Lottie London meikit – mitä kannattaa hankkia?

Kaupallinen yhteistyö: *Oletkaunis.fi

*sisältää mainoslinkin

Lottie London meikit saapui *Oletkaunis.fi verkkokaupan valikoimaan aiemmin tänä vuonna. Olen testaillut laajasti siitä asti näitä tuotteita ja etsinyt, että mitkä kannattaa pistää hankintalistalle. Merkin tuotteista löytyy nimittäin todellisia helmiä ja tosi kiinnostavia tuotteita. Ja mikä parasta, nämä ovat edullista kosmetiikkaa!

ALEKOODI!

Koodilla JONNA20 saat kaikesta *oletkaunis.fi verkkokaupan tuotteista -20% alennusta 1.9. asti.

Mikä ihmeen Lottie London?

Lottie London meikit ovat englantilaista kosmetiikkaa, jossa hinta on edullinen ja laatu erinomainen. Kaikki Lottie London meikit ovat eläinkokeettomia, vegaanisia sekä parabeenittomia. Tuotteet ovat trendikkäitä ja hyvin mietittyjä. Tuotoista lahjoitetaan myös hyväntekeväisyyteen, joissa kohteina ovat LGBTQ+ oikeuksia puolustava Kaleidosscope Trust järjestö sekä Spread a smile järjestö, joka tukee sairaalahoitoatarvitsevia lapsia sekä heidän perheitään. Lue lisää hyväntekeväisyyskohteista täältä. Ihan mahtavaa, että tämän merkin tuotteita saa tilattua kotimaisesta kosmetiikan verkkokaupasta.

Mitä kannattaa hankkia?

Feikkipisamat helposti!

Lottie Londonin best sellerinä on *Freckle Tint, jolla saa helposti tehtyä luonnolliset ja kestävät feikkipisamat. Tämä on minusta Lottien mielenkiintoisin tuote ja yksi suosikeistani. Painelen eri kokoisia ja mallisia jälkiä nenänvarteen ja poskille ja sitten töpöttelen sormella päältä ja vierestä. Tällä tavalla saa jäljestä kevyempää ja jälkiä tulee myös muualle ihoon. Tosi kiva tuote!

Oma suosikkini: Sävy *deep sopii minulle, mutta sävy *light sopii loistavasti jos haluat lämpimämmän jäljen!

Luomiväripaletit

Rakastan luomivärejä ja erityisen lähellä sydäntäni on pienemmät luomiväripaletit. Nykyään kaikki tekee jättiläismäisiä paletteja, mutta minä kaipaan usein vain muutamaa sävyä arjessa. Ja sellaista palettia joka sopii meikkipussiin! Lottielta löytyy loistavia yhdeksän pannun paletteja eri väreissä. Ovat tosi käyttökelpoisia sävyjä ja valinnan varaa on hyvin niin kylmissä kuin lämpimissä sävyissä.

Oma suosikkini: *The Rusts paletti

Mahtavat huultenhoitotuotteet

Rakastan tuhteja huulivoiteita ja huulinaamioita. Lottien *huulivoide on tosi hyvä dupe Laineigen suositulle *huulivoiteelle (hintaeroa melkein 20€!)! Sopii käytettäväksi yönaamiona huulille tai ihan normaalisti huulivoiteena. Saa huulet ihanan pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Lisäksi olen täysin koukussa Lottien *Oil Slick huuliöljyyn. Se on hoitava, mutta samalla niin kauniin kiillon huulille tuova. Ei yhtään tahmainen vaan oikeasti todella miellyttävän hoitava. Niin kaunis ja saatavilla eri sävyissä.

Oma suosikkini: *Oil Slick huuliöljy sävyssä Peachy cheeks

Loistavia siveltimiä edullisesti

Lottien siveltimet on kauniita ja toimivia. Lisäksi niitä saa ostettua yksittäin ja saatavilla on myös kätevä *viiden siveltimen setti. Kaikki kokeilemani siveltimet ovat olleet tosi hyviä. Erityisesti *meikkivoidesivellin on ollut kovassa käytössä. Samalla siveltimellä levittyy myös voidemaiset muut kasvomeikit.

Oma suosikkini: *Dence buffer meikkivoidesivellin

Voidemaiset poskipunat

Rakastan voidemaisia poskipunia, joten olin tosi innoissani kun niitä Lottielta löytyi. Kivan läpikuultavia koostumukseltaan, joten iholle jää kiva dewy lopputulos. Kuitenkin sävyä tulee hyvin. Itse tykkään enemmän ehkä pannussa olevista kuin tuubeista, mutta tosi kauniita nämä ovat ja olleet ahkerassa käytössä.

Oma suosikkini: *Sävy soft rose

LUE MYÖS: Parhaat edulliset meikkivoiteet – kaikki alle 20€!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä