Helppo itseruskettava – luonnollinen päivetys ilman rajoja

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Helppo itseruskettava, joka ei jätä rajoja ja levitetään iholle paljain käsin? Voiko olla mahdollista? Käytin ennen pääasiassa moussemaisia itseruskettavia, jotka levitin levitykseen tarkoitetulla kintaalla. Ne ovat edelleen minusta tosi hyviä ja tehokkaita. Nyt kuitenkin löytyi ehkä uusi suosikki, jonka käyttäminen on helpompaa. Ja sopii tosi hyvin kuivalle iholleni.

Helppo itseruskettava voide

Joku päivä kuitenkin suihkun jälkeen laiskotti ja ajattelin, että kokeilen *Zuiin asteittain itseruskettavaa vartalolle pelkästään. Olin ennen käyttänyt tätä oikeastaan vain moussen tekemän rusketuksen ylläpitoon. Levitin voiteen vartalolle ihan vaan käsin illalla suihkun jälkeen ja aamulla lopputulos todella yllätti! Rusketus oli todella kaunis ja tasainen. Selkeästi ihoni oli päivettynyt, mutta lopputulos oli todella luonnollinen. Parasta tässä oli helppous. En siis edes kuorinut ihoani ennen enkä tehnyt mitään valmisteluja. Levitin voiteen joka puolelle käsin ja lopuksi pesin kädet saippualla, ettei väri tartu kämmenien iholle. Ainoa mitä tein tämän jälkeen oli, että otin hieman itseruskettavaa voidetta meikinpoistoliinalle (voi käyttää myös vaikka vanulappua tms) ja kävin sillä kevyesti kämmenen ja sormen ihon läpi päälipuolelta. Jopa sormet oli todella luonnollisen sävyiset eikä yhtään laikukkaan oranssit! Sormet ovat yleensä se kaikkein vaikein osio itseruskettavan kanssa. Jos kaipaa sävystä tummempaa, kannattaa tätä laittaa 2-3 päivänä peräkkäin ja toistaa aina tarvittaessa. Lisäksi erityisesti kuivalle iholle nämä voidemaiset tuotteet on parempia lähtökohtaisesti, koska voide ei kuivata ihoa ja levittyy hyvin. Levitin itse tätä samaa voidetta myös kaulan ja kasvojen iholle ja lopputulos oli loistava! Zuiilla on myös omat tuotteet kasvojen iholle ja esimerkiksi heidän itseruskettavasta kasvovedestä on nykyään saatavilla tummempi *Sunkissed sävy, joka on tosi kiva ja helppo tuote kasvoille.

Heti tummempi lopputulos

Jos kuitenkin kaipaat heti tummempaa lopputulosta, niin *Zuiin mousset ovat todella hyviä. Nykyään saatavilla on sävyt light, medium, dark ja ultra dark. Joten valinnanvaraa löytyy hyvin. Itse käytän eniten sävyä dark, joka on minun mielestäni kauneimman sävyinen omalla ihollani. Ei silti yhtään liian tumma käytettäväksi myös vaalealla iholla siis. Olen käyttänyt näitä jo vuosien ajan. Mousseissa käyttäisin aina levityksessä levityskinnasta, jolloin varmistaa että levityksestä ei jää rajoja iholle. Näissä Zuiin mousseissa on ns. karttaväri mukana, joten levittäessä on helppo nähdä mihin tuotetta on jo levittänyt.

ennen ja jälkeen Zuiin moussen sävyssä medium

Viisi vinkkiä itseruskettavan käyttöön!

  1. Levittäessä kannattaa edetä yksi osio kerrallaan. Ensin toinen käsi kokonaan, sitten rintakehä, sitten vatsa jne.
  2. Valitse ihollesi sopiva tuote. Kokeile kuivalle iholle voidemaista tuotetta kuivalle iholle, jos et saa mousseilla tasaista jälkeä aikaan.
  3. Jos levität tuotteen paljain käsin, muista pestä kädet levityksen jälkeen! Itseruskettava tarttuu voimakkaasti kämmeniin.
  4. Levitä kämmenselkiin ja sormien iholle itseruskettavaa maltillisesti. Lisäksi kannattaa levittää näihin kohtiin käyttäen apuna kinnasta, vanulappua tai mikrokuituista liinaa. Toiset käyttävät myös tässä esimerkiksi meikkivoidesivellintä apuna. Näin saat varmasti tasaisen jäljen eikä itseruskettavaa osu kämmenien puolelle.
  5. Jos levität itseruskettavan yötä vasten, niin vaaleat lakanat tahriintuvat jonkin verran. Kotipäivinä tykkään itse levittää itseruskettavan heti aamulla, niin voin pestä sen illalla jo pois.

Paras luonnonkosmetiikan itseruskettava – Meikkimuija

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä