Huulipunan valinta – erilaiset pinkit huulipunat

Kaupallinen yhteistyö: Sokos

Huulilla We Care Iconin In Love Luxe sävyssä Satin Berry Shine

Huulipunan valinta on monelle hankalaa. Pinkit huulipunat ovat todella suosittuja ja niissä on paljon valinnan varaa eri sävyissä. Erilaisia sävyjä on tarjolla paljon ja huulipunissa on kiva leikitellä myös erilaisilla koostumuksilla. Miten sitten valitaan se itselle sopiva?

Sokoksen oma We Care Icon merkin huulipunista löytää jokainen itselleen sopivan huulipunan. Vaihtoehtoja on paljon ja kaikki huulipunat- ja kiillot ovat nyt -20% tarjouksessa 15.8. saakka Sokos.fi verkkokaupassa, tavarataloissa ja Emotion myymälöissä.

Erilaiset pinkit sävyt

we care iconin erilaisia pinkkejä huulipunia

Pinkeissä huulipunissa on erilaisia sävyvaihtoehtoja. Tummuusasteita on erilaisia ja sävyt vaihtelevat vaaleanpunaisesta nudesta tummaan fuksiaan. Parhaiten oman sävynsä löytää tietysti kokeilemalla, mutta on joitain vinkkejä jotka kannattaa huulipunahyllyllä kiertäessä muistaa. Sokoksen oma We Care Icon merkki on todella laadukas meikkisarja, jossa on loistava hinta-laatusuhde. Sopiva sävy löytyy varmasti jokaiselle, sillä sävyvaihtoehtoja on kymmeniä. Lisäksi kaikki huulipunat ovat vegaanisia. Sitten pitäisi vaan tehdä se oikea huulipunan valinta.

Viisi vinkkiä huulipunan valintaan!

1. Pinkit sävyt ovat yleensä viileitä sävyjä, jotka perinteisesti sopivat paremmin kylmälle ihonsävylle. Oman ihon pohjasävyn voi selvittää melko helposti seuraavalla ohjeella; jos palat helposti auringossa tai alat punertaa->kylmä pohjasävy. Jos taas rusketut helposti, etkä juuri pala->lämmin pohjasävy. Tähän ei kannata takertua kuitenkaan liikaa, vaan kannattaa kokeilla rohkeasti pinkkiä vaikka olisitkin lämmin ihosi pohjasävyltäsi.

2. Voit myös korostaa silmiesi väriä huulipunallasi! Vihreät silmät heräävät eroon erilaisten marjaisten ja luumuisten sävyjen rinnalla. Kirkas vaalea vaaleanpunainen tuo sinisiä silmiä kauniisti esille.

3. Koralliset pinkit sopivat täydellisesti lämpimälle iholle ja ovat omia kesäisiä suosikkejani.

4. Viileät kirkkaat pinkit sävyt tekee hampaista valkoisemman näköiset!

5. Marjaiset sävyt ovat helppoja sävyjä aloittelijoille, kun ei haluta kovin räväkkää kirkasta sävyä.

Erilaiset koostumukset huulipunissa

Sävyt kuvassa vasemmalta oikealle: Pink Gloss (hohtava efektipuna), Rosy Gloss (hohtava efektipuna), Wet Ruby Gloss (hohtava efektipuna), Satin Berry Shine (kiiltopuna) ja Hot Pink (matta)

Huulipunien sävyjen lisäksi on ihana leikitellä erilaisilla koostumuksilla. Joskus meikki kaipaa mattaisia huulia kun taas joskus haluaa metallista kiiltoa. Itse tykkään kontrasteista meikissä ja usein yhdistän kiiltävään silmämeikkiin täysin mattaiset huulet ja toisinpäin. We Care Iconilla on paljon sävyvaihtoehtoja, mutta myös erilaisia koostumuksia. In Love Luxe punat ovat kauniita efektipunia, joissa on kaunis kiilto. Pinkeistä sävyistä löytyy Shine ja Gloss koostumukset. Shine on todella kaunis kiiltävä puna ja Shine on satiinisen lopputuloksen puna. In Love Matte punat taas ovat todella runsaspigmenttisiä mattaisia huulipunia, jotka eivät kuivata huulia!

LUE MYÖS: We care icon kokemuksia – testissä Sokoksen oma kosmetiikkamerkki

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä