Juhlameikki luonnonkosmetiikalla – helppo silmämeikki yhdellä tuotteella!

Kaupallinen yhteistyö: Jolie.fi

Juhlameikki luonnonkosmetiikalla, joka on samalla helppo ja näyttävä. Luonnonkosmetiikan meikkejä pidetään usein enemmän arkeen sopivina. Ehkä luonnonkosmetiikka sanakin tuo mielikuvan enemmän “luonnollisesta” meikistä. Tummat huulet ja helppo smokey eye on takuuvarma talvikauden meikki. Tällä kertaa se tehdään luonnonkosmetiikalla. Vaikka tänä talvena juhlat jää varmasti vähäiselle, voit silti aina piristää itseäsi ihanilla meikeillä.

Helppo voidemainen luomiväri

Madaran voidemainen luomiväri sävyssä Hunter 66

Löysin tosi hyvän voidemaisen luomivärin luonnonkosmetiikasta, jolla silmämeikin tekeminen on tosi helppoa! Kyseessä on Madaran voidemainen luomiväri. Sävyjä on useampia ja itselläni on näistä kolme sävyä. Tummempaan lookkiin on tämä ihana tumma sammaleen vihreä. Tämän lisäksi et tarvitse kuin ripsivärin ja silmämeikki on valmis. Luomiväri levittyy tosi helposti ja intentiivisesti. Itse levitän koko liikkuvalle luomelle ja häivytän siitä luomivaon yläpuolelle. Luomiväriä saa levitettyä siveltimellä hyvin myös alaluomelle. Tällä tosi nopea ja helppo tehdä silmiin juhlameikki luonnonkosmetiikalla. Hyviä luomivärejä on minusta vaikea löytää luonnonkosmetiikasta edelleen. Luomet kannattaa pohjustaa silmämeikin pohjustajalla, jotta silmämeikki pysyy hyvin paikoillaan koko illan. Rakastan tällaisia helppoja ja nopeita silmämeikkejä.

LUE LISÄÄ: Testissä Madaran meikit

Punaiset huulet kruunaa juhlameikin

täydellinen luonnollinen punainen

Olen tänä talvena ihastunut uudelleen punaisiin huulipuniin. Ja nimenomaan perinteisiin huulipuniin. Talvella huulet kuivuu muutenkin ja etenkin nyt, kun maskia pidetään kasvoilla. Mattaiset huulipunat kuivattavat huulia entisestään ja siksi suosin mahdollisuuksien mukaan näitä kosteuttavia huulipunia. Zuiin Lux huulipunat ovat yksiä suosikkejani luonnonkosmetiikasta. Säyy Charm on murretun sävyinen lämmin punainen. Sopii täydellisesti sammaleenvihreän silmämeikin kanssa yhteen. Hyvä punainen sävy myös sellaiselle, joka ei ole tuttunut räikeisiin punaisiin!

Kestävä ja kuulas meikkipohja tämän vuoden suosikkilöydöllä

Meikkivoiteena tässä meikissä on Madaran Skin Equal meikkivoide, joka on yksi vuoden parhaista löydöistä! Upea ja kestävä meikkivoide, joka sopii monelle ihotyypille. Luonnonkosmetiikasta on mielestäni helpompi löytää kuivalle iholle sopivia meikkivoiteita. Madaran Skin Equal sopii hyvin myös hieman rasvoittuvalle ja sekaiholle. Lisäksi tämä on juhlameikkiin hyvä pitkäkestoisuutensa vuoksi, mitä monet kuulaat meikkivoiteet eivät ole. Kun iholle levittää tätä ohuen kerroksen, se kestää iholla pitkään. Itselläni kesällä on sävy 40 ja talvella sekoitan tähän mukaan sävyä 20, joka on itselleni hieman liian vaalea talvella yksin.

Kuvan meikit:

Meikkivoide: Madara Skin Equal, sävy 20 ja 40 sekaisin

Peiteaine: Absolution peiteaine, sävy 01

Poskipuna: Kjaer Weis Blush -Voidemainen Poskipuna Blossoming

Highlighter: Zuii highlighter, sävy Moon

Kulmageeli: Lavera Eyebrow styling gel, sävy Hazel brown

Luomiväri: Madara Guilty shades, sävy Hunter 66

Huulipuna: Zuii Lux lipstick, sävy Charm

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä