Hourglass meikit – näin luot heleän ja kestävän juhlameikin

Hourglass meikit on yksiä ehdottomista suosikeistani. Olin viime vuonna todella iloinen, kun tämä ihana brändi tuli suomeen *Skincity.fi verkkokaupan valikoimiin. Olen ollut jo pidempään täysin rakastunut Hourglassin upeisiin kasvomeikkeihin, mutta nyt sain testiin hieman lisää merkin meikkejä. Ajattelin kertoa niistä myös teille lisää ja näyttää tämän ihanan kultaisen meikin jonka niillä loihdin. Kaikki tässä meikissä käyttämäni tuotteet sävyineen on listattuna postauksen lopussa.

Upeat heleyttävät kasvomeikit

Hourglass meikit tuo kasvoille uniikin heleyden! Hourglassin puuteriset kasvomeikit jättää kaikki samankaltaisen lopputuloksen iholle. Iho jää kauniin heleiksi oli kyseessä sitten viimeistelypuuteri,* aurinkopuuteri tai *poskipuna. Kasvomeikeistä lempparini on ehdottomasti *Ambient lighting powder viimeistelypuuteri, josta minulla on yksittäisenä sävynä Luminous light sekä tuo *kolmen sävyn paletti. Viimeistelypuuteri luo kasvoille täydellisen luonnollisen hehkun. Sellaisen kuin oma iho olisi vaan luonnostaan todella kuulas ja kaunis. Esimerkiksi morsiamille tämä on ihan loistava. Uutena tuotteena itselle sain testiin tuon *Veil Translucent setting powderin eli perinteisen irtopuuterin. Itse käytän puuteria kuivan ihoni vuoksi äärimmäisen vähän eli oikeastaan ainoastaan nenänpielissä sekä silmien alla kiinnittääkseni peiteaineen. Minun on todella vaikea löytää sopivia puutereita, jotka eivät heti toisi ihoni kuivia kohtia esiin, mutta tämä oli siihen ihan loistava! Tämä puuteri ei kuivata yhtään eikä täten korosta esimerkiksi juonteita silmien alla. Muista kuitenkin levittää puuteria ohut kerros siveltimellä. Liika puuteri korostaa juonteita aina. Lisää vinkkejä kasvomeikin tekemiseen löydät tästä postauksesta.

Meikkipohja

Meikkivoiteista olen testannut sekä *Vanish seamless foundation stick meikkivoidepuikkoa, että seerumimaisen juoksevaa Veil fluid makeup meikkivoidetta. Vanish stick on peittävämpi versio ihan koostumuksensakin puolesta ja sopii myös kuivalle iholle, vaikka yleensä tämänlaiset meikkivoidepuikot eivät kuivalle iholle sovi. Veil fluid taas on kevyempi, mutta todella kauniin pinnan iholle jättävä meikkivoide, joka sopii hyvin myös aikuiselle +45 iholle. Kauniita meikkivoiteita molemmat! Valoa kasvojen korkeimpiin kohtiin saa helposti tuotua sarjan *peiteaineella, joka oli yllättävän peittävä. Ei kuivata silmänalusihoa, joka on omalla kohdallani ykkösvaatimus.

Sävyt: 

Kuten kuvasta huomaa on Veil fluid meikkivoiteessa sävy ivory aika tumma. Vaaleaihoisen kannattaakin valita sävy Porcelain. Stick foundation puikosta taas oma sävy Linen on vaalea, jossa on lämmin pohjasävy. Jos taas olet vaalea, jolla on kylmä pohjasävy kannattaa valita sävy Alabaster. Sävyjä kannattaa googlettaa niin, että laittaa meikkivoiteen nimen ja perään sanan swatches niin saa hyviä kuvia eri sävyistä. Lisäksi Skincityllä he auttavat mielellään sävyn valinnassa. Lähetin itse heille kuvan meikittömistä kasvoistani ja sain oman sävyni! Kannattaa hyödyntää heidän osaamistaan siellä. Reippaasti vaan viestiä heille.

Vas. Veil fluid makeup sävy ivory, kesk. Vanish seamless stick foundation sävy linen ja oik. concealer sävy creme

Hourglass meikit tuo upeaa hohdetta silmiin

Silmämeikeistä haluan nostaa esiin nämä voidemaiset metalliset *Scattered light glitter eyeshadow napit. Jos tykkäät todella metallisista ja näyttävistä silmämeikeistä tulet pitämään näistä! Näitä on helppo painella luomelle ihan suoraan sormin ja saat aikaa helposti näyttävän juhlameikin. Tässä meikissä häivytin hieman tuota aurinkopuuteria eli Ambient lighting bronzeria ensin luomivakoon ja sitten painelin *Scattered light glitter luomiväriä sävyssä Foil liikkuvalle luomelle. Simppeli ja näyttävä! Jos voidemaiset tuotteet ei pysy luomillasi hyvin kannattaa alle laittaa luomenpohjustajaa. Itse suosin aina tätä edullista* wet n wildin versiota.Testasin myös *Hourglassin caution extreme lash ripsiväriä, joka toi pituutta ja volyymia kivasti ripsiin. Tosin itse suosin aina vedenkestävää ripsiväriä, joka pitää ripseni kaarevina. Mutta tämä toimi hyvin niin, että laitoin vedenkestävää ripsiväriä ripsien tyveen pitämään taivutukset ja sitten tätä tuomaan pituutta ja muhkeutta ripsiin.

vas. ray, kesk. molten ja oik. foil

Kestävää kiiltoa huuliin

Tähän kultaiseen ja kiiltävään meikkiin halusin huulille neutraalin huulipunan ja kiiltoa. Valitsin huulille duo pakkauksen mukana tulleen I Cherish sävyisen *huulipunan sekä  *Hourglassin high shine volymizing lip glossin. Antaa hyvin voimakasta kiiltoa, kivan sävyn eikä tahmaa. Vaikka tämä on volyymia antava huulikiilto ei tämä kuitenkaan kihelmöi huulilla. Itselle huulikiillossa tärkein ominaisuus on se, että se ei jää huulille tahmeaksi kerrokseksi ja tämä on kyllä yksi mukavimmista huulikiilloista.

Käyttämäni Hourglass meikit:

Meikkivoide: *Hourglass Vanish seamless foundation stick, sävy linen

Peiteaine: *Hourglass  Vanish airbrush concealer, sävy creme

Irtopuuteri: *Hourglass  Veil translucent setting powder

Viimeistelypuuteri: *Hourglass  Ambient lighting powder, sävy luminous light

Poskipuna: *Hourglass  Ambient lightning blush, sävy luminous flush

Aurinkopuuteri: *Hourglass  Ambient lightning bronzer, sävy luminous bronze light

Luomiväri: *Hourglass  Ambient lightning bronzer, sävy luminous bronze light sekä *Hourglass Scattered light glitter eyeshadow, sävy foil

Ripsiväri: *Hourglass  Caution extreme lash mascara

Huulipuna: *Hourglass Confession  lipstick duo, sävy I cherish

Huulikiilto: *Hourglass unreal high shine volymizing lip gloss, sävy fortune

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä