Ihonhoitotuotteet kesällä – vaikka iho voisi paremmin, älä silti unohda näitä!

Mitkä ovat oikeat ihonhoitotuotteet kesällä? Ihonhoito on kesällä yhtä tärkeää kuin talvellakin. Itse kuulun niihin, joiden iho voi yleisesti paremmin kesäisin. Iho ei kiristä kuivuuksista ja tuntuu, että iho voi muutenkin paremmin. Kesä on kuitenkin iholle tosi haastava, koska aurinko paistaa ja iho joutuu sen vuoksi koville. Kesään on omat täsmätuotteensa, mutta älä unohda perusihonhoitoa.

Kasvovesi nesteyttää auringon kuivattamaa ihoa!

Kosteuttava kasvovesi on tärkeä osa ihonhoitoa läpi vuoden. Kesä ei ole poikkeus tässäkään. Moni kuivaihoinen voi vaihtaa hieman kevyempään kasvoveteen tuhdin hoitonesteen sijaan kesällä, mutta sitä ei kannata jättää pois missään vaiheessa kokonaan. Kaikki ihotyypit kaipaa nesteytystä, joten muista se aamuin illoin pesun jälkeen ennen kosteusvoidetta.

Vinkki! Rantapäivänä laita kylmälaukkuun kosteuttava kasvovesisuihke ja voit suihkia ihollesi kosteutusta rannalla. Virkistää ja kosteuttaa!

Tuotesuositukset kosteuttavaan kasvoveteen:

*Huxley Secret of sahara toner – Täydellinen vesimäisen ohut kasvovesi. Kosteuttaa todella hyvin. Ihana!

*Laponie Of Skandinavia toner – herkälle iholle sekä muulle ongelmaiholle tarkoitettu kosteuttava suihke

*Pure=Beauty Birch sap mist – koivumahlaa sisältävä kasvosuihke, joka on tosi helppo käyttää ja kosteuttaa hyvin.

Ainoa oikea anti-age voide eli aurinkovoide kasvoille

Hynt Beautyn sunprep on loistava fysikaalinen aurinkosuoja

Käytä joka päivä. Siis ihan joka päivä koko kesän. Jopa 80% ennenaikaisen ikääntymisen merkeistä johtuu auringosta! Eli jos haluaa itse vaikuttaa ihonsa ikääntymiseen ennenaikaisesti, niin kolme kirjainta. SPF! Jos päivävoiteen, jossa on SPF kosteutustaso ei riitä, niin taputtele alle hieman kasvoöljyä.

Tuotesuositukset kasvojen aurinkovoiteisiin:

*Bybi Day defenceYksi parhaista fysikaalisista aurinkovoiteista kasvoille. Ei valkoista kerrosta! SPF30.

*Hynt Beauty Sunprep kasvoivoideNopeiten imeytyvä fysikaalinen kasvovoide aurinkosuojalla, jota olen kokeillut. Geelimäinen koostumus imeytyy välittömästi. SPF25.

*Alga Maris sävyttävä aurinkosuoja kasvoilleJos haluaa sävyttävän aurinkosuojan, niin Alga Maris on paras. Kuin meikkivoide iholla. Sävy Beige itselläni käytössä.

C-vitamiini auttaa auringon aiheuttamiin pigmenttimuutoksiin!

C-vitamiini on loistava apu ihon pigmenttimuutoksiin, joten jos aurinko aiheuttaa ihollesi maksaläiskiä tai muita pigmenttimuutoksia, niin c-vitamiini auttaa. C-vitamiinia kannattaa aloittaa asteittain, koska toisille se on liian voimakasta alkuun. Aloita siis Samalla se kirkastaa ihoa ja saa muutenkin ihon hehkumaan. Suosittelen ihan kaikille ainakin kesäaikaan.

Tuotesuositukset c-vitamiinituotteisiin:

*Novexpert Booster with vitamin c seerumi – Tosi kirkastava c-vitamiiniseerumi ranskalaista luonnonkosmetiikkaa. Yksi parhaista luonnonkosmetiikan c-vitamiiniseerumeista.

Goodal C vita toner pads – kätevät c-vitamiinia sisältävät kasvovesilaput, joilla samalla hellävaraisesti kuorit ihoa. Kosteuttavia ja hellävaraisia.

Kevyt kosteusvoide sopii kesään

Kesällä en välttämättä tarvitse niin tuhteja voiteita kasvoille. Ihonhoito kesällä siksi usein jää vähemmälle huomiolle. Usein kevyempi jopa geelimäinen koostumus voi toimia kesäiholla paremmin. Myös lotion tyyliset kevyemmän koostumuksen voiteet on kesällä ihania. Kuitenkin aina kerrostan useamman kerroksen kasvovettä alle, joka pitää ihon nesteytettynä ja pintakuivuudet poissa. Kevyemmän koostumuksen voiteet imeytyy usein helpommin ja kesällä oma ihoni ainakin kaipaa juuri sitä. Ja vaikka kosteusvoiteen koostumus olisi kevyt, se voi silti olla tosi kosteuttava.

Tuotesuositukset kevyempiin kosteusvoiteisiin:

*Whamisa Deep rich lotionihanan ohut voide, joka on TODELLA riittoisassa pakkauksessa. Imeytyy hyvin ja kosteuttaa tosi tehokkaasti.

*Laponie of Skandinaviakotimainen Laponien voide on kevyempi koostumukseltaan, mutta todella tehokas lukitsemaan kosteuden iholle.

*Clinique moisture surge 100h – Klassikko, jota kaikki kehuu. Oletin, että en pitäisi tästä mutta toisin kävi. Rakastan tämän geelimäistä koostumusta, joka silti kosteuttaa hyvin!

LUE MYÖS: Helppo kampaus kesään x 3!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä