Kesän ihonhoito, aurinkotuotteet ja must have meikit – aletärpit luonnonkosmetiikkapäiviltä!

Kaupallinen yhteistyö: House of Organics

Luonnonkosmetiikkapäivät tulevat taas ja nyt aiheina tässä postauksessa kesän ihonhoito, aurinkotuotteet ja must have kesämeikit! Aletärppejä siis kesän kosmetiikkatuotteisiin! Luonnonkosmetiikkapäivät ovat keskiviikosta sunnuntaihin eli 11.5.-15.5. välisenä aikana. Tänä aikana on siis tuotteita tosi hyvin tarjoushinnoin. Tästä pääset selaamaan kuvaston.

ALEKOODI

Koodilla YHDISTÄ saat ilmaiset postikulut tilauksillesi ja kaikki luonnonkosmetiikkapäivien aikana tehdyt tilaukset postitetaan sinulle samassa paketissa. Postitukset alkavat luonnonkosmetiikkapäivien jälkeen.

Keskiviikon aletärpit

Alga Maris aurinkovoidespray SPF30

Hinta: 19€ (Norm. 28€)

*Alga Mariksen aurinkovoidespray on kätevä käyttää ja antaa luonnollisen suojan ilman valkoista ihoa! Imeytyy hyvin ja on ihanan kookoksinen tuoksultaan. Tämä on ollut luottotuotteeni jo useamman vuoden ajan omassa rantakassissani.

Alga Maris itseruskettavat tipat

Hinta: 22€ (Norm. 28,90€)

Nämä *rusketustipat testasin juuri ja voin sitä lämpimästi suositella, jos kaipaat turvallista rusketusta ilman aurinkoa. Helppokäyttöiset tipat laitetaan oman kosteusvoiteen sekaan. Ensimmäisellä käyttökerralla rusketus on tosi kevyt, joten liikaa tällä on vaikea saada. Kolmena iltana laitoin peräkkäin lurauksen (ehkä 10 tippaa) ja rusketus oli tosi kaunis ja luonnollinen.

Novexpert C-vitamiiniseerumi

Hinta: 39€ (Norm. 54,90€)

Voin väittää tämän *Novexpertin c-vitamiiniseerumin yhdeksi markkinoiden parhaaksi c-vitamiiniseerumiksi luonnonkosmetiikasta. Kesällä aurinko aiheuttaa iholle vaurioita ja tämä on täsmäase siihen! Häivyttää maksaläiskiä ja ihon pigmenttimuutoksia. Toimii muutenkin ihoa kirkastavana läpi kesän.

Torstain aletärpit

Pure Beauty Birch Sap mist

Hinta: 17€ (Norm. 22,90€)

Kotimaisen Pure Beautyn koivunmahlapohjainen *kosteuttava kasvovesisuihke on ollut mun suosikki jo usean vuoden ajan. Ja lähes joka luonnonkosmetiikkapäiviltä nostan tämän esiin. Sopii kaikille ihotyypeille ja on tosi kosteuttava. Imeytyy heti ja sopii myös meikin alle.

Alima Pure mineraalimeikkipuuteri

Hinta: 27€ (Norm. 34,90€)

*Alima Puren mineraalimeikkipuuteri on kesän kestävin meikkipohja! Tämä nimittäin kestää helteet, hikoilun ja pitkät kesäyöt. Ehdoton juhlameikki kesään. Sopii myös rasvoittuvalle iholle eikä silti ole kuiva kuivalla iholla. Ja tämä ei näytä puuterille iholla vaan meikkivoiteelle. Tälle iso suositus jos etsit kestävää pohjaa.

Perjantain aletärpit

Alga Maris sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF30

Hinta: 16€ (Norm. 25€)

Tästä *Alga Mariksen sävyttävästä aurinkovoiteesta olen puhunut nyt paljon. Tein siitä ihan oman postauksensa hetki sitten. Tällä sävyttävällä voiteella saat kauniin meikkipohjan ja aurinkosuojan kerralla. Tosi kestävä iholla ja helppo tuote kesän meikittömiin päiviin. Kuivalle iholle kunnon kosteutus alle! Käytän itse sävyä Beige.

Vasemmalta: Ivory, Beige, Golden ja Amber

Evolve Radiant glow kasvonaamio

Hinta: 20€ (Norm. 28€)

*Evolven Radian glow kasvonaamio on mun joka viikkoinen saunanaamio. Se kuorii hellävaraisesti, tekee ihosta tosi heleän ja pehmoisen. Tämä on siis kuoriva naamio eli sisältää hienojakoista raetta joka kuorii ihoa. Kesän ihonhoito sisältää mulla aina kuorinnan lisäämisen. Kuorinta on hyvä lisä erityisesti jos käytät aurinkovoiteita. Ne saattaa tukkia helpommin ihoa, joten kuorinta auttaa. Täydellinen kaakaon ja kookoksen tuoksu on täydellinen! Saunassa kasvonaamio myös suojaa löylyjen ajan kasvoja kuumuudelta. Itsellä kun on hieman punaisuuteen taittavat poskipäät, niin tämä antaa suojaa.

Lauantain aletärpit

Absolution huulipuna

Hinta: 23€ (Norm. 29,90€)

Absolution tekee yksiä parhaita *luonnonkosmetiikan huulipunia. Valitsin kesäksi sävyn *Poppy, joka on raikas klassinen kesäpuna! Nämä kestää huulilla kivasti, eivät kuivata ja sävy on tosi intensiivinen.

Zuii Organic Luminising creme

Hinta: 17€ (Norm. 22,90€)

*Zuiin kuultovoiteita on saatavilla nykyään kolmessa sävyssä. Sävy Galaxy on vaalein ja sopii loistavasti vaalealle iholle tuomaan kuultoa niin kasvoille kuin vartalon iholle. Voi myös sekoittaa meikkivoiteen sekaan tuomaan lisäheleyttä.

Sunnuntain aletärpit

Zuii asteittain itseruskettava voide

Hinta: 28€ (Norm. 36,90€)

Mun nykyinen suosikkini! Maailman helpoin *Zuiin itseruskettava, jolla ei saa helposti epätasaista jälkeä, vaikka levittää käsin. Luonnollinen päivetys, jota saa syvennettyä kun laittaa muutamana iltana peräkkäin. Jo ensimmäisellä kerralla päivetys näkyy ja on silti luonnollinen. Aloittelijalle loistava myös! Tästäkin löytyy oma postauksensa.

Bybi Face Base kasvovoide

Hinta 18€ (norm. 24€)

Bybin perus *Face Base kasvovoide on loistava perusvoide. Se on siitä kiva, että siihen voi sekoittaa niin Bybin boostereita sekaan tai itseruskettavia tippoja. Imeytyy tosi nopeasti, on kevyt, mutta silti kosteuttaa. Kesäksi siis loistava! Kesän ihonhoito on rasvaisuudeltaan itselläni hieman talvea kevyempää. Sopii hyvin myös meikin alle kaikille, koska pehmentää ihoa mutta ei jätä tahmaa.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä