Kolmet erilaiset kiharat eri välineillä – 3 x paras kiharrin

Mielestäni paras kiharrin on sellainen joka on helppo käyttöinen ja kestävät kiharat tekevä. Kiharat on itselläni yleisin kampaus kun laitan hiukseni. Tykkään kaikenlaisista kiharoista ja olen löytänyt niiden tekemiseen hyvät välineet. Joskus on kiva tehdä rennot laineet suoristusraudalla, joskus on ihana tehdä klassiset kiharat kiharruspuikolla ja joskus taas hippityyliset laineet laineraudalla. Esittelen tässä postauksessa kolme erilaista kiharalookkia ja millä laitteilla ne teen.

1. Rennot laineet suoristusraudalla

Olen aina vannonut *Remingtonin suoristusraudan nimeen. Ne ovat laadukkaita, kestäviä ja hyviä hinta/laatusuhteeltaan. Alle 100€ hintaan voi saada ihan loistavan raudan vuosikymmenen ajalle. Jos haluat panostaa rautaan rahallisesti enemmän on Cloud Ninen ja Ghd-raudat monen suosiossa ja kovin kehuttuja. Itselle ominaisuuksista tärkeimpiä ovat nopea lämpeneminen, hyvin liukuvat raudat, pitkä pyörivä johto sekä automaattinen virrankatkaisu. Tässä Remingtonin raudalla kaikki nämä ominaisuudet täyttyvät alle 100€ hintaan.

Rautasuositus:

Remington Sleek & Curl suoristusrauta

*Remington Sleek & Curl Expert muotoilurauta (Itsellä tämä tällä hetkellä eri värisenä)

*Ghd Pink collection gold styler

Tutoriaali kiharoiden tekemisestä suoristusraudalla löytyy Instagramistani IGTV:n puolelta.

2. Klassiset kiharat kiharruspuikolla

Kiharruspuikolla saa teknisesti hyvin helposti tehtyä kiharat. Hiussuortuvat pyöritellään puikon ympärille tyvestä latvaan. Tämä on siis ehkä jopa helpoin tekniikka. Lisäksi eri kokoisilla kiharruspuikoilla saa erilaista kiharaa. Itse suosin isompaa *puikkoa, koska hiukseni ovat pitkät ja paksut. Lyhyemmässä hiuksessa usein toimii pienempi puikko paremmin. Silloin kun haluan selkeät ja pienemmät kiharat, niin käytän itsekin tätä pienempää kiharruspuikkoa. Ja täytyy sanoa, että tämä pienempi *Remingtonin Pearl wand tekee kiharat, jotka todella kestää koko päivän. Ja vielä seuraavankin! Ehkä paras kiharrin tästä hintaluokasta!

Kiharruspuikkosuositus:

vasemmalla Pearl wand & oikealla Pro Luxe

*Remington Pearl wand

*Remington Pro Luxe kiharruspuikko

Tutoriaali tästäkin kiharasta löytyy Instagramini IGTV:stä!

3. Boheemit laineet laineraudalla

*Laineraudalla tehdyt kiharat ovat ihanan boheemit ja erilaiset. Vähän kuin olisi ollut palmikot päässä. Lisäksi tämän kampauksen tekeminen on tosi helppoa! Aikaa tämä hieman vie kun lainerautaa painellaan kohta kohdalta hiukseen, kuten kreppirautaa. Mutta lopputulos palkitsee. Muutama sekunti riittää yhteen kohtaan hiuksista, joten älä polta hiuksiasi tässä!

Lainerautasuositus:

Tätä omaa OBH Nordican rautaa ei ole enää saatavilla

*Lyko Deep waver lainerauta

*Babybliss deep waver lainerauta

IGTV:stä löytyy tästäkin pikakelattuna tutoriaali!

Tuotevinkit kiharoihin!

Hanki hyvä kiharoiden alle laitettava *muotoilusuihke. Mielellään sellainen, jossa on lämpösuoja mukana. Näin saat paremman pidon kiharoillesi eikä tarvitse läträrä hiuslakan kanssa niin paljon. Tykkään tästä *Goldwellin Curls&Wave pidon antavasta lämpösuojasta tosi paljon! Hiuslakkasuosikkini on ollut nyt tämä *Goldwellin Perfect hold lakasta, joka ei tee hiuksista kovia koppuroita. Jos haluat volyymia kiharaasi, kannattaa hankkia hyvä hiuspuuteri. *Batisten muotoilusuihke tuo muhkeutta ja ilmavuutta, mutta hiuspuuteri tuo enemmän pitoa ja kestävyyttä. Itse käytän *Osiksen Soft dust puuteri, jossa on tosi hyvä annostelija jonka vuoksi sitä on helppo käyttää. Ei tarvise töpötellä puuteria käsiin vaan saa suoraan tyveen. Ei jätä valkoiseksi eikä tahmaa.

LUE LISÄÄ: Curly girl helpommin!

Jaa:

Share on facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lue myös nämä

Lue myös nämä