon nopeasti ja jättää selkeästi kimmoisamman ja pehmeämmän ihon. Sopii kaikille ihotyypeille.

Superfood 360 serum

Erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettu *Superfood 360 seerumi on hyvä seerumi aikuiselle iholle. Sisältää kosteuttavia ainesosia sekä esimerkiksi luonnollista retinolia häivyttämään ihon pieniä juonteita. Seerumi sisältää cacao öljyä, joten lukitsee kosteuden iholle hyvin. Itse tämän käytön jälkeen iltaisin laitan vielä kasvoöljyn silti päälle, vaikka seerumi jo öljyä sisältääkin.

Kasvojen kosteutus

Kosteuttava kasvovesi on ihonhoidon yksi tärkein tuote. Kasvot kaipaavat sekä vesikosteutusta, että rasvakosteutusta. Kasvoöljy on hyvä kosteuden lukitsija ja loistava tuomaan rasvakostuetusta iholle. Itse korvaan usein nykyään kosteusvoiteen kasvoöljyllä. Varsinkin syksyllä ja talvella kun ihoni kaipaa enemmän myös rasvakosteutusta. Kasvoöljy laitetaan siis iholle aina viimeisenä.

Daily defence moisture mist

Ihana Evolven suihkepullossa oleva *kosteuttava kasvovesi, jota on suihkeen vuoksi tosi kiva käyttää. Pari kerrosta iholle aamuin illoin ennen kasvoöljyä. Sopii ihan kaikille ihotyypeille! Helppo ja hyvä valinta kasvovedeksi.

Beauty miracle facial oil

*Evolven kasvoöljy on erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle suunnattu tehokosteuttaja. Tämäkin sisältää luonnollista retinolia sekä antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa. Tosi kiva kasvoöljy! Tuoksuna mieto vanilja ja ruusuöljy. Vanilja ei liikaa tuoksu omaan nenään mikä on hyvä, koska en pidä sen tuoksusta.

Oletko kokeillut jotain näistä? Mikä on suosikkisi?

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä