Ihonhoito talvella – nämä ovat parhaat tehokosteuttajat

*sisältää mainoslinkin

Ihonhoito talvella on hieman kosteuttavampaa kuin kesällä. Ainakin oma ihoni alkaa jo syksyn tullen ilmoittaa kosteudentarpeestaan ja talvella siihen on pakko viimeistään reagoida. Itselläni on tosi kuiva iho, joten kosteutus on avainasemassa läpi vuoden, mutta silti talvella kaivan kaapista nämä luottotuotteet tuomaan lisäkosteutta iholle.

Hellävarainen öljypuhdistus

Hellävarainen puhdistus on tärkeää aina, mutta itse jätän kakkosvaiheen puhdistuksen pois talvella melkein kokonaan tai jos teen kaksoispuhdistuksen niin öljyn jälkeen pesen maitomaisella puhdistusaineella. Öljypuhdistusaine on muutenkin siitä paras, että sillä saa kerralla pois myös kaiken meikin ja samalla puhdistuu iho. Suosin itse sellaisia öljyputsareita, jotka huuhtoutuu täysin pois vedellä. Olen nyt käyttänyt tosi paljon kotimaisen *Laponien puhdistusöljyä, joka tuli uutuutena tänä vuonna. Jos ihosi on herkkä, helposti reagoiva tai jos sinulla on akne, niin Laponien tuotteet sopii myös hyvin. Sanoisin, että Laponien öljy on varma valinta kaikille ihoille.

LUE MYÖS: Vuoden parhaat öljypuhdistusaineet – kaikki alle 20€!

Kosteuttavin kasvovesi/hoitoneste

Whamisan deep rich toneria saa myös tällaisina pienempinä pulloina.

Jos saisin valita vain yhden ihonhoitotuotteen loppuelämäksi, niin se olisi *Whamisan Deep Rich toner. Ehdottomasi, eikä tarvitsisi edes miettiä asiaa. Olen käyttänyt näitä kymmeniä. Tältä syksyltä loppui jo yksi pullo. En ole kokeillut mitään kasvovettä tai hoitonestettä, joka olisi edes lähellä tämän tehokkuutta. Kerrostan iltaisin puhdistuksen jälkeen tätä iholle useamman kerroksen. Kovin montaa kerrosta tätä ei iholle mene, koska tämä on aika tiivistä tavaraa. Ei siis mikään vesimäinen koostumus. Jos iho on kovin kuiva, niin käytän myös aamuisin. Jättää ihon koostumuksensa vuoksi hieman tahmeaksi, joten jos et tykkää siitä meikin alla, niin käytä aamulla jotain muuta kosteuttavaa kasvovettä.

Lempeitä ja ravitsevia öljyjä

Jos iho on TODELLA kuiva ja karhea, niin on yksi voide mihin palaan uudelleen. Kotimainen Kolme Cosmetics *kehäkuukkavoide on vedetön ja tuhti voide kuivalle iholle. Erinomainen pakkasen kuivattamalle iholle. Pehmentää karheaa ihoa tehokkaasti. Jos käyttää mielummin kasvoöljyä, niin Whamisan Deep rich sarjan *kasvoöljy on tonerin tapaan ihan mahtava!

Vinkki pintakuivalle iholle!

Muistathan, että iho kaipaa sekä vesikosteutusta sekä öljyjä. Pintakuivuudessa yleensä iho kaipaa enemmän vesikosteutusta ja pintakuivuudesta onkin yleensä aika helppo päästä eroon muutamalla hyvällä vinkillä. Panosta erityisesti kosteuttavaan vesikosteutukseen! Kerrosta kasvovettä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen ja sitten lukitset kosteuden iholle voiteella tai öljyllä.

LUE MYÖS: Eroon pintakuivuudesta – panosta näihin!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä