Ihonhoito aamulla – näitä luonnonkosmetiikan tuotteita suosin

Ihonhoito aamulla on tärkeä osa ihon hyvinvointia. Lisäksi meikki asettuu paljon kauniimmin kasvoille, jotka on puhtaat ja kosteutetut. Olen siirtynyt ihonhoidossa tosi pitkälti käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Ihonhoito luonnonkosmetiikalla on tehokasta ja toimivaa. Raaka-aineet on usein todella laadukkaita ja hoitavia. Lisäksi on ihana huomata miten paljon luonnonkosmetiikkaa on nykyään tarjolla. Ja hintatasokin alkaa olla jo sellaista, että jokaiselle lompakolle löytyy myös luonnonkosmetiikasta vaihtoehtoja.

Miten aamuinen ihonhoitorutiini eroaa iltarutiinista?

Itse suosin aamuisin yksinkertaisempaa ihonhoitoa. Hellävarainen puhdistus, kosteuttava kasvovesi, kasvovoide (jossa aurinkosuoja) ja pari tippaa kasvoöljyä. Iltarutiinissani pesen meikit pois öljyputsarilla ja pari kertaa viikossa iltaisin myös kuorin ihoani pesun jälkeen. Iltarutiinissa ei luonnollisesti ole myöskään mukana aurinkosuojaa.

Aamuinen ihonhoitorutiini luonnonkosmetiikalla

1. Kasvojen puhdistus

*Laponie of Skandinavia on suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Kasvot voi huuhdella aamuisin myös pelkällä vedellä. Itse käytän aamuisinkin silloin tällöin hellävaraista maitomaista tai voidemaista puhdistusta. Jos haluaa tehostaa puhdistusta aamuisin, niin kannattaa kokeilla ottaa käyttöön Konjak-sieni, musliiniliina tai muu pesuliina. Itse käytän näitä kaikkia. Makeup Erasen liina on tosi kiva, kun se on hieman isompi ja siksi tosi kätevä käyttää.

Suosikkini: *Laponie of Skandinavia – Milk cleanser

2. Kosteuttava kasvovesi

Tehokas luonnonkosmetiikan kasvovesi sopii ihonhoitoon aamulla
*Bybin Megamist on yksi tehokkaimmista kosteuttajista.

Iho kaipaa öljyjen ja rasvojen lisäksi myös vesikosteutusta. Pelkästään se, että lisää tuhteja voiteita kasvoille ei riitä. Pintakuivuudesta esimerkiksi voi päästä eroon pelkästään tämän tuotteen lisäämisellä omaan ihonhoitoonsa.

Tuotesuositus: *Bybi Beauty – Megamist

LUE LISÄÄ: Parhaat kosteuttavat kasvovedet

3. Kosteusvoide/Aurinkosuoja

Uusi suosikkini *Bybin Day Defence! SPF 30 tuo suojan auringolta samalla kun se kosteuttaa ihoa.

Vaikka me asumme täällä pitkään auringolta melko piilossa, kannattaa silti muistaa aurinkosuojan käyttäminen pitkin vuotta. Auringon haitalliset vaikutukset ihoon ovat todella suuria, joten tämä vaihe kannattaa lisätä omaan aamuiseen ihonhoitoon. Bybiltä tuli jokin aika sitten uusi kasvovoide, jossa on SPF 30. Voide on ihanan kosteuttava, kevyt eikä lainkaan sellainen valkoisen kelmun iholle jättävä ja ihohuokoset tukkiva tahna. Helppo tapa siis ehkäistä esimerkiksi ennenaikaista ikääntymistä iholta.

Tuotesuositus: *Bybi Beauty – Day Defence

4. Kasvoöljy

Bybin kätevät *boosterit ovat hyvä lisä kasvovoiteen päälle aamulla sekä illalla.

Kasvoöljyt on ihania varsinkin näin talviaikaan. Muutama tippa ravitsevaa kasvoöljyä kosteusvoiteen päällä tekee ihosta pehmeän, kosteutetun ja lisää kimmoisuutta iholle. Muista, että vaikka tuotteessa lukisi seerumi tai boosteri ja se on öljymäistä, se laitetaan kasvoille viimeisenä.

Tuotesuositus: *Bybi Beauty – Strawberry booster

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä