Parhaat meikkisiveltimet

Ajattelin tehdä oman postauksen, jossa esittelen minun tämän hetken parhaat meikkisiveltimet mitä käytän tällä hetkellä. Seassa on todella edullisia vaihtoehtoja ja hieman kalliimpiakin. Mitään ökysiveltimiä minulla ei montaa olekaan ja olen kokenut, että edullisemmilla merkeillä on ihan yhtä hyviä vaihtoehtoja. Lisäksi käytän joitain siveltimiä useampiin asioihin. Siveltimissä onkin se kiva puoli, että vaikka kyseessä olisi vaikka meikkivoidesivellin voi sillä laittaa myös poskipunaa. Jokainen päättää itse mihin sivellin omassa jäljessä parhaiten toimii.

Parhaat meikkisiveltimet kasvoille

Käytän kasvoilla vain muutamaa sivellintä. Jos teen jotain erikoisempaa niin saatan ottaa jonkun lisäsiveltimen tähän settiin mukaan, mutta pääasiassa näillä siveltimillä saan perusmeikin tehtyä.

 1.  Puuterisivellin/Contoursivellin

  Tämä pieni *Luxie Brush – 522 Tapered Highlighter sivellin toimii hyvin silmienalusten, nenänpielien, otsan ja leuan puuterointiin. Käytän puuteria oikeastaan vain rasvoittuvilla alueilla ja silmien alla. Puuteroin koko kasvot kevyesti vain silloin kun lähden koko illaksi ulos ja meikin pitää kestää vaikka hikoilua paremmin.Tällä saa myös hyvin huitastua varisseen luomivärit poskipäiltä pois.  Silloin harvoin kun teen coutourin niin käytän siihen usein tätä sivellintä. Sivellin on tarpeeksi ohut päästä ja osuu hyvin esimerkiksi poskiluun alle. Myös kuvassa oleva (nro 5) *Real Techniquesin setting brush sopii näihin käyttötarkoituksiin hyvin.

 2. Bronzersivellin

  Tykkään levittää aurinkopuuterin kasvoille isolla ja pehmoisella siveltimellä. Tämä *Real Techniquesin – Powder Brush on siis oikeasti puuterisivellin, mutta minusta toimii erinomaisesti aurinkopuuterille.

 3. Poskipunasivellin

  Tämä Morphen – M406 Large Duo Foundation sivellin on ihana varsinkin voidemaisen poskipunan levitykseen. Toimii myös puuterin poskipunan levityksessä hyvin. Itse tykkään levittää poskipunan poskipäille asti ja siihen tämä stippling brush tyyppinen sivellin on todella kätevä! Pelkälle puuteriselle poskipunalle käytän usein myös *Real Techniquesin – Blush Brush sivellintä. Ihanan pehmeä ja levittää poskipunan helposti omalle paikalleen.

 4. Meikkivoidesivellin

  Tuttu jo viime postauksesta, jossa esittelin maaliskuun suosikkejani. Kyseessä on siis Iisi merkkinen Tokmannista puolivitsillä ostettu meikkivoidesivellin, joka yllätti toimivuudellaan. Tällä saa nestemäisen / voidemaisen meikkivoiteen tasaisesti ja nopeasti levitettyä iholle. Siveltimen hinta oli alle 5€. Todella hyvä hinta-laatusuhde! Toinen varsin varteenotettava vaihtoehto on sekin Real Techniquesilta. Eli heidän *Expert Face Brush sivellin.

 5. Peitevoidesivellin/highlightersivellin/meikkivoidesivellin

  Tämä *Real Techniquesin Setting brush on todellinen monitoimisivellin! Eniten tätä käytän peiteaineen häivyttämiseen sekä puuterisen highlighterin levitykseen. Joskus jos käytän meikkivoidetta vain kasvojen keskialueilla ja poskipäillä peittämässä punaisuutta yms. niin saatan levittää meikkivoiteen kevyesti tällä. Peiteaineen levittämiseen käytän myös tätä kuvasta puuttuvaa* sivellintä

Hauska, että ainoa sivellin mitä käytän sille alunperin tarkoitettuun käyttötarkoitukseen kasvoilla on tuo Iisin meikkivoidesivellin. Kokeile siis siveltimiä rohkeasti myös muihin meikkeihin kuin sille tarkoitettuun!

Parhaat meikkisiveltimet silmämeikkiin

Käytän silmämeikissä usemapaa sivellintä, mutta alkuun pääsee parilla hyvällä. Joskus yksi hyväkin riittää! Sormilla laitan itsekin usein liikkuvalle luomelle metallisen sävyn, koska sävy taettuu paremmin luomeen sormesta ja sävy on intensiivisempi.

 1. Häivytyssiveltimet

  Nämä kaksi on minulla lähes jokapäiväisessä käytössä ja onkin ehdottomasti silmämeikissä ne kaikkein tärkeimmät siveltimet. Itse käytän isompaa Morphen – M433 sivellintä ensimmäisen häivytyssävyn levittämiseen ja sitte otan käyttöön Mac – 217 siveltimen, joka on hyvin samankaltainen, mutta hieman ohuempi kärjestä ja littanampi. Tällä saa hieman tarkemmin häivytettyä pelkkää luomivakoa, mutta hyvään silmämeikkiin riittää näistä jompi kumpi sivellin oikein hyvin. Yksi edullinen vaihtoehto jos haluaa tilata siveltimen suomalaisesta verkkokaupasta on tämä *Real Techniquesin kahden siveltimen setti!

 2. Liikkuvan luomen siveltimet

  Tällä Mac – 239 siveltimellä pakkaan sävyt liikkuvalle luomelle. Hohdemaisia ja metallisia sävyjä käyttäessä kastelen siveltimen, jolloin sävy on intensiivisempi. Tämä sivellin on jäänyt minulle käyttöön, koska sen joskus ostin. Tämä on kuitenkin aika perussivellin ja edullisempia vaihtoehtoja löytyy Morphelta ja Real Techniquesilta ihan varmasti! Varsinkin* Real Techniquesin silmämeikkiseteissä on tosi hyviä siveltimiä ja setti tulee aina edullisemmaksi hankkia.

 3. Cut crease sivellin/Sisänurkan korostussivellin

  Tätä Alamar Cosmeticsin sivellintä käytän aina kun teen cut crease silmämeikkiä. Tämä on sopivan jämäkkä ja pieni täydelliseen cut crease meikkiin. Tällä saa peiteaineen levitettyä tosi skarpisti luomelle!

 4. Alaluomen definer sivellin/Eyeliner sivellin

  Tällä samasta setistä tulevalla Alamar Cosmeticsin siveltimellä saa tarkkaan laitettua luomivärin alaluomelle ripsien tyveen sekä jos teen puuterista rajausta yläluomelle niin teen sen todella usein tällä siveltimellä. Myös tuo samassa setissä tuleva häivytyssivellin on todella hyvä!

 5. Eyeliner siveltimet

  Tällä *Sigman – Small Eyeliner E10 siveltimellä teen geelimäiset rajaukset silmiin tai jos teen värikkäitä rajauksia puuterisesta luomiväristä ja Fix+ meikkisuihkeesta (sekoitan siis meikkisuihketta luomiväriin ja teen siitä nestemäisen rajauksen). Tämä sivellin on tarpeeksi ohut ja sopivan jämäkkä. Vastaava löytyy myös *Real Techniquesilta.

 6. Kynäsiveltimet

  Näillä kahdella kynäsiveltimellä häivytän utuiset rajaukset, lisään sisänurkan ja kulmaluun korostukset sekä häivytän alaluomen silmämeikkiä. Nämä ovat tarkkaan häivytykseen todella hyviä. Erityisesti alaluomen häivytykseen sopii tämä Morphen – Pro Precision Pencil Crease Brush M431 sivellin, koska se ei ole niin tiivis kuin *Sigman vastaava Pencil – E30 sivellin, jolla taas saa hyvin häivytettyä utuisia rajauksia juuri siksi, koska se on hieman tiiviimpi. Toimii myös huulipunasiveltimenä tai häivyttämässä huulten rajoja.

 7. Kulmakarvasivellin

  Silloin kun teen kulmakarvoja voidemaisella tai puuterisella tuotteella, niin teen ne tällä *Anastasia Beverly Hills – Large Duo Brush #12 siveltimellä. Tässä siveltimessä on toisessa päässä kulmaharja joka on kulmien tekemisessä itsellä ihan pakollinen! Tämä sivellin on myös tarpeeksi jämäkkä ja sopivan litteä, jotta saa tehtyä tarkkaa jälkeä. Paras kulmasivellin mitä olen testannut! Joka euron arvoinen.

Parhaat setit!

Silmämeikkisiveltimissä tämä *Real Techniquesin setti on loistava valinta! Ja edullinen.

Jos haluaa panostaa summana hieman enemmän, mutta saa myös enemmän.  Morphen ja Jaclyn Hillin yhteistyössä tekemä *sivellinsetti. Minulla on tästä joitain siveltimiä, mutta haluaisin nuo kaikki.

Pohjameikissä itselläni on tämä *setti, jossa on kaikki siveltimet loistavia. Käytän pienintä sivellintä peiteaineen levittämiseen, vaikka se on tarkoitettu alunperin silmämeikkiin.

Tästä löydät lisää postauksia siveltimistä.

Siinä olisi mun parhaat meikkisiveltimet. Onko joku näistä myös sun suosikkisi?

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä