Kulmakarvojen laminointi

Olen nyt kahdesti käynyt kulmien laminoinnissa Porissa Kauneussali nimisessä kauneushoitolassa ja niin super tyytyväinen olen ollut, että tulen jatkossakin käymään. Tästä on tullut todella paljon kyselyitä, joten ajattelin avata hieman tätä nyt aika pinnalla olevaa kauneuspalvelua hieman myös tänne blogin puolelle ja näyttää kuvia omista kulmistani miltä ne laminoituna näyttää ja miten ne kuluvat pois.

Ennen ja jälkeen

Mikä on kulmien laminointi?

 

Kulmien laminointi on vähän niin kuin ripsien kestotaivutus, mutta kulmakarvoille. Siinä kulmakarvat käsitellään samoilla permanttiaineilla kuin ripsissäkin, jotta kulmakarvat saadaan asettumaan tiettyyn muotoon. Eli ensin avataan karvan rikkisillat, jolloin karva pehmenee ja on helpommin aseteltavissa haluttuun muotoon. Sen jälkeen se kiinnitetään seuraavalla aineella, jolloin karvat rikkisillat menevät taas kiinni. Tämän jälkeen kulmat vielä nypitään/sokeroidaan sekä kestovärjätään. Väri on ensimmäiset päivät paljon tummempi kuin se lopulta tulee olemaan, joten sitä ei kannata säikähtää.Väri kuluu ihosta pois melko nopeasti ja jää vain karvoihin. Tämä palvelu sopii sellaisille, joilla on tosi vallattomat kulmakarvat, joita on vaikea hallita, tai sellaisille, jotka tykkäävät, että kulmakarvat ovat hyvin muodossaan koko ajan. Itse kuulun varsinkin tähän toiseen kategoriaan ja tykkään melko pystymallisista jopa hieman puskamaisista kulmakarvoista. Mutta laminoinnilla siis kulmakarvat jäävät ihan liikkuviksi ja voit harjata ne juuri siihen muotoon kuin haluat. Laminointi ei siis automaattisesti tarkoita pystyssä olevia puskamaisia kulmia. Tämä on hyvin yleinen luulo. Mutta kulmat automaattisesti pysyy paremmin muodossaan ja on helpommin hallittavissa sekä tosi siistin näköiset.

Tuore laminointi kulmakarva

Kenelle kulmakarvojen laminointi sopii?

Kulmakarvojen laminointi sopii periaatteessa kaikille, joilla on kulmakarvoja. Jos karvoja on todella vähän, ei tietenkään lopputulos ole kovin tuuhea. Tosin kuten omissakin ennen ja jälkeen kuvissa näkyy, tuuheuttaa laminointi kuitenkin aina kulmakarvoja jos muodoksi valitaan pystympi malli. Kulmien värjääminen lisäksi tietysti aina luo illuusiota siitä, että karvoja olisi hieman enemmän.

Kauan kulmien laminoinnin vaikutus kestää?

Tämä on yksilöllistä niin kuin kaikissa tämänlaisissa palveluissa. Se riippuu oman kulmakarvasi kasvusyklistä, eli siitä miten usein karvat vaihtuvat uusiin. Itselläni huomaan laminoinnin vaikutukset kulmissa vielä viiden viikon jälkeen, vaikka kestoväri on jo haalistunut ja seassa on jo uusia karvoja. Keskivertoisesti vaikutus on n. 4-6 viikkoa. Suositeltavaa onkin, että kulmat olisivat täysin jo kasvaneet pois ja laminointi näin olisi poistunut kokonaan ennen uuden laminoinnin hankkimista. Laminoinnin kestoa pystyy lisäämään tällä mun viime vuoden yhdellä suosikkilöydöllä eli G Beauty Labin Brow Soapilla! Viime vuotisia suosikkilöytöjä on lisää tässä postauksessa. Alla vielä kuvia omista laminoinneistani ensimmäisten viikkojen ajalta.

Viikko laminoinnista. Kulmat vain harjattu ylöspäin ilman mitään aineita.
Kaksi viikkoa laminoinnista
Neljä viikkoa laminoinnista. Huomaa jo, että seassa on uusia kulmakarvoja, mutta edelleen saa tosi helposti harjattua muotoonsa. (kuvassa toisessa kulmassa on jo hieman kulmakynää).

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä