Huhtikuun kauneussuosikit ja kehnot kosmetiikat

On aika taas käydä kuukausittainen lista läpi. Mitkä olivat huhtikuun kauneussuosikit ja mitkä pääsi Pandoran lippaaseen, eli mistä en pitänyt. Taas on tarjolla hyvin sekalainen setti kosmetiikkaa.

Kuukauden suosikki!

Meikkimuija kosmetiikkaboksi

Mun toinen kosmetiikkaboksi julkaistiin 26.4. ja se myytiin jo loppuun. Boksi on saanut upean vastaanoton ja olen siitä niin ylpeä ja onnellinen. Ihan mahtavaa päästä tekemään tällaisia projekteja!

Meikkisuosikit

Fenty Beauty Cream bronzer

Kuva: Sephora.com

Tykkään tästä Fentyn voidemaisesta bronzerista niin paljon kuin oletinkin siitä tykkääväni. Super helppo, kaunis ja kestävä. Sävy Butta bisquit on itselleni täydellinen bronzer sävy. Contouriin sopiva sävy on vaalein sävy, joka on harmaaseen taittava ruskea. Tilasin Ruotsin Sephorasta, joka toimittaa nykyään Suomeen. Tilaamisesta kirjoitin aiemmin oman postayksen, jonka voit lukea täältä.

Fenty Beauty Cream blush

Kuva: Sephora.com

Ja heti perään voidemainen poskipuna Fentyltä, jonka myös tilasin samassa tilauksessa. Sävy Strawberry Drip on ihanan raikas ja kirkas korallinpinkki sävy. Levittyy todella helposti sormin, siveltimellä ja meikkisienellä. Haluaisin näitä lisää.

Beautyblender irtopuuteri

*Bounce puuteri huikean hyvä irtopuuteri, joka ei näytä puuteriselle iholla. Heijastaa valoa, joten antaa kauniin hehkun iholle olematta siis highlighter. Hyvin Hourglassin Ambient puuterin tyylinen, mutta kiinnittää paremmin. Itselläni on kaikille ihonsävyille sopiva Canary ja vaalean ihon Buff.

We Care Icon mattapunat

Testasin viime kuussa ison määrän We Care Iconin meikkejä. Erityisesti nämä mattaiset huulipunat yllättivät pigmentillään. Lisäksi oli tosi kauniita värikkäitä sävyjä. Hinta kohtaa tässä laadun loistavasti!

Ihonhoitosuosikit

Zuii itseruskettava kasvovesi

Huhtikuun kauneussuosikit listan yksi parhaista on Zuiin uusi tummempi itseruskettava kasvoille.

Uusi tummempi sävy Sunkissed glow on ihan ehdottomasti yksi uusi suosikkini. Olen tykännyt muutenkin Zuiin kaikista itseruskettavista, mutta tämä uusi sävy on ihan huippu! Päivetys näkyy aiempaa nopeammin ilman rajoja, läiskiä, oranssisuutta tai ikävää tuoksua. Ja samalla tämä on siis ravitseva kasvovesi. Käytän iltaisin kasvoveden tapaan ja päälle kosteusvoide. Mun viime kuussa julkaistussa kosmetiikkaboksissa oli muuten Zuiin asteittain ruskettava kasvovoide, joka on myös mun suosikkini!

Taika suihkusaippua

Rakastan Taika merkin kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Käsisaippua on ollut suosikkini ensi kokeilusta lähtien eikä meillä ole muita saippuoita sen jälkeen ollutkaan. Nyt testasin myös sarjan *suihkusaippuaa, joka on saman tuoksuinen! Hinta on näissä naurettavan edullinen. Ja siis kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Marketista. Mahtavaa.

Patyka aurinkosuojat

Kevään merkki on se, että aurinkosuojia testaillaan urakalla. Patykan uudet ansaitsee maininnan huhtikuun kauneussuosikit listalla.

Patyka julkaisi uusia aurinkosuojia jokin aika sitten. Olen näitä testannut nyt jonkin aikaa ja onhan nämä mahtavia. Kuulin ennakkoon jo, että nämä ovat nousseet monen suosikeiksi fysikaaliisista suojista ja ymmärrän sen kyllä. Teen näistä oman postauksen ensi viikolla, jolloin näette tarkemmin. Erityisesti *aurinkosuojavoide kasvoille on huikea.

LUE MYÖS: Fysikaalinen aurinkosuoja – kuusi parasta!

Kehnot kosmetiikat

Fenty Beauty Eaze drop skin tint

Fentyn uutuus Eaze drop joka piti heti testata. Ja petyin tähän kyllä niin paljon! Omalla kuivalla iholla tämä näytti aivan kaamealle. Tämän piti olla siis blurraava voide, mutta itselläni tämä korosti jokaista ihohuokosta ja lisäksi teki ihosta ihan harmaan. Ei jatkoon.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä