Kulmien värjäys kotona – ja helpot niksi muotoiluun

Kaupallinen yhteistyö: Depend.fi

Kulmien värjäys kotona on tosi simppeliä ja sitä ei kannata pelätä. Siinä on oikeasti tosi helppo onnistua kun löytää hyvän värin itselle. Olen itse värjännyt kulmani aina Dependin kestoväreillä. Ne on helppokäyttöisiä ja pakkaus on todella riittoisa. Pakkauksesta riittää helposti yli kymmeneen käyttökertaan. Tärkeintä on löytää itselle sopiva sävy ja itse värjäämisen oppii nopeasti.

Värin valinta ja kulmien värjäys kotona

Käytän itse Dependin perinteistä kulmaväriä sävyssä tummanruskea. Sävyvaihtoehtoja on neljä: ruskea, tummanruskea, mustanruskea ja musta. Musta ha mustanruskea ovat selkeästi tummempia ja pohjasävynä on musta. Tykkään itse, että kulmat saa olla melko tummat ja minusta tuo tummanruskea on tosi kaunis sävy. Pohjasävy on kivan neutraali/viileä. Jos haluaa vähän lämpimämmän pohjasävyn kannattaa valita sävy ruskea. Dependin värjäyssetissä tulee mukana värivoide, vetyperoksidi, sekoituskulho, kulmaharja ja sekoitustikku. Värin sekoitus on helppoa; kuppiin laitetaan 2 cm värivoidetta ja siihen sekoitetaan 15 tippaa vetyperoksidiliuosta. Sitten vaan väri levitetään kulmakarvojen päälle siihen muotoon minkälaisiksi ne haluaa. Lopuksi voi siistiä reunat topspuikolla. Ensimmäisellä kerralla kannattaa antaa vaikuttaa vain pari minuuttia, jotta näkee miten väri omiin kulmiin tarttuu. Itse annan vaikuttaa täyden 10 minuuttia yleensä. Väriä saattaa tarttua ihoon hieman, mutta se lähtee parissa päivässä. Parasta kulmien kestovärjäämisessä on se, miten värjätyt kulmat kehystää kasvot ja meikkaamiseen ei mene aikaa. Pelkkä kulmageeli itsellä riittää, kun kulmat on värjätty.

LUE MYÖS: Väritön kulmageeli joka pitää kulmat paikoillaan – kolme parasta!

Helppo tapa muotoilla kulmat – ja päästä eroon kasvokarvoista

Olen itse tosi laiska nyppimään kulmiani. Käytän useimmin itse hajakarvojen poistoon kulmaveistä, koska se on niin helppoa ja vaivatonta. Lisäksi poistan kulmaveitsen avulla myös kasvokarvoja. Eniten leuan ja huulten alueen iholta, mutta itse poistan kasvokarvat myös muualta kasvojen iholta. Kulmaveistä on helppo käyttää ja sillä ei kovin helposti saa mitään haavoja. Itse en ole koskaan saanut haavaa sillä iholle, joten ei kannata pelätä sen käyttöä. Kasvokarvojen ajelu kirkastaa ihoa ja poistaa kasvonukan aiheuttaman sameuden iholta. Lisäksi ihonhoitoaineet imeytyvät paremmin iholle kun nukka on poistettu iholta. Myös meikki asettuu iholle tosi paljon nätimmin kun se ei tartu pieniin karvoihin. Ja se urbaani legenda, että karvat leikkauksen jälkeen kasvaa paksumpina ja mustina takaisin ei pidä paikkaansa. Karvan väri ei leikatessa muutu eikä paksune. Karva voi takaisin kasvaessa tuntua paksummalle siksi, että sen kärki on katkaistu leikkaamalla eli on tylppä. Rohkeasti siis kokeilemaan.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä