Korealainen luonnonkosmetiikka – Urang tuo tehoa ja tyyliä ihonhoitoon

Kaupallinen yhteistyö: Jolie.fi

Korelainen kosmetiikka on maailmalla ylistettyä. Mutta entä korealainen luonnonkosmetiikka? Onko se hehkutuksen arvoista? Kaikki, jotka ovat koskaan blogiani lukeneet tai seuranneet minua somessa tietävät, että rakastan Whamisaa. Se on suosikki ihonhoitomerkkini koreasta. Ehkä jopa kaikista merkeistä se on vienyt eniten sydämeni. Nyt kuitenkin pääsin testaamaan myös toista Korealaista luonnonkosmetiikkamerkkiä, Urangia. Urang on ollut saatavilla Suomesta jo parin vuoden ajan ja jostain syystä en ole tätä aiemmin päässyt testaamaan. Urangin pakkaukset ovat todella tyylikkäitä lasipulloja, joissa on ihanan minimalistinen ote. Herkkiä ja kauniita sisältä ja ulkoa. Olin hyvin innoissani näiden testaamisesta, enkä joutunut pettymään. Korealaiset osaavat tehdä ihonhoitotuotteita ihan eri tavalla kuin muu maailma.

LUE MYÖS: Whamisa – Korealaiset ihonhoidon suosikit

Urang – aromaterapeuttinen ihonhoitosarja

Urang on siis Korealainen luonnonkosmeettinen ihonhoitosarja. Se pohjautuu aromaterapiaan ja tuotteissa onkin laaja skaala tuoksuja. Tuotteiden tuntuma iholla on myös ihan eri luokkaa. Tuotteet ovat todella tehokkaita ja kosteuden tuntee iholla jo pienelläkin määrällä tuotetta. Todellisia tehopakkauksia ihonhoidossa! Toisin kuin Whamisa, nämä tuotteet sopivat hyvin myös herkälle iholle. Tosin Whamisa uudisti tuotteitaa juuri viime vuonna ja nekin sopivat nykyään fermentoinnista huolimatta paremmin herkemmälle iholle. Mutta herkkäihoisena valitsisin varmemmin Urangin jos tutustuisin korealaiseen kosmetiikkaan. Valikoimista löytyy mm. kasvosuihkeita, puhdistustuotteita, hoitonestettä, seerumia, voiteita ja kasvoöljyjä. Olin yllättynyt, että omaksi suosikeikseni ei noussutkaan kasvoöljyt, vaikka hyviä ne olivat ehdottomasti. Suosikkini olivat ehdottomasti nämä kolme tuotetta, jotka päätyivät jatkuvaan käyttööni.

True Repair Rose essence hoitoneste

Esssence eli hoitoneste ja korealainen luonnonkosmetiikka kuuluvat yhteen. Se on korealaisen kosmetiikan kulmakiviä. Ja niin on tämä True Repair hoitonestekin Urangin yksi hypetetyimmistä tuotteista. Eikä syyttä! Tämä hoitoneste on paksua tehotiivistettä, joka kosteuttaa kasvojen ihon parilla pumppauksella. Tätä ei ole tarkoitus siis kerrostaa kasvojen iholle kuten kosteuttavaa kasvovettä. Yksi kerros riittää mainiosti. Näissä tuotteissa onkin hienoa se, että tuotteet ovat niin täynnä ravitsevia ainesosia että pieni määrä tuotetta riittää. Sanon vielä kerran. Korealaiset osaavat nämä hommat. Tämä hoitoneste sopii erinomaisesti kosteuttamaan, kirkastamaan ja tuomaan iholle täyteläisyyttä. Iho jää todella pehmoiseksi tämän jäljiltä.

Pink Everlasting ampoulle seerumi

Herkullinen pinkki kiinteyttävä seerumi on todellinen tehohoito esimerkiksi veltostuneelle, kuivalle, ikääntyvälle iholle. Aikuisen ihon todellinen pelastaja. Tuoksu oli omaan nenään aluksi hieman outo, mutta jotenkin totuin tähän tuoksumaailmaan. Seerumi on paksua ja muutama tippa riittää koko kasvojen ja kaulan iholle. Myös dekoltee on hyvä muistaa hoitaa! Sisältää myös kollageenia, joka on erinomainen kiinteyttäjä ja auttaa ihoa pysymään kimmoisana. Aivan ihana seerumi!

S.O.S Multibalm – monitoimivoide!

Rakastan monitoimisia tuotteita! Olivat ne sitten meikkejä, siveltimiä tai ihonhoitotuotteita. Minusta on aina ihanaa kun tuotetta voi käyttää monella tavalla. Balmimainen SOS-voide on juuri tällainen. Se sopii niin pakkasvoiteeksi, huulirasvaksi, ryppyjen siloittajaksi tai silmänympärysiholle, kun se kaipaa extrakosteutta. Itse käytän tätä välillä iltaisin ihan vaan kasvorasvan tai kasvoöljyn sijaam. Hyvin tuhtia voidetta ei tarvitse nimittäin paljoa, jotta se levittyy kaikkiella kasvoja. Täydellinen myös pienillä nirhaumille bepanthenin tilalla. Tuoksu on luonnollisen yrttinen, sellainen rohtomainen.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä