Kuulas ja hehkuva meikkipohja

Rakastan kuulasta, tervettä ja hehkuvaa ihoa. Oman ihoni kohdalla en suosi mattaisia tuotteita vaan pyrin aina saamaan lasisen ihon fiiliksen iholle. Mutta miten tehdä kuulas meikkipohja? Tässä postauksessa käyn läpi tuotteita, joilla minä taion itselleni kuulaan ihon, jopa näin keskellä syksyn ja talven viimoja jolloin ihoni on melko kuiva.

Ihon valmistelu

En käytä itse pohjustustuotteita meikin alla lainkaan. Valmistelen ihoni ihonhoitotuotteilla aina ennen meikkiä niin, että ihoni on todella kosteutettu. Tähän käytän kahta luottotuotetta jotka ovat *Huxleyn kasvovesi ja *Weledan Skin food. Painelen Huxleyn kasvovettä muutamia kerroksia iholle, jonka jälkeen lukitsen kosteuden Weledan Skin foodilla. Pääosin kasvojen korkeimmat kohdat, joille haluan tervettä kuultoa ja loput taputtelen kevyesti myös muualle kasvoihin. Jos skin food on liian tuhtia omille kasvoillesi voit kokeilla tätä *Weledan skin food light versiota, joka on paljon kevyempi. Nämä kaksi tuotetta luo iholle tosi hyvän pohjan meikkiä varten.

Kuulas meikkipohja

Meikkivoiteena käytän syksyllä ja talvella useimmin *Milanin conceal + perfect meikkivoidetta ja silloin kun haluan extrakuultoa iholle sekoitan pumppauksen Laveran kuultovoidetta meikkivoiteen sekaan. Milanin meikkivoide on paksua, mutta se on siitä huolimatta tosi luonnollisen ja kuulaan näköinen meikkivoide. Sopii hyvin kuivalle ja sekaiholle. Käytän irtopuuteria vaan kiinnittämään peiteaineen silmien alta ja hieman nenänpielistä, muuten huiskin kevyesti koko kasvoille *Hourglassin Ambient lighting powderia sävyssä luminous light. Tämä Hourglassin puuteri on mun vuoden lempi meikkituote! Tällä saa kuka tahansa helposti tuotua ihanaa hehkua kasvoille ilman glitteriä. Suosin hehkuvassa meikkipohjassa aina voidemaista poskipunaa, josta suosikkini onkin tämä* Zuiin poskipuna sävyssä Helene, jota voi käyttää myös huulilla niinkuin tässä meikissä käytin. Näillä muutamalla tuotteella saa kuka tahansa kauniin kuulaan pohjameikin.

Meikissä käyttämäni tuotteet listattuna:

*Kasvovesi: Huxley secret of sahara kasvovesi

*Kosteusvoide: Weleda skinfood

*Meikkivoide: Milani conceal + perfect, sävyssä 00B light ja 06 sand beige sekoitettanu sopivaksi sävyksi. Molemmissa lämmin pohjasävy.

Hehkuvoide: Lavera illuminating effect fluid

*Poskipuna: Zuii organic flora lip & cheek creme

Peiteaine: Catrice camouflage sävy 015 fair

Irtopuuteri: Joe Blasco no color

*Puuteri: Hourglass ambient lighting powder

*Kulmakarvageeli: Laveran kulmageeli

*Ripsien taivuttimet: Shisheido ripsientaivuttimet

Ripsiväri: Essence Lash princess (waterproof)

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä