Helppo keltainen meikki

Keltainen meikki jos mikä sopii toukokuuhun ja alkavaan kesään! Vielä sää on kaukana kesästä, mutta voihan sitä vähän fiilistellä jo etukäteen. Keltainen on mun lempivärini, mutta meikissä se ei ole kovin monelle se suosituin väri. Suosittelen kuitenkin rohkeasti kokeilemaan eri värejä rohkeasti meikissäkin! Voit helposti yllättyä ja löytää uusia suosikkeja.

korvakorut: Rakkaudella Marre

Tein tämän meikin inspiroituneena näistä ihanista PomPom-korviksista, joita oli tullut nyt myös renkailla. Minulla on näistä petrolinsinisenä ne roikkuvat versiotkin. Näitä *Rakkaudella Marre korvakorvakoruja myydään nykyään myös *Weecosin verkkokaupassa. Suomalaista (Porilaista) käsityötä <3 Nyt jos koskaan on hyvä aika tukea pieniä yrittäjiä ja Weecosin verkkokaupasta löytyy Marren lisäksi kaikkia muita ihania eettisesti tuotettuja vaatteita, koruja, sisustusta ym.

Keltainen meikki – helpot ohjeet

  1. Levitä *vaaleaa peiteainetta silmäluomille, jotta saat keltaisen mahdollisimman kirkkaana toistumaan luomella. Keltainen on aina haastava väri saada kunnolla näkymään, vaikka luomiväri olisi kuinka pigmenttinen ja laadukas, näitä joutuu usein laittamaan hieman kerrostaen. Levitä *pohjustusvoidetta peiteaineen päälle. Tämä lisää värin kirkautta sekä auttaa sävyä pysymään luomella koko päivän, ilman pakkautumista luomivakoon.
  2. Painele littanalla siveltimellä mattaista keltaista sävyä koko liikkuvalle luomelle. Aloita ripsien tyvestä ja etene kohti luomivakoa. Lisää toinen kerros, jos sävyä ei toistu mielestäsi tarpeeksi kirkkaana. Itse käytin tässä *Jawbreaker palettia.
  3. Häivytä keltaista pikkuhiljaa luomivaosta ylöspäin niin paljon, että sävy näkyy kun rentoutat kulmakarvasi.
  4. Lisää saman siveltimen kärjellä mattaista kertaista alaluomelle lähelle ripsiä lähes sisänurkkaan asti.
  5. Lisää metallista keltaista silmän sisänurkkaan niin, että sävyä tulee sekä yläluomen sisänurkkaan, että hieman alaluomelle ja lisää metallista keltaista silmän sisänurkkaan niin, että sävyä tulee myös hieman yläluomelle sekä alaluomelle. Lisää nuden sävyistä kajalkynää alaluomen sisärajalle, jotta katse pysyy raikkaana.
  6. Taivuta ripset ripsien tyvestä ja levitä muutama kerros ripsiväriä, jotta saat katseeseen syvyyttä.

Keltainen meikki on aina hauska ja se tekee lookista aina kiinnostavan! Korvakoruihin on minusta aina hauska yhdistellä meikkiä ja usein saankin inspiraation juuri korviksista tai jostain tietystä vaatteesta. Mistä sinä saat inspiraatiota uusiin meikkeihin?

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä