Kasvoöljyn käyttö ihonhoidossa – ja viisi ihanaa kasvoöljyä!

*sisältää mainoslinkin

Kasvoöljyn käyttö on monelle hieman vierasta. Edelleen on pinnalla se ajatus, että kasvoöljy jäisi ihon pinnalle pyörimään eikä imeytyisi ollenkaan. Toki sellaisiakin öljyjä varmasti on, mutta hyvä kasvoöljy on talvi-ihon pelastus! Sen käytössä on kuitenkin muutamia juttuja, joita kannattaa huomioida. Ja kenelle millainenkin öljy sitten sopii? Voiko kasvoöljyä käyttää jos ei ole kuiva iho?

LUE MYÖS: Hyvän ihon salaisuus – panosta kolmeen asiaan

Kasvoöljyn käyttö

Kasvoöljy on erinomainen tuote lisänä omaa ihonhoitoa. Se pehmittää ja lukitsee kosteuden ihoon. Erityisesti jos ihosi on kuiva, niin hyvien öljyjen tuominen iholle auttaa. Mutta myös muut ihotyypit kaipaa hyviä öljyjä ja esimerkiksi rasvoittuvalle iholle voi hyvin käyttää kasvoöljyjä. Jos rasvoittuva iho ei saa tarpeeksi öljyjä, niin se lisää omaa öljyntuontantoaan entisestään. Itse rakastan tuhteja öljyjä, mutta on olemassa myös kevyempiä öljyjä kuten skvalaani, jota on esimerkiksi Atopikin mustikkaöljyssä. Se imeytyy nopeasti ja on antibakteerinen, joten sopii hyvin esimerkiksi epäpuhtaalle iholle. Kasvoöljy on ihonhoitorutiinin viimeinen askel eli laitetaan iholle kaiken muun jälkeen. Itse käytän kasvoöljyä aamulla sekä illalla. Kasvoöljyllä toi korvata kasvovoiteen tai sen voi ottaa ihonhoitorutiinin lisäksi. Muutama tippa laadukasta öljyä riittää koko kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Hiero öljy käsiin ja painele siitä iholle. Itse rakastan aromaattisia öljyjä, joiden tuoksu lisää itsellä hyvää oloa.

Viisi ihanaa kasvoöljyä!

Tehokosteutusta kuivalle iholle

Whamisan *deep rich kasvoöljy on todellinen kuivan ihon pelastaja! Tämä tuhti öljy auttaa kuivaa ihoa säilyttämään pehmeyden, kimmoisuuden ja kuulautensa. Tämä öljy on oma ykkösvalintani kun ihoa kunnolla kiristää. Whamisa on muutenkin se mihin turvaudun kun talvisin iho alkaa kuivua entisestään. *Whamisan tuotteet on tehokkaita ja sisältävät fermentoituja raaka-aineita. Korealaista luonnonkosmetiikkaa.

LUE MYÖS: Eroon pintakuivuudesta – tuotteet ja vinkit

Herkälle ja ikääntyvälle iholle

tästä atopikin mustikkaöljystä on helppo aloittaa kasvoöljyn käyttö

Kotimainen Atopik on herkän ihon kosmetiikkkamerkki, joka tekee upeita ihonhoitotuotteita. Tämä mustikansiemenöljyä sisältävä kasvoöljy on omiaan ikääntyvälle iholle, mutta sopii loistavasti myös herkän ihon hoitoon. Erinomainen myös akneiholle tai muuten reaktiiviselle iholle. Sisältää skvalaania, joka on nopeasti imeytyvä, mutta tehokas antibakteerinen kasviöljy. Atopikin mustikkaöljy on suomalaisista metsämustikoista.

Uudista ja kirkasta sameaa ihoa

Madaran superseed sarjan *Radiant energy kasvoöljy on todellinen energiapommi! Huumaavan sitruksinen hieman kirpeän makea tuoksu saa minut ainakin aina hyvälle tuulelle. Sisältää yhdeksää eri kasviöljyä, jotka uudistaa ja kirkastaa sameaa ihoa. Jos siis kaipaat virkistystä iholle, niin tämä ihana öljy on valintasi! Sopii kaikille ihotyypeille.

Monipuolinen öljy kaikille ihotyypeille

Madaran toinen kasvoöljy, joka on ollut suosikkini jo pidempään. *Deep Moisture Vitamin Oil on kosteuttava ja paljon antioksidantteja sisältävä kasvoöjy sopii kaikille ihotyypeille. Sopii hyvin käytettäväksi myös vartalon iholle. Iso 50ml pakkaus riittää pitkään! Tuoksuna greippimäinen upea tuoksu. Syvempi ja pehmeämpi kuin edeltävässä Radiant energy öljyssä. Tässä hinta ja laatu kohtaa hyvin.

Kultaa sisältävä hemmotteluöljy

Diego dalla Palman Gold Infusion öljyseerumi on ihanan kevyt, mutta kosteuttava öljy. Käytän tätä usein ennen meikkiä iholla, koska tämä jättää ihon ihanan pehmeäksi ja heleäksi. Pienen molekyylikokonsa ansiosta tämä imeytyy iholle kuitenkin nopeasti eikä saa meikkiä rullaamaan iholla. Ennen meikkiä laitan aina kasvovettä ja kasvoöljyä iholle, jotta iho olisi kosteutettu ja pehmeä ennen meikkiä. Näin saan kaiken näyttämään paremmalta kasvoilla. Ja tämä Gold Infusion on ollut siihen ihan mahtava. Lempeä hieman sitruksinen tuoksu miellyttää omaa nenääni todella paljon. En tiedä mitä kultahippuset seassa oikeasti tekee, mutta itselle siitä tulee hyvä fiilis. Ja mikä on sen tärkeämpää? Your worth it!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä