Korealainen ihonhoitorutiini syksyllä

Minulla muuttuu ihonhoitorutiinit aina vuodenaikojen mukaan hieman. Perus korealainen ihonhoitorutiini on taustalla kokoajan, mutta eri vuodenaikoina iho kaipaa hieman erilaisia juttuja. Kesällä ihoni ei kaipaa lainkaan niin paljon kosteutusta kuin syksyllä. Ulkona tuuli kuivattaa ja sisällä kuivuu sisäilman mukana myös iho. Siksi käytän syksyllä kosteuttavampia tuotteita kuin kesällä. Tässä postauksessa käydään läpi minkälaisia tuotteita käytän ihonhoidossani syksyllä kun iho kuivuu, ulkona viima saa ihon punaisuudet esille ja kasvot kaipaa hieman ekstra huolenpitoa.

Valitsin tähän ihonhoitorutiiniin kaikki tuotteet *Bearel.fi verkkokaupasta. Saan paljon viestejä koskien ihonhoitoa ja tuotteita ja siksi minusta oli kiva tehdä suositukset niin, että kaikki tuotteet saa yhdestä paikasta. Lisäksi sain teille -10% alekoodin normaalihintaisista tuotteista. Koodilla Jonna10 saat siis kassalla alennuksen loppusummasta.

Minusta tärkeimmät asiat ihonhoidossa ovat kaksoispuhdistus iltaisin, hoitonesteen kerrostaminen kasvoille sekä kosteuden lukitseminen ihoon kosteusvoiteella tai kasvoöljyllä. Jos et jaksa tehdä kokonaista korealaista ihonhoitorutiinia niin ota nämä kolme osa aluetta osaksi sun ihonhoitoa ja lupaan, että pintakuivuudesta pääset eroon nopeasti. Itse rakastan ihonhoitoa ja iltaisin oikein odotan, että pääsen läträämään iholle kaikkia ihania tuotteita. Parasta omaa aikaa <3

Korealainen ihonhoitorutiini:

 1. Öljypuhdistus

Öljypuhdistuksella poistetaan kasvoilta kaikki meikki ja lika. Rakastan öljypuhdistusta sen helppouden vuoksi. Saan yhdellä tuotteella meikin pois kasvoilta sekä silmistä. Vaikka ei olisi meikkiä kasvoilla, on siinä silti päivän aikana kertynyttä rasvaa ja likaa jotka pitää poistaa öljypohjaisella puhdistuksella.

Tuotesuositus:

Tämä hyaluronihappoa sisältävä *Coxirin öljyputsari on ihan täydellinen! Ostan aina uuden kun vanha loppuu. Täysin tuoksuton ja sopii siten myös herkälle iholle ja ennenkaikkea herkillekin silmille. Itselläni öljyputsarit helposti aiheuttaa silmien vuotamista, mutta tämä tuote ei sitä tee. Lisäksi edullinen!

Hinta 18,90€

Tämä tuote löytyy myös 3x paras meikinpoistoaine postauksesta. Katso kaksi muuta täältä.

  2.Vesipohjainen puhdistus

Käytän itse kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa puhdistusvoiteita, jotka vaahtoavat veden kanssa. Korealainen ihonhoitorutiini luottaa vahvasti kaksoispuhdistukseen. Tässä on tärkeää valita sellainen tuote joka ei sisällä liian puhdistavia ainesosia (esim. Sodium laurent sulfate tms). Liian puhdistavat ainesosat poistaa iholta liikaa sen omia rasvoja ja siten saattaa aiheuttaa kuivutta tai jopa epäpuhtauksia iholla.

Tuotesuositus:

*Mizon Snail Cushion Foam Cleanser sopii kaikille ihotyypeille ja on todella riittoista. Pieni nokare vaahtoutuu kasvoille tosi  hyvin. Sisältää rauhottavia ainesosia.

Hinta 17,90€

 3. Kuorinta

Itse kuorin ihoni korealaisella hellävaraisella kuorinnalla, joka ei sisällä rakeita. Varsinkin syksyllä ihoni herkkyys nostaa päätään ja siksi en käytä rakeellisia kuorintoja lainkaan. Hellävaraisella kuorinnalla voin kuoria ihoani useamman kerran viikossa ilman, että ihoni herkistyy. Kuorinnalla iho pysyy kirkkaana, koska kuollut ihosolukko poistuu ihon pinnalta ja ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin.

Tuotesuositus:

*The Skin House – Shiny Crystal Peeling Gel on todella hellävarainen ja hypoallergeeninen. Siksi tämä sopii herkimmällekin iholle kuorinnaksi. Vahva suositus!

Hinta 19,90€ 

 4. Hoitoneste

Korelainen ihonhoitorutiini ja sen kulmakivi eli hoitoneste. Hoitonesteellä minä olen päässyt eroon kokonaan pintakuivuudesta ihollani. Kerrostan aamuin sekä illoin hoitonestettä useamman ohuen kerroksen iholle. Jos otat jonkun näistä rutiinin osista omaan ihonhoitoosi niin ota hoitoneste.

Tuotesuositus:

*Mizonin First Essence sisältää hyaluronihappoa joka sitoo kosteutta itseensä voimakkaasti, fermentoituja hiivauutteita, jotka heleyttää ihoa ja sisältää paljon aminohappoja. Lisäksi hoitonesteen kaakaouute kirkastaa voimakkaasti ihoa. Tämä sopii kaikille ihotyypeille!

Hinta 29,90€

 5. Seerumi

Seerumi on ihon täsmätuote eli seerumeilla annetaan iholle niitä raaka-aineita, joita kunkin iho tarvitsee. Seerumeilla voi myös ehkäistä ihon ongelmia. Seerumeilla voit siis lisätä kirkkautta, ehkäistä liiallista talintuotantoa, antaa lisäkosteutta tai vaikka tasoittaa ihon sävyä.

Tuotesuositus:

Jos haluaa lisäkosteutusta iholle niin suosittelen aina hankkimaan Hyaluronihappo seerumin tehostamaan ihonhoitoa. Se sopii jokaiselle ihotyypille. Itselläni on sekä tämä *Coxirin Hyaluronihapposeerumi sekä *Mizonin Hyaluronihapposeerumi. Coxirin versio sisältää 40% hyaluronihappoa ja Mizonin versio on vielä hieman tujumpaa eli sisältää 50% hyaluronihappoa. Molemmat on loistavia ja tuota Coxirin versiota olen kuluttanut jo useamman pullon!

Coxir hinta 18,90€ ja Mizonin hinta 29,90€

Toiseksi seerumiksi iholle käytän tätä *Mizonin Collagen 100 seerumia. Kollageeni tuo iholle täyteläisyyttä ja kimmoisuutta. Sopii hyvin aikuiselle iholle ehkäisemään ikääntymisen merkkejä! 

Hinta 29,90€

 6. Kangasnaamio

Korealaisen ihonhoitorutiinin tunnetuin askel on kangasnaamio. Käytän pääasiassa kangasnaamioita niiden helppouden sekä kosteuttavien ominaisuuksien ansioista. Korealainen ihonhoitorutiini ei ole mitään ilman kangasnaamioita. Kangasnaamiot on helppo tapa lisätä ihon kosteutta ja saada hyviä seerumeita imeytymään kunnolla ihoon. Itse käytän kangasnaamioita pari kertaa viikossa.

Tuotesuositus:

Suosikkejani hintalaatu suhteeltaan ovat nämä *Holika Holikan perusnaamiot. Helppoja käyttää, asettuu kasvoille hyvin, pysyy paikallaan ja seerumia on tosi runsaasti. Käytän lopun seerumin seuraavana päivänä hoitonesteen tavoin iholla. Suosikkini ovat Pearl, Avocadp, Damask Rose ja Lemon!

Hinta 1,99€

 7. Kosteusvoide

Kosteusvoide lukitsee kaiken kosteuden ihoon mitä sinne on hoitonesteellä, seerumeilla ja kangasnaamiolla imeytetty. Ilman kosteusvoidetta nämä haihtuvat osittain pois iholta. Lisää siis aina perään kosteusvoide.

Tuotesuositus:

*Coxirin kosteusvoiteet sopii niin meikin alle kuin illalla ravitsemaan ihoa yön yli. Näissä on ihana koostumus joka imeytyy nopeasti ihoon. Todella hyvä perusvoide kasvoille! *Collagen versio sopii aikuiselle iholle ja *c-vitamiini kirkastamaan ihoa. Hualuronihappoversio on itselläni tällä hetkellä käytössä, mutta se näytti olevan verkkokaupasta loppu.

Hinta 19,90€

 8. Silmänympärysvoide

Tämä on ihonhoidossa itselleni vaikein rutiinin osa joka jää itseltä helpoiten laittamatta. Mutta silmänympärysiho on ohutta ja kuivuu itsellä varsinkin näin syksyisin erityisen paljon, joten kosteutus on todella tarpeen.

Tuotesuositus:

Käytän tätä C-vitamiinia sisältävää *Coxirin silmnympärysvoidetta ympäri vuoden. Tämä sisältää c-,b- ja e-vitamiineja, jotka kirkastaa tummia silmänalusia. Lisänä käytän silmänympärysnaamioita aina sunnuntaisin kangasnaamion alla tehostamassa sitä, että unohdan aina välillä laittaa silmänympärysvoidetta arkena. Siihen käytän näitä The Skin Housen kultaisia etananlimaa ja kollageenia sisältäviä *silmänaamioita. Sopii hyvin aikuiselle iholle. Lätkäsen nämä kangasnaamion alle ja rentoudun vartin verran makuuasennossa. Nämä on sen verran liukkaita, että pystyasennossa tuppaa valumaan poskille.

Hinta silmänympärysvoiteelle 18,90€ ja naamioille 19,90€

 9. Yönaamio

Yönaamio on ihon extrakosteuttaja korealaisessa ihonhoitorutiinissa. Iho imee yönaamiosta yön aikana kaikki ravinteet ja kosteuden itseensä. Itse käytän yönaamiota kerran viikossa tai tarpeen mukaan. Yönaamiota levitetään kasvoille iltaisin ohut kerros. Ei siis perinteisen naamion tavoin laiteta isoa kerrosta kasvoille, joka olisi sitten yön aikana tyynyllä.

Tuotesuositus:

Itse käytän tätä The Skin Housen Sleeping Pack yönaamiota tällä hetkellä joka on ollut ihan hyvä lisäkosteutus, mutta se näyttää olevan verkkokaupasta loppu. Tosi moni vannoo tämän *Huxleyn yönaamion nimeen, mutta itse en pitänyt sitä mitenkään sen kaiken hehkutuksen arvoisena. Tosin tämä on hypoallergeeninen vaihtoehto, joten herkälle iholle siksi hyvä. Seuraavaksi kokeilen itse tätä *Holika Holikan Watermelon naamiota! Näyttäisi olevan ihoa rauhoittava, joten sopii hyvin syksyn viimoihin.

Hinta Huxley 27,90€ ja Holika 28,95€

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä