Luonnollinen aurinkosuoja kasvoille ja vartalolle – uutuuksia Patykalta!

*Kaupallinen yhteistyö: Jolie.fi

luonnollinen aurinkosuoja kasvoille ja vartalolle Patykalta

Patyka julkaisi uutuuksia jokin aika sitten. Luonnollinen aurinkosuoja kasvoille ja vartalolle. Näitä hehkutettiin useammalta taholta, joten pitihän näitä itse päästä testaamaan. Jolie.fi lähetti minulle uutuudet testiin ja niin hyvin nämä toimivat, että ansaitsevat oman postauksensa. Ihanaa kun takana on ne päivät, jolloin luonnollinen aurinkosuoja tarkoitti paksua valkoista kerrosta iholla.

Luonnollinen aurinkosuoja kasvoille

Patykan uudet aurinkosuojat kasvoille ovat koostumukseltaan tosi miellyttäviä. Usein luonnollisissa fysikaalisissa suojissa on hieman tahmainen koostumus. Se saa monet valitsemaan mielummin perinteisen kemiallisen aurinkosuojan. Patykan luonnollinen aurinkosuoja kasvoille on koostumukseltaan erittäin onnistunut. Se imeytyy nopeasti, on kevyen geelimäinen/lotion tyylinen. Jättää kasvojen iholle vaalean häivähdyksen, mutta itseäni se ei haittaa. Käytän tämän päällä kuitenkin usein meikkiä. Tuotteessa on Patykalle ominainen hieman makeahko tuoksu, mitä itse en kasvojen iholla enää laittamisen jälkeen haista. Jos siis olet etsinyt ohutta aurinkosuojaa kasvoille, on tämä ehkä sinun valintasi! Mineraalifiltterit eivät tässä sisällä nanopartikkeleita, joten tuote heijastaa valon pois iholta. Täten suoja alkaa heti levityksestä! Sisältää ihoa helliviä raaka-aineita sekä ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ainesosia.

Plussat ja miinukset

+ koostumus kivan kevyt

+ imeytyy hyvin ja nopeasti

+ korkea suojakerroin spf 50 asti!

– ei edullisin vaihtoehto

– tuoksu saattaa olla hajusteherkälle liikaa

– jättää pienen vaaleuden ihon pintaan (tosi pieni)

Luonnollinen aurinkosuoja vartalolle

Patykan luonnollinen aurinkosuoja kasvoille on ihanan kevyt!

Olen enemmän innoissani näistä Patykan aurinkosuojista vartalolle. Todella kätevä spraypullo, josta tuotetta on helppo annostella iholle. Valkoinen voide on todella ohutta ja imeytyy ihoon kuin unelma. Ei jätä ihoa tahmeaksi, joten tätä on miellyttävä käyttää rannallakin! Kiilasi itselläni kärkeen aurinkosuojista vartalolle. Spf 50 antaa korkean suojan iholle, jota on helppo lisätä pitkin päivää. Ei sisällä nanopartikkeleita ja antaa suojan sekä UVA ja UVB säteille. Tuoksumaailma on sama kuin Patykalla yleensä eli hennon kukkainen.

Plussat ja miinukset

+ kevyt ja siten todella hyvin imeytyvä

+ ei tahmaa

+ kätevä spraypullo

+ korkea suojakerroin spf 50 asti!

– tuoksu makeahko, joka saattaa herkistää hajusteherkät

LUE MYÖS: Fysikaalinen aurinkosuoja kasvoille – kuusi parasta!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä