Kolmet erilaiset kiharat eri välineillä – 3 x paras kiharrin

Mielestäni paras kiharrin on sellainen joka on helppo käyttöinen ja kestävät kiharat tekevä. Kiharat on itselläni yleisin kampaus kun laitan hiukseni. Tykkään kaikenlaisista kiharoista ja olen löytänyt niiden tekemiseen hyvät välineet. Joskus on kiva tehdä rennot laineet suoristusraudalla, joskus on ihana tehdä klassiset kiharat kiharruspuikolla ja joskus taas hippityyliset laineet laineraudalla. Esittelen tässä postauksessa kolme erilaista kiharalookkia ja millä laitteilla ne teen.

1. Rennot laineet suoristusraudalla

Olen löytänyt ihan täydellisen raudan! Käytin ennen aina Remiingtonin alle 100€ rautoja, mutta sitten rikoin kaksi 3kk aikana (tiputin lattialle ja meni palasiksi). Sitten päätin kokeilla jotain kalliimman hintaluokan rautaa. Sain testattavaksi *Hot Tools Evolve black gold raudan 25mm koossa ja en ymmärrä miten en ole tajunnut miten hyviä rautoja on olemassa. Kyseessä on siis muotoilurauta, jolla saa suoristettua sekä kiharrettua hiukset. Ennen kihara ei meninannut pysyä itselläni koko päivää. Nykyään pysyy kaksi. Oikeasti ihan eri homma kihartaa kunnon raudalla! Itselle ominaisuuksista tärkeimpiä ovat pysyvä kihara, nopea lämpeneminen, hyvin liukuvat raudat, pitkä pyörivä johto sekä automaattinen virrankatkaisu.

Rautasuositus:

Kestäviin kiharoihin ja suoristamiseen:

*Hot Tools Black Gold Evolve 25mm

Perus suoristamiseen:

*Remington Hydraluxe muotoilurauta

Tutoriaali kiharoiden tekemisestä suoristusraudalla löytyy Instagramistani IGTV:n puolelta.

2. Klassiset kiharat kiharruspuikolla

Kiharruspuikolla saa teknisesti hyvin helposti tehtyä kiharat. Hiussuortuvat pyöritellään puikon ympärille tyvestä latvaan. Tämä on siis ehkä jopa helpoin tekniikka. Lisäksi eri kokoisilla kiharruspuikoilla saa erilaista kiharaa. Itse suosin isompaa *puikkoa rentojen laineiden tekemiseen, koska hiukseni ovat pitkät ja paksut. Lyhyemmässä hiuksessa usein toimii pienempi puikko paremmin. Silloin kun haluan selkeät ja pienemmät kiharat, niin käytän itsekin tätä pienempää kiharruspuikkoa. Ja täytyy sanoa, että tämä pienempi *Remingtonin Pearl wand tekee kiharat, jotka todella kestää koko päivän. Ehkä paras kiharrin tästä hintaluokasta. Kiharruspuikkojen kuningatar on kuitenkin ehdottomasti tämä *Hot Tools Curlbar 25mm rauta, jonka L-mallinen muoto tekee kihartamisesta niin helppoa! Tästä ei oikeasti enää helpommaksi voi mennä. Teen nykyään kaikki kiharani tällä raudalla. Ehdottomasti hintansa arvoinen.

Kiharruspuikkosuositus:

Hot Tools Curlbar 25mm rauta ja suosikki hiuslakkani eli Living Proof Control
vasemmalla Pearl wand & oikealla Pro Luxe

*Remington Pearl wand

*Remington Pro Luxe kiharruspuikko

Tutoriaali tästäkin kiharasta löytyy Instagramini IGTV:stä!

3. Boheemit laineet laineraudalla

*Laineraudalla tehdyt kiharat ovat ihanan boheemit ja erilaiset. Vähän kuin olisi ollut palmikot päässä. Lisäksi tämän kampauksen tekeminen on tosi helppoa! Aikaa tämä hieman vie kun lainerautaa painellaan kohta kohdalta hiukseen, kuten kreppirautaa. Mutta lopputulos palkitsee. Muutama sekunti riittää yhteen kohtaan hiuksista, joten älä polta hiuksiasi tässä!

Lainerautasuositus:

Tätä omaa OBH Nordican rautaa ei ole enää saatavilla

*Lyko Deep waver lainerauta

*Babybliss deep waver lainerauta

IGTV:stä löytyy tästäkin pikakelattuna tutoriaali!

Tuotevinkit kiharoihin!

Hanki hyvä kiharoiden alle laitettava *muotoilusuihke. Mielellään sellainen, jossa on lämpösuoja mukana. Näin saat paremman pidon kiharoillesi eikä tarvitse läträrä hiuslakan kanssa niin paljon. Tykkään tästä *Living Proofin Control pidon antavasta lämpösuojasta/hiuslakasta tosi paljon! Se on kätevä monitoimisuihke, koska sitä käytetään niin kiharan alla kuin päällä. Ei tee koppuraa, vaan jättää hiukset joustaviksi. Jos haluat volyymia tyveesi, kannattaa hankkia tämä *Living Proofin tyvispray. Näillä saat takuulla kestävät ja näyttävät kiharat.

LUE LISÄÄ: Curly girl helpommin!

LUE MYÖS: Paras hiusharja takkuuntuville hiuksille

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä