Helpot laineet hiuksiin

*sisältää mainoslinkkejä

Olen todella laiska laittamaan hiuksiani ja se onkin selkeästi minulle kaikkein eniten pakkopullaa kauneudenhoidon puolella. Rakastan meikkejä ja ihonhoitoa, mutta joskus hiuksien harjaaminenkin jää itseltä tekemättä. Joskus kuitenkin haluan kihartaa hiukseni rennoille laineilleja tämä tapa on siihen kyllä kaikkein helpoin ja nopein.

Rennot laineet

Laineraudalla helpot ja nopeat laineet

Kiharran hiukseni joko kiharruspuikolla tai tällä *OBH Nordican laineraudalla. Jos haluan tällaiset hieman beach waves tyyppiset rennot kiharat niin siihen tämä lainerauta on ihan paras! Minulla on pitkät ja todella paksut hiukset, joiden laittaminen on välillä todella aikaa vievää puuhaa. Tällä raudalla saan kuitenkin itse laitettua ihanat laineet hiuksiini n. 15 minuutissa! Eikä tarvitse olla edes kovin tarkka ja välttämättä jakaa hiuksia pienempii osioihin, joka sekin on välillä minulle liian työläs ajatus. Tästä löytyy myös videotutoriaali Instagram tilini kohokohdista!

Miten lainerauta toimii?

Otan hiuksia satunnaisissa osioissa rautojen väliin ja pidän yhdessä kohdassa kerrallaan n. 5 sekunnin ajan ja sitten siirrän raudan seuraavaan kohtaan toistaen aina latvaan saakka. Aloitan jakauksen vierestä ylhäältä, jotta saan jakauksen viereen laineet alkamaan suurinpiirtein samasta kohdasta. Vaikka tämä rauta on aika iso saa sillä silti tosi kätevästi itse kiharrettua oman tukkansa ilman lisäkäsiä tai säätämistä. Raudassa on lisäksi kaksi säätöä laineen suuruudesta, joista itse käytän loivempaa mallia. Kuumuutta pystyy säätämään kolmeen asentoon, jotka ovat 160, 180 ja 200 astetta. Itse käytän 180 astetta, koska hiukseni ovat paksut ja kestävät hyvin kuumuutta. Minulla on itselläni ongelmana se, että kiharat suoristuu melko nopeasti vaikka hiukseni eivät piikkisuorat luonnostaan edes ole vaan jopa hieman luonnonkiharat. Tällä raudalla tehdyt kiharata kuitekin pysyy helposti koko päivän. Pitoa lisätäkseni laitan alle kuitenkin tätä *Sebastianin Shine Define hiuslakkaa, joka on tosi hyvä tuomaan pitoa! Käytän tätä myös kiharruspuikolla kihartaessani ja olen huomannut, että tällä saan kiharan säilymään pidempään hyvänä. Lakka on kuitenkin joustava ja kevyen tuntuinen eikä tee hiuksista klähmäisiä korppuja. Voit katsoa lempi kiharruspuikkoni tästä postauksesta.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Goodiebox
Muut

Tammikuun Goodiebox

Tykkään *Goodieboxissa ihan tosi paljon nimenomaan itse laatikosta! Laatikko on lokeromainen, josta voi useammalla boksilla rakentaa vaikka kosmetiikkalokerikon. Itse ainakin

Lue lisää »

Lue myös nämä

Goodiebox
Muut

Tammikuun Goodiebox

Tykkään *Goodieboxissa ihan tosi paljon nimenomaan itse laatikosta! Laatikko on lokeromainen, josta voi useammalla boksilla rakentaa vaikka kosmetiikkalokerikon. Itse ainakin

Lue lisää »