Kuukauden kosmetiikkasuosikit ja kehnot kosmetiikat

Kuukaudet vierii taas niin kovin nopeasti. On vaikea uskoa, että marraskuu on kohta ohi. Monta uutta kosmetiikkatuotetta testanneena on jälleen aika rankata kuukauden kosmetiikkasuosikit ja kehnot kosmetiikat. Mukana jälleen tuotteita laidasta laitaan.

Kosmetiikkasuosikit

Meikkimuijan meikkiboksi!

Mun ikioma meikkiboksi julkaistaan 1.12.2020 klo 9!
Kuva: Sannukka Yliluoma

Pakkohan tämä on olla tässä kuukauden kosmetiikkasuosikit listalla! Mun oma meikkiboksi tulee myyntiin 1.12. klo 9.00 Noben verkkokauppaan! Tämä on mun tosi iso unelmani. En olsii uskonut, että pääsen toteuttamaan tämän jo näin pian. Ihan uskomatonta! Kyseessä on siis meikkiboksi, eli sisältää vain meikkaamiseen liittyviä tuotteita. Eli ei yhtään ihonhoitoa ja muuta kosmetiikkaa. Olen tästä todella innoissani!

Beauty Act poskipunapaletti

Beauty Act on Kicksin oma uusi kosmetiikkabrändi. Sain testiin joitain sen tuotteita. Yksi eniten käyttämäni tuote näistä onkin tämä poskipunapaletti. Kompaktin kokoinen paletti, jossa on neljä sävyä. Kaikki tosi käyttösävyjä, jotka sopii tosi monelle. Mattaa ja hieman hohtavia pannuja. Pelkästään tämän perusteella tekisi mieli testata sarjan contourpalettia.

Kjaer Weis poskipuna

Toinen poskipunarakkaus. Hinta hirvittää, mutta on tämä *Kjaer Weis poskipuna on ihana! Kjaer Weis tuotteisiin voi ostaa siis täyttöpakkauksia huomattavasti edullisempaan hintaan jos pannuttaa tuotteen loppuun. Pakkaus on todella painava ja ylellinen. Tällä voisi melkein tehdä käsitreeniin, niin paljon on painoa! Sävy Blossoming sopii monelle ja on kivan hempeä.

Havu huulipunat

Ihanat suomalaiset *Havun huulipunat upeissa puukuorisissa pakkauksissa! Itselläni on kolme sävyä, joista oma suosikkini on ehdottomasti sävy Lily. Ihanan tuntuisia huulilla, ei lainkaan kuivattavia. Jos haluaa panostaa huulipunaan niin tämä kotimainen on ihana vaihtoehto myös joululahjaksi!

Lumene Luminous moisture huulipunat

Huulilla sävy Lingonberry

Lumenen uudehkot *Luminous moisture punat on huulikiillon ja nestemäisen huulipunan sekoituksia. Ei siis mattaisia vaan upean kiillon tuovia punia. Sävyvalikoima on laaja ja näistä on helppo löytää itselle hyvä puna. Kotimaassa tehdään kyllä kivoja meikkejäkin!

Kuvan silmämeikistä löytyy tutoriaali täältä.

Tony Moly Apricot öljypuhdistus

Uusi hyvä meikinpoistoaine! *Tony Molyn Wonder öljyputsari on todella tehokas, mutta hellävarainen puhdistusaine. Itselle öljyputsareissa on usein ongelmana se, että ne saa silmäni vuotamaan. Tämä ei saa silmiäni vuotamaan yhtään. Lisäksi vedenkestävä meikki lähtee ilman suurta hieromista. Huuhtoutuu vedellä hyvin pois eikä jätä kalvoa ihon pinnalle. Menee itsellä Top kolmoseen!

Madara Deep moisture vitamin oil

Rakastan kasvoöljyjä ja testaan niitä jonkin verran. Tähän *Madaran öljyyn rakastuin jo pelkän tuoksun perusteella. Jos jollekin on jäänyt epäselväksi niin rakastan sitruksisia tuoksuja. Myös monet luonnonkosmetiikan yrttiset/metsäiset tuoksut on omaan nenään ihania. Tämä on yhdistelmä niitä molempia. Tehokas öljynä siis toki myös. Lisäksi plussaa isosta pakkauksesta, josta riittää pitkään. Helppo käyttää pakkauskoon takia myös vartalolla/dekolteella.

Kehnot kosmetiikat

Ursula luomiväripaletti

En muista koska olisin innostunut jostain kokoelmasta näin paljon kuin tästä. Halusin tämän Ursula paletin ihan ehdottomasti, vain siksi että Ursula on mun suosikki! Tilasin tämän kosmetik4less sivustolta, josta se on jo loppuunmyyty. Paletin sävyt sopii Ursulalle hyvin, mutta paletissa on yksi sävy joka ei toimi lainkaan. Ja vaikka kyseessä on vain yksi sävy, on sekin liikaa. Paletissa ei voi olla sävyä, joka ei toimi LAINKAAN. Siis sävystä ei irtoa mitään sormeen vaikka miten hinkkaa. Mielestäni tällainen on asiakkaiden aliarvoimista, että voidaan hyväksyä myyntiin paletti jossa sävyt ei kaikki toimi. Siksi luokittelen pettymykseksi, vaikka upeita sävyjä onkin tosi paljon.

Beauty Act Mattifying complexion foundation

Beauty Actin mattainen meikkivoide ei sopinut omalle iholleni yhtään. Harvoin tulee vastaan meikkivoidetta, joka on niin epäsopiva että pesin sen heti pois ja vaihdoin toiseen. Ihoni näytti 20-vuotta vanhemmalle tämän meikkivoiteen kanssa. Ihon tekstuuri korostui ja iho näytti todella kuivalle, vaikka pohjustin ihon hyvin. Tässä huomaa, miten meikkivoide pitää valita oman ihotyypin mukaan. Tämä meikkivoide näytti aivan upealle kun esimerkiksi Evvis Liedes käytti sitä Instagram stoorissaan.

Jaa:

Facebook

2 Responses

Lue myös nämä

Lue myös nämä