Korealaiset meikit – testissä BBIA merkin tuotteita

Sain Bearel verkkokaupalta ihanan pr-lähetyksen täynnä korealaisia meikkejä. Korealaiset meikit eivät ole ennestään kovin tuttuja itselleni. Tutuin on Tony Moly ja *BBIA merkiltä olen aiemmin kokeillut jäljen jättäviä huulilakkoja sekä paria luomiväripalettia, joista toinen on mukana tässäkin postauksessa. Muita en ole juuri kokeillut aiemmin. Korealaisilla on omanlainen tyyli meikata ja tuotteet ovatkin siksi ihanan erilaisia. Erityisesti kaikki huulituotteet ovat ehdottomasti omia suosikkejani korealaisesta kosmetiikasta. Korealaisissa huulimeikeissä on usein jäljen jättäviä “tahraavia” tuotteita. Eli kun itse tuote katoaa huulilta, jää jäljelle kuitenkin sävy. Lisäksi koostumukset on tosi erilaisia mihin olemme täällä tottuneet! Halusin jakaa teille omat suosikkini testaamistani tuotteista ja miksi niistä tykkäsin.

Huulimeikit

BBIA Lip oil jojoba

Täydellinen upean kiillon antava *huuliöljy, joka on koostumukseltaan paksua. Ei tahmaa lainkaan, ei maistu suussa miltään, mutta jättää värittömän kiillon huuliin. Pieni kihelmöinti tuntuu huulilla, mutta hyvin pieni. Ei sellainen turvottavissa huulikiilloissa tuleva. Kestää koostumuksensa ansiosta hyvin huulilla.

BBIA Lucky shine tint

Hieman persikkaiseen taittava huulikiilto, joka jättää tahran huulille eli värjää huulet. Luonnollinen kevyt sävy (01 be fun). Loistava sävy arkeen kun haluaa hieman sävyä huulille eikä halua lisäillä ja korjailla huulipunaa pitkin päivää. Hankin tästä *loputkin sävyt takuulla! Aivan ihana.

BBIA Last velvet lip tint

*Perinteisempi lip tint, mutta samettisen pinnan jättävä. Ei siis kuivattavan mattainen vaan jättää hyvin korealaisen meikkityyliin sopivan utuisen rajan huulille. Sain tätä kahdessa eri sävyssä *16 More graceful sekä *18 more cheerful. More Graceful on neutraalimpi hieman lämpimään taittava sävy kun taas More Cheerful on kirkkaan kirsikkainen sävy. Upean näyttävä puna! Miksi en ole aiemmin tajunnut kunka ihania huulipunia korealaiset tekevät?

More Cheerful
More Graceful

Silmämeikit

Final Shadow palette, Trot star

*Trot star paletti on kompaktin kokoinen luomiväripaletti. Arvostan, että edelleen joku tekee pienempiäkin paletteja. Tässä paletissa on kaikki mitä silmämeikkiin tarvitaan. Pari hyvää häivytyssävyä mattaisena, pari metallista sävyä sekä kaksi pressattua glittersävyä. Näillä taikoo näyttävän juhlameikin sekä nopean perusmeikin arkeen. Häivyttyy hyvin, pigmenttiä on riittävästi ja sävyt on monelle sopivia. Tykkäsin tästä.

Jewel shadow, Jeju starry night

Yksittäinen luomivärinappi sävyssä *Starry night. Minun tulee harvoin tartuttua yksittäisiin luomivärinappeihin, mutta tähän uskon tarttuvani jatkossakin! Metallinen sävy, mutta seassa on todella paljon ihan pieniä glitterhippuja, jotka loistaa luomilla todella kauniisti. Tämä yksin häivytyssävyn kanssa toimii loistavasti. Koostumus on tosi kiva ja leivttyy hyvin sormella.

Kasvomeikit

Last concealer

Peittävä, mutta koostumukseltaan kevyt *peiteaine. Eli juuri sellainen kun toivon peiteaineen olevan. Tähän ihastuin heti kun tätä pääsin kokeilemaan! Ei korosta kuivuutta ja juonteita silmien alla ja levittyy helposti. Itselläni ei kerääntynyt juonteisiin myöskään, vaikka en siis itse puuteroi silmänalusiani juuri koskaan enää.

vas. 02 natural beige oik 01 light beige

Muut BBIA meikit

Sain testiin myös *tyynymeikkivoiteen sekä *voidemaisen meikkivoiteen, mutta nämä ei olleet omalle iholleni hyviä. Tyynymeikkivoide oli liian mattainen kuivalle iholleni. Voidemainen Last Skin oli kuivalle iholle parempi, mutten pitänyt erityisesti sen jättämästä pinnasta ihollani. Huomasin myöhemmin kuitenkin, että Last skin levittyi kasvoille tosi paljon kauniimmin meikkisienellä kuin siveltimellä. Annan tälle ehkä vielä siis mahdollisuuden. Sain myös highlighterin, josta olin tosi innoissani koska rakastan korealaista lasi-ihoa. Highlighter oli kuitenkin tosi laimea ja en saanut sitä oikein näkymään. Tällekin pitää antaa silti vielä mahdollisuus. Kuulin nimittäin, että sormin tämä levittyisi paremmin iholle. Testailu siis vielä jatkuu.

Onko korealaiset meikit sulle tuttuja? Entä BBIA merkki?

LUE LISÄÄ: Korealainen ihonhoito

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä