Hourglass Holiday 2020 kokoelma – loppuvuoden odotetuimmat meikit!

Hourglass julkaisee joka vuosi loppuvuodesta oman Hourglass Holiday collectioninsa, jonka pääosassa on aina kasvopaletti. Sain tänä vuonna kokoelman tuotteet itselleni testiin Skincityltä. Uudet Unlocked paletit ovat limited edition paletteja, joten nämä ei tule uudelleen myyntiin. Tiedän lisäksi että näitä on varastossa enää muutamia, joten ole nopea! 5% tuotosta lahjoitetaan Nonhuman Rights Project -organisaatiolle, joka toimii eläinten oikeuksien puolesta. Nämä ovat aina itselleni vuoden odotetuimmat julkaisut, koska rakastan Hourglassin meikkejä. Varsinkin kasvomeikkejä. Voisin loputtomasti hehkuttaa Hourglassin Ambient Lightning viimeistelypuuteria, joka on ehdoton suosikkimeikkini. Sillä taikoo iholle kauniin heleän pinnan, joka ei kimalla lainkaan. Iho näyttää hyvinvoivalta eikä sinänsä meikiltä.

LUE LISÄÄ: Kestävä juhlameikki Hourglass tuotteilla

Hourglass Holiday collection – Unlocked paletit

AMBIENT EDIT – SCULPTURE PALETTI

Upea kuuden pannun *Ambient edit sculpture kasvopaletti sisältää viimeistelypuutereista, highlighterin, bronzerin sekä kaksi poskipunaa. Sävyistä kolme on ennestään tuttuja suosikkeja ja kolme täysin uutta vain tässä paletissa olevia sävyjä. Mukana on seuraavat sävyt:

*AMBIENT LIGHTING POWDER–Dim Light (saatavilla yksittäin)
*AMBIENT LIGHTING POWDER–Diffused Light (saatavilla yksittäin)
AMBIENT STROBE LIGHTING POWDER–Glistening Strobe Light (UUSI!)
AMBIENT LIGHTING BRONZER–Natural Bronze Light (UUSI!)
AMBIENT STROBE LIGHTING BLUSH–Vibrant Flush (UUSI!)
*AMBIENT LIGHTING BLUSH–Mood Exposure (saatavilla yksittäin)

AMBIENT EDIT MINI – SCULPTURE UNLOCKED

Pienempi neljän pannun *Ambient edit mini paletti sisältää kaiken oleellisen. Poskipunan, highlighterin, viimeistelypuuterin sekä bronzerin. Näppärä paletti koko kasvomeikkiin! Lisäksi poskipunasävy on ihana myös luomivärinä, samoin bronzeri.

UUUTUUS HUULIPUNAT! CONFESSION DUO – SCULPTURE

vasemmalla At Dusk oikealla At Dawn

Uutuutena tuli myös kaksi uutta sävyä *huulipuniin. Upeita sävyjä juhlakauteen. Erityisesti tumma At Dusk sävy on upea pikkujoulupuna! Ja onhan nämä kuin karkkeja ulkomuodoltaankin.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä