Kesäkuun kauneussuosikit ja kehnot kosmetiikat

Kesäkuussa testasin paljon uusia kosmetiikkatuotteita ja sieltä löytyi myös muutamia, jotka pääsivät heti kauneussuosikit listalle. Osa suosikeista on vanhoja tuttuja, mutta mukana siis myös uusia.

Kauneussuosikit

Sensai Flawless satin foundation – uusi ehdoton meikkivoidesuosikki!

Voi pojat. Luulin jo löytäneeni ihan täydellisen meikkivoiteen omalle iholleni. Sitten tuli tämä *Sensain meikkivoide. Olin kuullut tästä paljon hyvää, mutta en ollut itse koskaan kokeillut. Tämä osoittautui kauneimmaksi meikkivoiteeksi mitä olen koskaan kokeillut! Tästä meikkivoiteesta on tulossa ensi viikolla oma postaus missä käyn läpi sävyjä ja muita enemmän. Aivan mahtava!

Sensai Flawless meikkivoide kipusi ensikokeilulla kärkeen!

Catrice irtoripset

*Catricen irtoripset yllätti positiivisesti. Ripset olivat muistaakseni noin viiden euron luokkaa, joten hinta on edullinen! Nämä tuntui todella kevyiltä silmissä ja oli helppo laittaa paikalleen. Testasin mallia Classista, mutta pitää testata loputkin.

Lumenen nestemäinen bronzer

Invisible illumination sarjan *watercolor bronzer meni heittämällä kärkeen ei puuterisista bronzereista. Tykkään siitä, että tämä on nestemäinen. Pyörittelen isompaan siveltimeen tuotteen kunnolla ja sitten kevyesti pyörittelen kasvoille. Sopivan kevyt ja antaa todella luonnollisen lopputuloksen.

Lumenen Invisible illumination sarjan watercolor bonzer on luonnollinen ja helppo levittää.

Vita Liberata Body blur

Inhoan sukkahousuja. Kesäjuhliin menen mielummin aina ilman, koska ne on vaan niin epämiellyttävät. Sukkahousut tuo iholle kuitenkin nätin pinnan, mutta nyt sen saa ilman sukkiksiakin! *Body blur on vähän niinkuin meikkivoide vartalolle. Se antaa upean ruskettuneen sävyn iholle, mutta samalla se tekee ihosta todella kauniin! Ihan kuin olisi sellaiset satiinisen pinnan antavat sukkikset jalassa! Tämä tahraa siis kyllä, joten valkoiselle sohvalle en menisi tätä laitettuani. Mutta terassille, juhliin yms. loistava! Saatavilla myös *sunless glow versiona, jossa mukana itseruskettavaa. Tämä voisi olla jokaisena kesäkuukautena kauneussuosikit listallani. Vita Liberatan muista tuotteista voit lukea tästä postauksesta.

Vita Liberata Bodyblur kuuluu kauneussuosikit listallle!

Dolce & Gabbana Light blue intense

Rakastan hajuvesiä. *Dolce & Gabbanan Light blue on ollut kestosuosikkini varmaan 15 vuotta. En usko, että kyllästyn tämän tuoksuun koskaan. Raikas, voimakkaan sitruksinen tuoksu tuo mieleen niin monia ihania muistoja. Olen harmitellut joskus aiemmin, että tästä ei ole ollut parfyymia vaan pelkkä Edt. Joitain vuosia sitten tästä tuli vihdoin *parfyymiversio Intense, jonka nyt päätin pitkästä aikaa hankkia. Nostalgiatrippi oli valmis ja tämä tuoksu vaan edelleen saa mut hykertelemään.

Dolce & Gabbana Light blue Intense on klassikko pitkäaikaisemmassa kestossa!

Kehnot kosmetiikat

Essence Wanna bee my honey highlighter & eyeshadow palette

Harmikseni jouduin tämän *Essencen paletin laittamaan tälle kehnojen listalle. Sävyt näytti ihanilta ja pakkaus on kaunis, mutta toimivuus heikko. Highlighter sävyt näytti omalla ihollani todella keltaisilta. Vaikka minulle yleensä sopii kultaiseen taittavat highlighterit oli nämä liian keltaiset. Lisäksi highlighterit jäi ihon pinnalle oudosti eikä sulautunut ihoon. Luomiväreistä kirkkaan keltaiset oli tosi kauniita ja toimivia. Metallisin kultainen kuitenkin varisi pitkin poskia levittäessä ja mureni oudosti pannulta. Ei jatkoon.

Body Shop Coconut broze glowing wash-off tan

Body Shopille on tullut uusi Coconut bronze sarja, joista esimerkiksi sarjan *puuteriset aurinkopuuterit oli tosi toimivia ja kauniita. Jos etsit tarpeeksi vaalealle iholle sopivaa aurinkopuuteria niin tämän sarjan Fair sävy on todella vaalea! Ikävä kyllä tämä *Coconut bronze glowing wash off tan eli heti rusketuksen antava ja pois pestävä tuote ei päässyt suosikkeihini. Tämä kun ei oikein tehnyt mitään. Omalla ihollani en huomannut mitään eroa tämän kanssa.

Body shopin uusi coconut sarjan kaikki tuotteet eivät päässeet kauneussuosikit listalle.

Weleda Edelweiss Sunscreen kotion sensitive

Tämä Weledan aurinkosuoja on malliesimerkki sellaisesta luonnonkosmeettisesta aurinkovoiteesta joka jättää vitivalkoisen kerroksen iholle. Ei imeydy, on paksua liimamaista voidetta. Todella varmasti suojaa, mutta käyttömukavuus on ihan nolla. Ei jatkoon.

Jaa:

Facebook

3 Responses

  1. Ei mulla muuta kuin että tuo “huono” paletti oli Essencen, ei Catrisen 🙂.
    Kiitos hyvästä blogista ja mukavaa kesän jatkoa! 🌻🌺

  2. Ei mulla muuta kuin että tuo “huono” paletti oli Essencen, ei Catricen 🙂.
    Kiitos hyvästä blogista ja mukavaa kesän jatkoa! 🌻🌺

Lue myös nämä

Lue myös nämä