Helppo kampaus kesään x 3 – katso helpot vinkit!

Kaupallinen yhteistyö: *Nobebeauty.fi

Helppo kampaus kesään on mulle nopea, helppo toteuttaa ja kivan näköinen! Kesällä on kiva pitää hiuksia ainakin osittain kiinni, koska itsellä ainakin pitkät hiukset hiostaa liikaa auki. En ole kummoinen hiustenlaittaja ja koen olevani siinä aika laiska. Siksi helpot nutturakampaukset on ehdottomasti mun juttu. Tässä siis mun kolme kesäsuosikkia.

1. Puolinuttura sprunchiella

Puolinuttura on aina kiva ja helppo kampaus. Sitä voi varioida kihartamalla aukijäävät hiukset laineille tai jättämällä eteen muutamat suortuvat auki. Myös erilaiset donitsit teevät kampaukseen kivan lisän ja näissä on värivaihtoehtoja ja materiaaleja, joista valita! Uudet *kesäiset sprunchiet ovat ihania ja sopii tähän kampaukseen tosi hyvin. Nutturaan saa lisää muhkeutta *tureerausharjan avulla, joka on tosi hyvä apu muutenkin erilaisissa kampauksissa.

LUE MYÖS: Kolmet erilaiset kiharat eri välineillä

2. Ysärinutturat!

Ysärinutturat on olleet pinnalla jo jonkin aikaa ja nämä onkin esimerkiksi loistava festarikampaus! Hiukset pysyy pois tieltä, ovat kivan näköiset ja näitä voi tuunata lisäksi mieleisekseen valitsemalla erilaisia hiusasusteita tai vaikka glitteriä jakaukseen! Itse lisäsin tähän helpot solmuletit molemmin puolin jakausta ja kiinnitin *Fruit Fiesta sprunchieilla, jotka on kivan kesäiset. Alla kuvassa Meikkijennin taidonnäyte hänen nutturakampauksesta, jossa on lisänä *KimchiChic Beautyn glitteriä, jota voi levittää suoraan sormin jakaukseen. Ei vaadi siis mitään kiinnitysainetta!

3. Muhkea nuttura

Tällä spruncie-vinkillä saat nutturasta muhkeamman helposti! Tarvitset kaksi spruncieta, joista toinen tuo volyymin joka päälle hiukset käännetään. Tutoriaalin tästä löydät mun Instagramtilin kohokohdista nimellä nutturat! Spruncie toimii siis nutturaholkin tapaan kampauksessa. Holkiksi kannattaa valita *samettinen sprunchie, jonka päällä hiukset pysyy hyvin paikoillaan. Lisänä kampauksessa voi käyttää vaikka *Invisibobblen pantaa. Käytän vallan Invisibobblen pantoja, koska ne ei purista lainkaan! ja kuoseja on erilaisia. Minulla on tuossa kampauksessa vaaleanpunainen kangas-sprunchie, joka on tässä uudessa *Retro dreaming macaron pakkauksessa mukana,

Viisi tuotevinkkiä kampausten tekoon!

1. Tureerausharja

Hyvä tupeerausharja tuo muhkeutta kampauksiin! Denmanilla on loistava tupeerausharja, jolla saa hyvin volyymia sekä kampauksiin, että myös aukioleviin hiuksiin.

2. Kuivashampoo

Kuivashampoo vie rasvaisuuden hiuksista ilman, että hiuksia pitää pestä. Vastapesty hius on hankalampi moniin kampauksiin, koska se on usein liian liukas. *Kuivashampoo tuo lisäksi hyvin tekstuuria hiuskiin, jolloin niiden muotoilu on helpompaa.

3. Hyvät perustuotteet

Kampausten kanssa perusjutut on oltava kunnossa. Hanki siis pikkupinnejä ja pieniä kumilenkkiponnareita. Myös hyvä hiuslakka on oltava, jotta saa kestävät kampaukset ja kiharan kestämään.

4. Silottava harja

Siloittava harja on hyvä niin tiukkojen ponnareiden siloittamiseen kuin glamour laineiden siloitukseen. Luonnonharjaksinen harja on loistava siloittamaan hiuksia ja tuomaan kiiltoa esiin. *Denmanin style & shine on täydellinen siloittava harja.

5. Törröttävien vauvahiusten täsmäase!

Kaikki tietää ne törröttävät vauvahiukset jotka nousee pystyyn edestä kun hiukset on kiinni? ANSVR eli entinen OWOW merkin *Flyaway control on ratkaisu tähän! Tämä nimittäin todella pitää vauvahiukset kurissa ja on niin helppo kantaa mukana. Kyseessä on siis ripsiväriharja, jota harjataan hiuksiin ja ne jää paikoilleen. Loistava keksintö!

LUE MYÖS: Paras hiusharja takkuuntuville hiuksille

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä