Tammikuun Goodiebox

Tykkään *Goodieboxissa ihan tosi paljon nimenomaan itse laatikosta! Laatikko on lokeromainen, josta voi useammalla boksilla rakentaa vaikka kosmetiikkalokerikon. Itse ainakin käytän nämä laatikot meikkien järjestelyihin. Lisäksi on kiva kun boksin etukansi on aina erilainen ja lokerikosta tulee lopulta ihanan värikäs. Itse olen tuunannut lokerikon sisälle väliseinän pahvista, jolloin saan samaan laatikkoon vaikka ripsivärit ja huulikiillot. Tosi kiva idea!

Goodiebox maksaa 24,95€ kotiin kannettuna ja sen sisältö on aina vähintään 75€. Minusta tämä on yksi parhaimmista helposti saatavilla olevista kauneusbokseista, joten kokeile ihmeessä jos olet miettinyt jonkin tämänlaisen tilaamista. Boksin voit tilata *täältä.

Tammikuun Goodiebox saapui ja tässä kuussa teemana on Me, myself and i! joka on hyvä välillä muistaa. Joskus on tärkeää ottaa aikaa itselle ja tehdä asioita jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi. Hellittää hetkeksi muiden hyvinvoinnin ajattelu ja asettaa itsensä tärkeimmäksi. Itselle ainakin se on välillä tosi vaikeaa.

Boksin tuotteet

Glov reusable makeup remover pads

Kaksi uudelleen käytettävää pörröistä ”kestovanulappua”. Itse käytän vallan kestovanulappuja, joita minulla on bambuisina, mutta nämä on tosi paljon pehmoisemmat. Odotan innolla miten nämä toimii. Tällaiset on minusta hyviä tuotteita boksiin. Tuskin tulisi muuten hankittua, mutta tosi kiva testata!

Zarko parfyymi

Aivan todella ihanan tuoksuinen parfyymi pienessä matkakoossa. Nämä pienet nimenomaan suihkutettavat on käteviä mukana kuljetettavaksi. Edellinen tuoksu joka tuli ei ollut lainkaan omaan mieleeni, mutta tämä osui kyllä täydellisesti omaan makuuni!

De Cure päivävoide

Pieni päivävoide oudossa pakkauksessa. Jää odottamaan jotain reissua, jonne voi ottaa tämän mukaan.

Naobay organic kasvonaamio

Luomu ja luonnonkosmeettinen kasvonaamio, joka sopii normaalille ja herkälle iholle. En vielä avannut pakkasta, koska minulla on tuolla niin monia avattuina mutta tämän testaamista odotan innolla. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina ja kiva kun sitä on mukana boksissa.

Dr. Botanicals käsivoide

Kunnon kokoinen käsivoide. Minulla on psoriasis, joten käsivoidetta kuluu ympäri vuoden. Yöpöydällä minulla on aina tällainen isompi tuubi, josta voi laittaa yöksi käsiin. Vaikuttaa ihan kelpo käsivoiteelle. Ei hajusteherkille, koska tuoksua riittää.

Jaa:

Facebook

One Response

Lue myös nämä

Lue myös nämä