Hohdetta kesäiholle – Luonkos Celebrate vartalokakku

Celebrate kimaltava vartalokakku

Celebrate vartalokakku on Luonkosin uutuustuote tälle kesälle. *Celebrate on yhtä hoitava ja kosteuttava kuin aiemmat peruskakut, mutta tämä tuo hohdetta iholle. Ja tämä harakkahan tästä innoistui heti. Kakku oli saatava testattavaksi! Aivan ihana idea tehdä kesään hehkua tuova kosteuttava kakku. *Celebrate vartalokakku korostaa rusketusta iholla kauniisti ja tuo iholle runsaasti kosteutusta. Kakku ei tuo liikaa kimalletta iholle, vaan pientä hehkua joka näyttää kauniilta kun valo osuu ihoon. Tämä ei ole siis glitterinen vaan hehkua tuova. Lisäksi tuo ihan vähän mukanaan päivettynyttä sävyä, mutta todella maltillisesti. Toimii loistavasti dekolteella, olkapäillä sekä säärissä! Jättää aluksi iholle hieman öljyisen tunteen, mutta imeytyy nopeasti.

Ystäväni toimi jalkamallina minulle rannalla kun testattiin kimallekakkua <3

Luonkos vartalokakut

Luonkos on kotimainen luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys, joka on tunnettu *öljypuhdistuskakuistaan. Kakut ovat todella tehokkaita poistamaan meikin sekä käteviä käyttää. Lisäksi ne ovat todella hoitavia ja ekologisia. Eniten itse kuitenkin tykkään Luonkosin vartalokakuista. Luonkos vartalokakku on kiinteässä muodossa oleva ihon superkosteuttaja. Kakkuja on kolme erilaista. Herkän ihon hajustamaton *Innocent, huumaavan tuoksuinen *Delicious sekä uutuus kimaltava *Celebrare vartalokakku. Auringon hellimä iho kiittää näistä öljyistä esimerkiksi rantapäivän jälkeen. Kahdesta perus vartalokakusta voit lukea tästä aiemmasta postauksesta. Tuossa postauksessa kerron miten rakastuin näihin kakkuihin, koska se toi helpotusta ihon kosteuttamiseen. Sairastan psoriasista vartalon iholla, joten kosteuttaminen on välttämättömyys. Näillä vartalokakuilla se on ollut helppoa ja tehokasta.

Luonkos vartalokakut ovat ihoa kosteuttavia, hoitavia ja ihanan helppokäyttöisiä!

Vartalokakkujen käyttö

Vartalokakun käyttö on helppoa. Kakkua hierotaan käsiin ja siitä vartalolle. Kakku sulaa käsien lämmöstä ja käsiin jäänyt öljy on helppo hieroa vartalon iholle. Helppoa! Kakkua voi hieroa myös suoraan vartalon iholle, mutta silloin kakku kuluu nopeammin.

Vinkki! Perus vartalokakku toimii hyvin myös jalkavoiteena tai esimerkiksi hierontaöljynä.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä