Kirkastava kasvovesi x 2 – tuo uusi hehku ihollesi!

*sisältää mainoslinkin

Kirkastava kasvovesi tuo hehkua ja elinvoimaa iholle. Se poistaa helposti sameutta iholta ja tasoittaa ihon sävyä. Kirkastava kasvovesi usein hellästi kuorii ihoa ja sisältää myös muita ihoa kirkastavia ominaisuuksia. Olen tämän syksyn aikana rakastunut kahteen erinomaiseen kuorivaan ja kirkastavaan kasvoveteen; molemmat luonnonkosmetiikkaa ja toinen vielä kotimaista sellaista!

Yin Your Skin – IHME

*IHME on Katja Kokon kehittämän Yin Your Skin tuoteperheen tämän hetken uutuus. Se on kuoriva ja voimakkaasti kirkastava hoitoneste, joka sisältää upeita luonnollisia raaka-aineita. Tuotteen happopitoisuus on 6,4%, joka on tehokas. Itselläni on kuiva ja hieman herkkäkin iho, joten en käytä *Ihme hoitonestettä päivittäin vaan kuuriluontoisesti pari kertaa viikossa. Jos iho on rasvoittuva, paksu ja kestää hyvin yleisesti happoja, niin tuotetta voi käyttää myös päivittäin. Happoina ovat maitohappo, joka on yleisesti yksi hellävaraisimmista ihonhoidossa sekä hibiskuksen kukkauutetta, joka on luonnollisesti kuoriva ainesosa. Tasoittaa pieniä juonteita, kosteuttaa ja auttaa hillitsemään liiallista talineritystä. Sopii siis erinomaisesti aikuiselle ja ikääntyvälle iholle myös. Tuoksu on hapokas ja luonnollinen, mutta ei yhtään niin ärhäkkä kuin sisarsarja Djusien kasvovesi, jonka tuoksu oli itselleni liikaa.

Whamisa Pear Blossom

Whamisan *Pear blossom kasvovesi tuli mulle testiin pari kuukautta sitten. Olenkin sitä ahkerasti yrittänyt testailla, koska Whamisa on ihan ehdoton korealaisen kosmetiikan suosikkini. Heidän *Deep rich toner on mun suosikkini ollut jo vuosia ja en ikinä enää vaida sitä pois. Se on se kaikkein kosteuttavin hoitovesi. Joten odotukset olivat korkealla tämän kanssa. Olenkin käyttänyt nyt usein tätä nimenomaan aamulla tuomaan kosteutta ja kirkastusta iholle. Tämä kasvovesi/hoitovesi on vesimäistä koostumukseltaan, joten tätä on helppo vaikka kerrostaa pari kerrosta iholle. Tuoksu on kukkainen ja minusta tosi kiva. Mutta varmasti tuoksuherkälle liiikaa. Pear blossom hoitovesi sisältää kirkastavaa c-vitamiinia sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Tämä on tosi hellävarainen kirkastava tuotoe, joka sopii myös jokapäiväiseen käyttöön hyvin. Yleensä Whamisan tuotteet sisältävät fermentoituja raaka-aineita, mutta tässä ei ole niitä. Ne voivat joillekkin olla liian tuhteja, joten jos yleensä Whamisa on liian aktivoiva, niin kokeile tätä sävyä kirkastavaa ja tasoittavaa kosteuttavaa hoitonestettä. Pakkaus on lasinen elegantti pullo ja pullon sisällä on oikea pääryynänkukka!

LUE MYÖS: Ihonhoito talvella – nämä ovat parhaat tehokosteuttajat!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä