K18 shampoo kahteen eri tarpeeseen – miten valita itselle sopiva?

Kaupallinen yhteistyö: Studio Savon

K18 shampoo tuli markkinoille kahdessa eri käyttötarkoituksessa. Molemmat on suunniteltu käytettäväksi nimenomaan yhdessä K18 hoidon kanssa. Sain nämä uutuudet testiin silloin heti ja ne onkin olleen käytössä aktiivisesti. Miten nämä sitten eroavat toisistaan ja mitä ne tekevät?

ALEKOODI

Koodilla MEIKKIMUIJA saat Savonin verkkokaupasta kaikki K18-sarjan tuotteet -20% alennuksella lokakuun 2022 ajan!

K18 Peptide Prep detox shampoo

k18 shampoo sisältää aktiivihiiltä joka poistaa hiuksista metallijäämiä

Detox shampoo on siis aktiivihiiltä sisältävä syväpuhdistava shampoo. Se toimii erinomaisesti kirkastamaan hiusta (loistava vaalealle hiukselle) ja poistamaan siitä metallijäämiä. Se poistaa myös tehokkaasti talia ja tuotejäämiä. Hiuksiin kertyy metalleja vesijohtoveden joukosta tai jos käyt paljon halliolosuhteissa uimassa. Metallit jää hiuskiin kiinni ja saa hiukset helposti sameiksi ja joskus jopa vihertämään. Erityisesti vaaleassa hiuksessa se näkyy herkästi. K18 syväpuhdistava shampoo on ratkaisu tähän. Itse olen käyttänyt tätä pari kertaa kuussa ennen K18 hoitoaineen lisäämistä. Ja onkin siis tärkeää, että K18 hoitoa ennen hiuksiin ei lisätä silikoneja ja hiukset olisi mahdollisimman puhtaat. Näin hoito imeytyy hiuksiin parhaiten.

K18 Peptide Prep ylläpitoshampoo

Toinen uutuus on ylläpitoon tarkoitettu shampoo, joka on pesuteholtaan hieman syväpuhdistavaa hellempi. Sopii käytettäväksi vaikka päivittäiseen pesuun. Erinomainen hiuspohjan ongelmiin eli jos on hilseilevä tai kuivapäänahka. Itselläni on psoriasis päänahassa, joten tämä on siksikin itselle erinomainen. Sisältää korjaavan K18-peptiden eli on samalla hiusta hoitava. Ylläpitoshampoo toimii siis loistavasti myös käytettäväksi ennen K18 hoitoa, mutta silti silloin tällöin kannattaa välillä hiukset syväpuhdistaa. Voi käyttää siis yksin tai yhdessä K18 hoidon kanssa. K18 ylläpitoshampoo jättää hiukset ilmaviksi ja pehmeiksi ja siksi se sopiikin hyvin juuri omanlaiselleni karkealle hiustyypille. Koostumus on geelimäinen ja shampoo vaahtoutuu helposti.

Vinkki! Näin saat K18 hoitoaineen riittämään pidempään

K18 hoito on kotona tehtävä rakennetta korjaava hoito

Savonin Katilta kuulin loistavan vinkin siihen miten K18 hoitoaineen saa riittämään pidempään! Koska K18 hoito ei ole se kaikkein edullisin hiustenhoitoaine, niin kaikki vinkit riittävyyteen kelpaa paremmin kuin hyvin. Käytän itse K18 hoitoa 2-3 x kuussa. Purkki kestää siis mulla useamman kuukauden, mutta tällä uudella tavalla laitettuna se kestää varmasti tosi paljon pidempään. Ennen käytin 3-4 pumppausta hoitoainetta mun hiuksiin pesun jälkeen. Nyt riittää 1,5 pumppausta! Taika on siinä, että hoitoainetta hierotaan käsiin yli 10 sekunnin ajan kunnes kämmenet muuttuu ihan valkoisiksi ja tuotteen koostumut paksuuntuu. Silloin se riittää tosi paljon suuremmalle alueelle! Tällä kikalla siis säästää n. puolet tuotteen hinnasta kun tuotetta kuluu puolet vähemmän.

Miten hiukseni voi kun olen käyttänyt aktiivisesti K18 tuotteita?

Hiukset ennen K18 hoidon aloittamista ja sen jälkeen

Olen nyt useamman kuukauden ajan käyttänyt aktiivisesti K18 shampoita ja hoitoa. Minulla hiusteni suurin ongelma on niiden pörröisyys. Minulla on siis luonnonkiharaan taipuvat hiukset ja se tuo esiin tuon pörröisyyden. Hiukset on karkeat ja joustamattomat. Kun aikanaan kokeilin K18 hoitoa ensimmäisen kerran olin ihan TODELLA hämmentynyt lopputuloksesta. Hiuksista tuli ilmavat, joustavat ja kevyet. Ja niin sairaan sileät ja kiiltävät! Nyt yritän kasvattaa hiuksiani K18 hoidon avulla ja uskon, että sillä saan tuloksia aikaan. Hiukset ei katkeile niin paljon, joten kasvu tapahtuu siksi nopeammassa tahdissa. Mitenkään kasvuvauhtia se ei lisää. Koen, että hiukseni on helpommin hallittavat ja se on itselleni tosi suuri apu arjessa.

LUE MYÖS: K18 hoito kotona – liian hyvää ollakseen totta?

LUE MYÖS: Parhaat hiustuotteet pesuun, kihartamiseen ja muotoiluun

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä