K18 hoito kotona – liian hyvää ollakseen totta?

Kaupallinen yhteistyö: Studiosavon.fi

K18 hoito on kotona tehtävä hoito. Kyseessä on hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka lupaa korjaavan hiuksen keratiinirakenteen uuden patentoidun K18 peptidin avulla. Eli hiuksista pitäisi tulla yhtä sileät kuin käsittelemättömästä hiuksesta. Olin hyvin skeptinen tästä tuotteesta kun se alkoi vilahdella siellä täällä pitkin somea. Rakennetta paikkaavia tuotteita on myyty meille jo vuosien ajan milloin milläkin markkinointipuheella. Usein se onkin jäänyt pelkän puheen tasolle. Halusin ehdottomasti kokeilla tuotetta itsekin. Kyseessä on melko arvokas tuote, mutta onneksi siitä oli myynnissä myös testeriversioita. Minulla on tosi paksut ja pitkät hiukset, joten testeri riitti minulle vain kertaan. Keskivertoisesti siitä riittää kyllä useampaan kertaan.

TARJOUS: Studio Savonin verkkokaupassa nyt K18 hoidon ostaja saa matkakokoisen Living Proofin Good hair day silikonittoman shampoon kaupan päälle!

K18 hoito ensi kokeilu kotona

Hiukset ennen K18 hoitoa harjattuna
Hiukset ennen K18 hoitoa

Halusin kuvata hiukseni jo ensimmäisellä kerralla, jolloin saisin parhaan mahdollisen eron näkyviin. Jos siis sellaista saisin. En tiennyt yhtään miten tämä omissa hiuksissani toimisi. Otin ennen kuvan aamulla kun olin herännyt ja harjannut hiukseni auki. Hiukseni ovat karheat, pörröiset ja hieman luonnonkiharat. Se tarkoittaa yllä olevan kuvan näköistä pehkoa kun sitä ei ole suoristettu. Apua siis todella tarvittiin. Tarkistin ohjeet miten tuotetta käytetään ja pesin hiukseni syväpuhdistavalla silikonittomalla shampoolla. Hiukseni tuntuvat huopamatolle pesevän shampoon jälkeen. Hoitoaine on siis pakollinen omissa hiuksissani. K18 hoidossa kuitenkaan ei pestä hoitoaineella ollenkaan vaan suoraan shampoopesun jälkeen hiukset pyyhekuivataan. Ajattelin, että tämä takkukasa ei tästä selviä. Hieroin K18 hoidon hiuksieni pituuksiin kaikkialle ja annoin vaikuttaa neljä minuuttia. Sitten harjasin hiukseni läpi. Harja liukui läpi todella helposti. Olin suoraan sanoen aika vaikuttunut jos tässä vaiheessa. Kuivasin hieman föönillä hiuksiani, mutten mitenkään harjan kanssa. Puhaltelin suurimmat kosteudet pois ja annoin kuivua loppuun. Lopputulos puhukoon puolestaan.

kotona tehty k18 hoito ennen ja jälkeen
Ennen ja jälkeen K18 hoidon

K18 hoito käyttöohjeet:

  1. Pese hiukset syväpuhdistavalla silikonittomalla shampoolla. Itselläni käytössä Living Proof Triple Detox shampoo. Näin saat muotoilutuotejäämät ja muut pois hiuksista. Tällöin saat kaiken tehon irti K18 hoidosta.
  2. Älä käytä hoitoainetta.
  3. Pyyhekuivaa hiukset kunnolla.
  4. Levitä aluksi yksi pumppaus K18 hoitoainetta kaikkialle hiusten pituuksiin.
  5. Lisää tarvittaessa, mutta tuote on aika riittoisaa.
  6. Anna vaikuttaa 4 minuuttia ja harjaa hiukset auki.
  7. Föönaa tai anna ilmakuivua.

Kuinka usein K18 hoitoa käytetään?

K18 hoito ei ole siis yhden kerran tehtävä hoito, jonka jälkeen hiukset pysyvät loppuelämän hyvässä kunnossa. Lämpökäsittely, hiusten värjääminen ja muu rasittaa hiuksia aina. Itse käytän hoitoa ensin kerran viikossa muutaman viikon ajan. Sitten toistan hoidon tarvittaessa kun hiukset alkavat tuntua taas karheilta ja kiillottomilta. K18 hoito on melko arvokas, mutta se on todella riittoisa. Ja hoitoa ei tarvitse käyttää edes joka viikko. K18 hoitokertojen välissä käytän itse pääasiassa Living Proofin Frizz-sarjan shampoota ja hoitoainetta. Niillä saan hiukseni pysymään tosi hyvin sileinä. K18 hoito on myös siitä kiva, että kun hiuksen rakenne paranee, niin voit käyttää entistä kevyempiä tuotteita muuten. Hiukset ei tarvitse välttämättä enää niin hoitavia tuotteita. Esimerkiksi itse pystyn käyttämään myös Living Proofin Full-sarjan tuotteita, jotka ovat tuuheuttavia.

LUE MYÖS: Eroon hiusten pörröisyydestä ja kestävät kiharat! – Living Proof suosikit

Jaa:

Facebook

2 Responses

Lue myös nämä

Lue myös nämä