Heleä kevätmeikki mineraalimeikkipuuterilla

Kevätmeikki on hempeä, luonnollinen ja raikas. Meikki saa olla kevyempi talven jäljiltä ja tänä vuonna pastellisävyt ovat meikissä erityisen trendikkäitä, joten halusin tehdä tästä meikistä jotain hempeää. Tästä meikistä löytyy videomuodossa tutoriaali Instagram tilini kohokohdista nimellä Lily Lolo, jos haluat nähdä miten tämän tarkalleen tein. *Lily Lolo on luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteet ovat ravitsevia, parabeenittomia sekä eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Lisäksi nämä sopivat herkällekin iholle, josta olin erityisen onnellinen. Oma ihoni on herkkä ja punoittava, varsinkin talviaikaan. Lily Lolo kiinnosti itseäni myös siksi, että se on melko edullinen luonnonkosmetiikkamerkki ja helposti saatavilla oleva. Nykyään näitä voi napata mukaansa myös nimittäin Prismoista!

Kevätmeikin kolme kulmakiveä!

1.       Kuulas ja luonnollinen pohja

2.       Pastellia luomille! Kokeile trendikästä pastellia luomille monosävynä, eli vain yhtä sävyä koko luomelle.

3.       Mattaisen huulipunakauden jälkeen huulet saa kiiltää

Mineraalimeikkipuuteri kuivalle iholle?

Minulta kysytään silloin tällöin suosituksia mineraalimeikkipuutereista. Olen suhtautunut niihin lähtökohtaisesti aina tosi skeptisesti omalle iholleni, koska ihoni on aina ollut kuivan puoleinen ja puuteri yleisestikin jo meikkiviholliseni. Tykkään kuulaasta, heleästä ja jopa kiiltävästä pohjameikistä eli en todellakaan puuterin mattaisesta. Siksi olenkin kuin puulla päähän lyöty siitä, miten hyvältä tämä *Lily Lolon mineraalimeikkipuuteri kasvoillani näyttää! Suurena voidemaisten meikkipohjien ystävänä en ajatellut edes testaavani tuota mineraalipohjaa lainkaan ensin, mutta sitten ajattelin, että no hitto, ei siinä mitään menetä. Ensimmäisellä testikerralla jo hämmästyin lopputuloksesta todella paljon. Mukana tullut* Lily Lolon kabuki oli todella hyvä sivellin tämän levitykseen. Tasainen ja kaunis pohja syntyi ihan kädenkäänteessä! Mietin heti yhtä ystävääni, joka haluaa meikiltä ennen kaikkea helppoutta ja nopeutta. Tämä sopii sellaiselle täydellisesti! Kokeilin heti seuraavana päivänä uudelleen meikkipohjaa ja tällä kertaa laitoin hieman tuhdimpaa kosteusvoidetta alle, jolloin tämä toimi kuivalla iholla vielä paremmin. Tykkään ehdottomasti suihkauttaa *meikkisuihketta, jolloin viimeisetkin puuterisuuden rippeet katoaa meikistä pois. Tämä kyllä yllätti todella!

Heleyttävä irtopuuteri

En käytä juurikaan omassa meikissäni puuteria meikin kiinnittämiseen, koska minulla on tosiaan kuiva iho enkä pidä siitä miltä puuteri ihollani siksi näyttää. Tämänkin tuotteen kohdalla ajattelin, että testaan nyt kun tuo tuossa on. Ja onneksi tätäkin testasin. Hauska miten näistä kahdesta tuotteesta tuli omat suosikkini Lily Lololta, vaikka luulin näiden olevan vähiten minulle sopivat. Jos siis tykkäät kiinnittää ihosi puuterilla, mutta toivoisit vähemmän mattaa lopputulosta kokeile tätä *Lily Lolon tranlucent silk puuteria. Jättää tosi kauniin heleän pinnan iholle. Ei kuitenkaan ole niin kiiltävä kuin suosikkini *Hourglassin Ambient viimeistelypuuteri, joka on enemmänkin jo highlighter.

Meikissä käyttämäni tuotteet:

Meikkipohja: *Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri, sävy Barely Buff

Peiteaine: *Lily Lolo silmämeikinpohjustusaine (keltainen sävy)

Varjostus: *Lily Lolo contour duo sculpt & glow

Kulmakarvat: *Lily Lolo kulmakynä, sävy medium

Ripsiväri: *Lily Lolo Big lash ripsiväri (tyvessä vedenkestävää, jotta taivutukset pysyy)

Luomiväri: *Lily Lolo poskipuna duo, sävy: Naked Pink

Huulipuna: *Lily Lolo, sävy Parisian Pink

Huultenrahauskynä: *Lily Lolo, sävy True Pink

Huulikiilto:*Lily Lolo huulikiilto, sävy English Rose

Jaa:

Facebook

7 Responses

  1. Pitkään olen miettinyt mineraalimeikkipuuteriin siirtymistä, luonnollisempi pohja olisi kiva varsinkin kesää kohti.
    Punaisuutta on poskissa todella paljon ja käytän aina meikkivoiteen alla Blascon neutraloijaa, tiedätkö toimisiko tuo Lily Lolon puuteri sen päällä?

    1. En usko että voidemainen tuote, saati Blasco, toimii etenkään Lolon meikkipohjan alla. Jos ihosi on kuiva, kannattaa suosiolla siirtyä “kosteampiin” mineraalimeikkipuutereihin, kuten everyday minerals, jossa sävyvalikoimakin on Loloa parempi. Olen käyttänyt molempia, EM:ia viimeiset 10 vuotta. Esim Ruohonjuuri myy, saa myös tilattua eri verkkokaupoista. Kummallakin merkillä on oma neutraloiva vihreä puuterinsa ja “peitevoiteensa”(puuterina), lisäksi löytyy pohjustustuotteita, jotka nekin riittävät yksistään hyväkuntoiselle iholle. Itse kärsin myös couperosasta. Mineraalimeikin lopputulos on todella kaunis ja paljon luonnollisempi kuin meikkivoiteissa. Iholle ei jää meikin tuntua. Kosteussuihketta suosittelen myös valmiin meikin päälle, lopputulos saattaa alkuun nimittäin näyttää kuivalta ja liian puuteriselta, ennen kuin meikki sulautuu ihon omiin rasvoihin. Meikkisuihke jouduttaa asiaa. Lolon highlighterista tykkään, joskin on hiukan pölisevä 🙂

      1. Piti oikein testata tätä ja ainakin omalle iholle menee joe blascon red neutralizer sormella taputeltuna tämän mineraalipuuterin alla ihan hyvin 👌 Itse kosteutan tosi voimakkaasti ihon ennen tätä puuteria ja laitan muutenkin hieman “tahmeisiin” kasvoihin, joten tämä neutraloija ei muuttanut ihon pinnan tuntumaa muutenkaan 😊

  2. Ostin Lily Lolon mineraalimeikkipuuterin, ja olen kyllä tosi yllättynyt miten nätti meikkipohja tällä tulee, ja miten hyvin saa kerrostettua ja lisättyä peittävyytta ilman, että tulee kaamea pakkelikerros. Jotenkin olin ajatellut että näillä ei voi saada nättiä luonnollista pohjaa aikaiseksi, mutta väärässä olin 🙂 Hinta 20e, joten ei paha sekään! Joskus vielä testaan muiltakin merkeiltä näitä.

Lue myös nämä

Lue myös nämä