Kiharan hiuksen hoito – näin saat kiiltävät ja kimmoisat kiharat

Kaupallinen yhteistyö: STUDIO SAVON

kiharan hiuksen hoito Living Proof curl tuotteilla

Kiharan hiuksen hoito vaatii oikeanlaiset tuotteet, jotta kihara hius pysyy kiiltävänä ja kimmoisana. Kihara halutaan usein pysyvän myös hyvin erottuvana, jotta hius ei pörröönny. Kihara hius on sileää huokoisempaa, jote se vaatii erilaiset hoito ja muotoilutuotteet. Itselläni on luonnonkiharaan taipuva hiuslaatu, joten se on helposti pörrööntyvä. Kaipaan siis hoidolta eritysesti kosteutta ja siloittavuutta. Joskus haluan tuoda kiharaa esille ja silloin käytän eri pesu- ja muotoilutuotteita. Käytän pääasiassa Living Proofin tuotteita hiustenhoitotuotteita ja olin niin innoissani kun kuulin, että Living Proofilta tulee Curl kiharan hiuksen hoito-ja muotoilutuotteet uutuutena. Aiemmin käytössäni on ollut Living Proofin Frizz sarjan tuotteet, jotka sopivat nimenomaan pörröiselle hiukselle loistavasti. Ne tuo siloisuutta hiuksiin ja kosteuttaa paljon. Näitä curl-sarjan tuotteita käytän nyt omissa hiuksissani, kun haluan että omat luonnolliset kiharani loistavat.

Ennen ja jälkeen Curl sarjan tuotteiden

LUE MYÖS: Eroon hiusten pörröisyydestä ja kestävät kiharat – Living proof suosikit

Kiharan hiuksen peseminen

Curl sarjan shampoo ja hoitoaine on tehty kiharalle ja taipuisalle hiukselle. Curl shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja säilyttää kiharassa hiuksissa tarvittavan kosteuden. Koostumus on upean kermainen ja pieni määrä riittää pesemään kiharat hiukset. Curl hoitoaine taas on ihan jokaisen kiharan hiuksen pelastaja. Hoitoaine sisältää healthy curl complex antaman suojan, joka vahvistaa ja hoitaa kiharaa ja laineikasta hiusta. Tuotteet ei virallisesti sovellu curly girl metodiin, mutta omat hiukseni ovat tosiaan vain luonnontaipuisat laineikkaat hiukset ja saan näillä todella hyvin taiottua kiharaa esille. Hoitoaineen vaikutuksen aikana rutistelen hiuksissa jo hieman kiharaa esille.

Kiharan hiuksen muotoilu

Curl sarja sisältää loistavia muotoilutuotteita kiharalle hiukselle. Voit valita pesun jälkeen oikean muotoilutuotteen oman kiharalaatusi mukaan. Curl Enchancer on muotoileva hoitovoide laineikkaalle hiukselle. Se hoitaa tuoden kosteutta hiuksiin sekä tekee kiharoista kauniin erotellut. Levitetään pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Itse rutistelen tämän kaikkialle hiuksiin, tuoden samalla kiharaa esille. Sitten laitan ploppaukseen sopivan mikrokuituturbaanin hiuksiin, jotta hius kuivuu ilman pörrööntymistä. Vältän siis aina pyyhekuivausta, jotta pörröä ei synny ja kihara pysyy kiiltävänä.

Toinen vaihtoehto on tarkoitettu hieman kiharammalle hiukselle, mutta käytän tätä silti myös itse omaan vain luonnonlaineikkaaseen hiukseen ilman, että se latistaisi hiuksiani. Tosi hennoille laineille suosittelen kokeilemaan ensin kevyempää Enchancer hoitovoidetta. Curl Elongator on ravitsevampi muotoiluvoide, joka levitetään kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen. Kyseessä on siis jätettävä hoitovoide, joka on TODELLA riittoisa. Tuo kauniisti kiharat esille ja hoitaa kiharaa hiusta tehokkaasti.

Kiiltävät kiharat

Curl sarjasta tuli myös hiusöljy, joka on tehty nimenomaan kiharalle hiukselle. Tähän asti olen käyttänyt Living Proofin Vanishing oil öljyä, joka on ihanan kevyt ja se sopiikin kaikille hiustyypeille. Itse käytän sitä kiharruksen jälkeen kiharoiden avaamiseen. Tämä uusi Curl moisturizing shine oil on loistava nimenomaan luonnollisen kiharan kiillon ja kosteuden lisäämiseen. Curl hiusöljy on Vanishing oilia hieman tuhdimpi, joten se sopii karkeammalle kiharalle hiukselle loistavasti. Jos hiuksesi ovat kovin huokoiset ja pörröiset, voit hyvin käyttää myös Curl sarjan öljyä. Curl moisturizing shine oil kannattaa kuitenkin mielummin levittää kosteisiin hiuksiin ja erityisesti pituuksiin.

LUE MYÖS: Curly girl helpommin – näin saan kauniit kiharat helposti

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä