Luonnolliset irtoripset by NAKU LASHES – sopivat myös pienille silmille!

Kaupallinen yhteistyö: NAKU LASHES

Luonnolliset irtoripset on ollut pitkään jo etsinnässä ja niitä on ollut vuosien aikana aina hankala löytää. Tutustuin tänä syksynä NAKU LASHES merkin ripsiin kun sain yritykseltä pr-paketin heidän ripsiään. Rakastuin välittömästi! Myös mun uusimmassa meikkiboksissa oli mukana NAKU LASHES ripset, jotka ovatkin yksi tämän vuoden kivoimmista uusista löydöistäni. NAKU LASHES on suomalaisen meikkitaitelija Sari Mendezin luoma ripsimerkki, joka toi markkinoille kevyitä, luonnollisia ja maltillisen pituisia irtoripsiä. Sari työssään meikkitaiteilijana huomasi, että lähes poikkeuksetta kaikki ripset kauppojen hyllyllä olivat liian isoja, tuuheita tai muovisia ja markkinoilta puuttui luonnolliset ja kauniit ripset. Sen tarpeen pohjalta syntyi NAKU LASHES.

NAKU LASHES jälleenmyyjät löydät täältä.

Kolme erilaista mallia

Nakun mallistossa on tällä hetkellä kolmea eri mallia. Hennoimmat ja pienimmät luonnolliset irtoripset ovat nimeltään Like a Dream, lyhyet, mutta tuuheat ripset ovat nimeltään You are a vision ja kolmannet ovat hieman näyttävämmät wispies tyyliset Captivate me ripset. Omat suosikkini omiin silmiini ovat Captivate me, koska pidän juuri wispies tyylisistä ripsistä, joissa ripset eivät ole kaikki ihan samaan suuntaan vaan hieman risteävät toisistaan. Tämä avaa kivasti katsetta.

Vasemmalla Like a Dream, keskellä Your a vision ja oikealla Captivate me

Ekologisempi pakkaus ja ripsien säilyminen

NAKU LASHES ripset on kiinni muovisen pakkauksen sijaan puristetusta paperimassasta tehdyssä alustassa. Näin pakkauksesta tulee 90% vähemmän muovijätettä. On todella hienoa, että näihin asioihin kiinnitetään huomiota! Toivoisin samankaltaista ajattelua myös suuryhtiöille ympäri maailmaa. Ripset kannattaakin säilyttää alustassaan aina kun niitä ei käytä. Näin saa ripset pysymään hyvänä ja oikeassa muodossaan myös käyttökertojen välissä. Ripset kannattaa puhdistaa aina ennen käyttöä. Itse laitan usein misellivettä kahdelle vanulapulle ja ripset sinne väliin hetkeksi. Näin liima ja lika irtoaa hyvin ja ripset ovat myös hygieniset käyttää. Myös silmämeikinpoistoaine toimii tässä

Ps. Jokainen myyty pakkaus auttaa maailman naisia!

Ostamalla NAKU LASHES ripset, lahjoitat samalla 0,50€ Naisten pankin toimintaan. Jokainen myyty ripsipakkaus siis kerryttää pottia maailman naisten hyväksi.

Hyvä ripsiliima takaa pysyvyyden

NAKU LASHES ripsipakkaus ei sisällä omaa liimaa, joten se kannattaa hankkia erikseen. Esimerkiksi *Duo ripsiliima on monen suosikki ja pakkaus on todella riittoisa. Oma suosikkini on *House of Lashesin ripsiliima, jota saa värittömänä sekä mustana. Itse suosin väritöntä, mutta se on ollut pitkään loppu nobebeauty.fi verkkokaupasta.

Kolme vinkkiä irtoripsien käyttöön

1. Anna liiman kuivahtaa!

Tärkein vinkki on liiman käyttöön liittyvä. Ripset tarttuu parhaiten kiinni kun liiman antaa kuivahtaa kunnolla. Märkä liima ei tartu

2. Leikkaa ripsinauha hieman omaa luomea lyhyemmäksi

Ripsinauhan on hyvä olla hieman omaa luomea lyhyempi, jotta nauha ei osu ihan silmän sisänurkkaan. Sisänurkka vetistyy helposti, jolloin liima saattaa irrota. Lisäksi ulkoreunasta nauha ei saisi tulla yli.

3. Peilin asento vaikuttaa ripsien laittoon

Peiliä on hyvä pitää leuan alapuolella, jotta katse olisi alaspäin. Tässä asennossa luomi suoristuu ja ripset on helpompi tipauttaa omien ripsien tyveen.

LUE MYÖS: Parhaat ripset omiin silmiin – huomioi nämä asiat

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä